IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dragodanov, щом ви пречи че някой не вашето мнение не е добре работата. Какво те бърка що пишат или какво харесват ?
    D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• Към всички!
        Придържайте се към темата и не задръствайте излишно с копи/пейст на цели статии от други сайтове. Ако някой има желание ще си намери информацията там. Стремете се да споделяте собственото си мнение и създавайте съдържание.

ПП Ако все пак считате, че нещо е смислено достатъчно е да сложите линк.
        Всякакви опити за флуудване на темата с километрични постове и репостове ще завършат с бан.
        Last edited by keep_calm; 13.05.2022, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7
          Да, така е .
          От тези деца ,пускащи картинки и колажи , човек не може да прочете една стойностна новина или мнение по темата за спец. операцията на Русия .
          Не го забелязват модераторите , дали са изобщо по темата тези небивалици и глупотевини .
          Въпросите са много , но явно ще останат без отговор .
          На един форумец , дадох съвет , че новинката която е постнал , е от сайт използващ инфо и снимки от Туитър . И обясних виждането си , че това е несериозно за пост в медия като ИНВЕСТОР .
          Пресякоха ме , че съм тролил.
          Моля , обясни ми на ЛС какво иска да каже Герасим със този пост , в който той изобщо не троли , а ни осведомява за някаква биволица
          Наистина не мога да разбера

Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
          р00zия е като биволица в блато.
          Ако не мърда - затъва.
          Мръдне ли - започва да затъва по-бързо
          Разпада се както е планирано !
          АМИН

Коментар

• https://www.pravda.ru/news/politics/...toriju_rossii/, мисля че това е обективно, съвсем реално може да стане. Дори това се случва. Май е време да забравим че Европа ще съществува въобще след тази война.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Gerasim_Burgaski, това влизане в НАТО в момента не нещо особенно, държави които и без това са със западния блок. Няма същественна промяна.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                Лимана бе взет явно са придвижвали подкрепления: https://military.pravda.ru/news/1705112-krasnyi_liman/
                Добре дошъл!

Коментар

• v_tin, и аз го мярнах това нещо сутринта че някакъв сенатор искал да се блокират парите за Украйна. Всъщност те им дават само 15 милиарда пари, ако погледнеш трезво това са малко пари за държавата колкото Украйна. Когато ЕС даваше еврофондове ние получавахме 7-8 милиарда евро на година, всяка година и сме само 6.5 милиона населиние от които половината са в чужбина. Да сте забелязали държавата у нас да е забогатяла или да е спряла да взема данъци например, БВП на България е към 100 милиарда грубо, на Украйна би трябвало да е 500 и 15 са нищо. Само за една година във война ще са загубили половината бвп 250 милиарда, дори да им дадат всички блокирани пари на руската федерация, това не може да им компенсира загубата за две години. Друг е въпроса че банките няма да ги дадат въобще, те ги блокират за себе си.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                    Някой да пита Нешка Робева дали Ванга е тропала по масата от ЯД че Финландия е Швеция влизат в НАТО/NATO/OTAN ?
                    Защо България трябва да спазва неутралитет?

https://www.youtube.com › watch?v=TQJP6SCQgjs

Коментар

• Лимана бе взет явно са придвижвали подкрепления: https://military.pravda.ru/news/1705112-krasnyi_liman/

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Да , служител съм на КГБ . Брей, как ме осветли.
                        А също така и хвърлям някой поглед да попрочета тук-таме нещо . Не съм длъжен само да пиша и то за норматив . Не си погледнал дори началната страница на медията в която се прехранваш

https://www.investor.bg/evropa/334/a...m-nato-352109/
                        Бахти, пия си водката и се забавлявам тук, обаче получавам забелеШки След 10 дни мнението на Ердоган ще се промени.

Коментар

• Брех верно ли е тва?

Украинската армия унищожи почти цял руски батальон с един удар (СНИМКИ)

https://www.actualno.com/europe/ukra...s_1752565.html

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Служител на КГБ ли си? Как разбра, че Ердоган е против? ))
                            Да , служител съм на КГБ . Брей, как ме осветли.
                            А също така и хвърлям някой поглед да попрочета тук-таме нещо . Не съм длъжен само да пиша и то за норматив . Не си погледнал дори началната страница на медията в която се прехранваш

https://www.investor.bg/evropa/334/a...m-nato-352109/

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
                              Ердоган попари надеждите на Финландия и Швеция за присъединяване към НАТО

....
                              Служител на КГБ ли си? Как разбра, че Ердоган е против? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Доста от тях съм ги блокирал и темата е много по-прегледна така. Реално, никой и без това не им се връзва на тези от типа на v_tin.
                                Ние сме те пък оставили . И теб и другите новинарчета на фейк , колажчета и картинки . Да се смеем и забавляваме . То е ясно , че друго абсолютно нищо не можете да произведете с ''труда си '' , освен презрение , насмешка и леко задоволство че в реалния живот нямаме допир с такива особи .

Коментар

Working...
                                X