Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеРуската армия обстреля стадион "Динамо" в Харков. Някой да ми обясни логиката на Фюрера, да се стреля по стадион?
[ATTACH=CONFIG]n3918345[/ATTACH]
Така че няма нужда да търсиш логика.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПутин обяви демилитаризацията на Украйна и защитата уж на рускоговорящите за цели на войната, но освен убийства, жестокости, грабежи и разрушаване до осново на рускоезичните градове, рускоговорящите не видяха.
Last edited by better; 04.05.2022, 15:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
бетер, в главата си пълна тиня.....
(естествено не мисля, че някога ше го осъзнаеш т'ва......)
Коментар
-
Путин обяви демилитаризацията на Украйна и защитата уж на рускоговорящите за цели на войната, но освен убийства, жестокости, грабежи и разрушаване до осново на рускоезичните градове, рускоговорящите не видяха.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И си заслужават съдбата, не ми е жал за тях, да се оправят.
(естествено не мисля, че някога ше го осъзнаеш т'ва......)Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Аз пак ти казвам че плащанията към Газпром не са блокирани и Газпром както за март и април си получават парите.. Дори последното плащане ни го върнаха.... Дали други активи са блокирани ти ще кажеш, но с плащанията за газ няма проблем.
Приятел, ще пиша бавно, дано имаш време да осмислиш прочетеното...
Пишеш: " Дори последното плащане ни го върнаха..."
КОЙ би се възпротивил на Указа на Путин, вр прЕател?
Можеш ли да ни отговориш дали си разбрал за кВо иде реч?
Въпрос: Ако плащането (нашето) е в долари, как няма да го върнат?
Да ти обяснявам ли още, че ТРЯБВА да имаме И отворена сметка в РУБЛИ ?
АКО имахме сметка в РУБЛИ плащането щеше да мине и евтиният руски газ щеше да влезе у нас.
.............
Разбра ли как стоят нещата?
Нямаме рублева сметка - няма газ - не е изпълнен Указа на Държавния глава. Зная, че ти би рискувал и би прибрал доларЕте, нали?
Ще повториш ли още веднъж, че са ни върнали доларите? Изненадан!
.........
Какви други да блокирали по сметки на Путин- само ти не знаеш. 300 милиарда в Западни банки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеРуската армия обстреля стадион "Динамо" в Харков. Някой да ми обясни логиката на Фюрера, да се стреля по стадион?
[ATTACH=CONFIG]n3918345[/ATTACH]
Просто точността на ракетите им е такава, точните доколкото въобще могат да се нарекат такива свършиха.
Коментар
-
"Оккупанты прорвались на территорию завода "Азовсталь" в Мариуполе – СМИ
Связи с украинскими воинами, которые обороняют объект, пока нет.
Российские оккупанты прорвались на территорию завода "Азовсталь" в Мариуполе, где находятся украинские военные и мирные граждане. Сейчас связь с защитниками города отсутствует."
Май май, от 10тия път рашките ще успеят да превземат Мариопул...
Коментар
-
3 путлеристки БМП, вероятно с путлеристите вътре (по 8-10 човека на машина), горящи край Харков вчера. Един взвод войници изпратен в рая, но пък са измрели за Путин. Майките им може да се гордеят с тях.
Last edited by Jay Gould; 04.05.2022, 15:06.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
-
ТАЗ такова нещо никога няма да ти го каже. Новината е такава - компания Х си продала бизнеса за 1 рубла, компанията У щяла да работи доста защото бизнеса имал нужда да се промени, понеже нямали някои части и ще трябвало да си ги произвеждат там, в това нещо ще инвестират някакви пари. Можело обаче Х да си купи пак бизнеса от У, разбира се той вече нямало да струва една рубла а цели две рубли. Компанията Х толкова е закъсала за 1 рубла, че за да я получи си дава бизнеса. Разбираш какво се случва всъщност нали !D.Y.F-091066
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin..._2srFxuEquBJLA
Индия преговаря за цена под 70$ за барел... дали Китай плаща по-скъпо... едва ли са такива будали.
Подобна ще е схемата с природния газ. Руската икономика зависи изключително много от износа на горива и в условия на изолация + огромни разходи за 'специалната' операция ... ситуацията в страната няма как да не стане специална ако не веднага то до няколко месеца.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Руската армия обстреля стадион "Динамо" в Харков. Някой да ми обясни логиката на Фюрера, да се стреля по стадион?
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 1 like
Коментар
Коментар