Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Азовците ги пускат щото като ги набарат руснаците ги трепят като хлебарки.На западни медии не вярвам на сатанисти глобалисти и джендери не вярвам,Дори в небето да няма едно облаче дори пладне да е и слънцето да пече ако такъв ми каже добър ден няма да му повярвам.На изроди и думичка не вярвам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Хахахаха
Личи ти че си някакъв многознайко с очила и в 5 клас си пял в хора . Тату и Филип бяха звезди 90те и 2000те .
Ето ти нещо от 2022 .
Вида и клипа да не те притесняват . Всички РУСНАЦИ мислят за вас по един начин . Консуматорския ви начин на живот им е през дедовия .
Ето ти тексата , а ти се чуди къде да заведеш децата да живеят ''на свобода '' и какво да им купиш , но знай че за всяко нещо , сега умират хора , глупако
.
хахахах Тату и Киркоров
Сигурно слушаш и Мили- Ванили
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко някому прави впечатление, абсолютно всичко казано, написано, публикувано от медии, журналисти или путинисти коментари и публикации, никога не се е оказвало вярно!
Общото между радио Берлин в 1944 г. и всички фенове на Путин, е че и добър ден да кажат, независимо по каква тема - лъжат със 100 % сигурност!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко някому прави впечатление, абсолютно всичко казано, написано, публикувано от медии, журналисти или путинисти коментари и публикации, никога не се е оказвало вярно!
Общото между радио Берлин в 1944 г. и всички фенове на Путин, е че и добър ден да кажат, независимо по каква тема - лъжат със 100 % сигурност!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
За държава с основни музикални звезди ТАТУ, Сергей Лазарев и Филип Киркоров, не им се получава много.
Впрочем от предното ебане Запада е със заплати 5-6 пъти над руските ... от това ебане колко ще е разликата в начина на живот? Пак ли "ебалите" ще ходят да живеят при "ебаните" и да се женят за тях срещу перли, кожени палта и най-вече - европейски паспорт.
Личи ти че си някакъв многознайко с очила и в 5 клас си пял в хора . Тату и Филип бяха звезди 90те и 2000те .
Ето ти нещо от 2022 .
Вида и клипа да не те притесняват . Всички РУСНАЦИ мислят за вас по един начин . Консуматорския ви начин на живот им е през дедовия .
Ето ти тексата , а ти се чуди къде да заведеш децата да живеят ''на свобода '' и какво да им купиш , но знай че за всяко нещо , сега умират хора , глупако
.Искаш Луи Виттон - ще получиш само Луи Питон
Любишь ты Louis Vuitton
Любишь ты Christian Dior
Любишь ты Louis Vuitton
Бриллианты Boucheron
Для тебя особый тон
Подготовил я подгон
Подготовил я подгон
Для тебя - Луи Питон
Вот, держи, Луи Питон
Все что есть, Луи Питон
На Dior и на Louis
Трусы Dollce, Dollce рулит
В Балансиягах, тапки Nike
Эксклюзивно
Выдал страйкер
Мы в Милане, мы в Бодруме
В доме моды, стал кутюром
Одна ламба, красный урус
С большой жопой, большими бубус
Кинул деньги, сделал ветер
Кинул карту сделал ветер
Увидев девку сделал мерку
Стал легендой теперь я Меркьюри
Любишь ты Louis Vuitton
Любишь ты Christian Dior
Любишь ты Louis Vuitton
Бриллианты Boucheron
Для тебя особый тон
Подготовил я подгон
Подготовил я подгон
Для тебя - Луи Питон
Любишь ты Louis Vuitton
Любишь ты Christian Dior
Любишь ты Louis Vuitton
Бриллианты Boucheron
Для тебя особый тон
Подготовил я подгон
Подготовил я подгон
Для тебя - Луи Питон
Следи му движенията на припева - за всички соросоиди и евромногополовци е
хахахах Тату и Киркоров
Сигурно слушаш и Мили- ВанилиLast edited by FMZK; 13.04.2022, 22:46.
- 1 like
Коментар
-
Ако някому прави впечатление, абсолютно всичко казано, написано, публикувано от медии, журналисти или путинисти коментари и публикации, никога не се е оказвало вярно!
Общото между радио Берлин в 1944 г. и всички фенове на Путин, е че и добър ден да кажат, независимо по каква тема - лъжат със 100 % сигурност!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз пък гледах видео и публикации в половината български сайтове и медии, че моряците от българския кораб са заложници на украйнските фашисти, а руснаците им съчувстват и се чудят как да ги освободятhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
То в това има ли някой да се съмнява ? Войната не е само Русия - Украйна.
Същото както руснаците във Виетнам, сега американците си го връщат тъпкано.
Точна разузнавателна информация и координати, управление на артилерия и дронове, всичко това си е безценно. За това няма нужда и от много уса персонал на място, хеле пък на бойната линия, просто са нужни добри комуникационни канали.
Особено съчетано с високия боен дух на укрите ( какъвто щеше да е и руския ако воюваха за страната си, един сорт са си) - и си идва на място защо им е толкова зор на последните.
Имаше някакъв анализ (ма то анализи много и само глупости пишат).
Та се казваше че и администрацията на Байдън след излагацията в Афганистан не може да си позволи да загуби тази война, много ще му пострада имиджа в международен план. Путин и обкръжението му също не могат да си позволят да я загубят, много ще им пострада имиджа. Затова щяла да бъде дълга и продължителна.
Реално обаче последно време няма сериозни сражения, ако изключим Мариупол.
Та почвам да ставам песимист и си мисля, че ще продължи доста време и накрая ще омръзне на медиите и ще си намерят друга дъвка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На снимки и видеа не вярваш, ама на една жена, дет разкала на комшийката ти - вярваш.
П.С кви са тез убийци, нали не пускат мъжете, или са били жени тея убийци.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе че ме вълнува твърде, но този англичанин който се е предал заедно с всу като какъв ще го третират
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеКомшийката дойде преди малко на кафе и разправя потресаващи неща.Преди обяд била на доктор в Плевен и докарали една украинка с потрошени пръсти на ръката.Казала че е била пианистка...Доктора попитал това руснаците ли ти хо направиха а тя отговорила не не са руснаците а нашите дойдоха в къщи и застреляха баща ми и мъжът ми а на мен потрошиха пръстите с приклада..След този ужас аз тръгнах за Русия...Там ме попитаха къде искам да отида и аз им казах България Сърбия или Македония щото не зная чужди езици а там няма проблем...страхувала се е да остане сама в Русия и затова идва в България....И хоп голяма изненанда на Дуранкулак вижда убийците на семейството си и те бежанци.Уведомява нашата Гранична полиция но нашите само състрадателно кимат с глава и казват нямаме доказателства и не можем нищо да направим...Не съдя нашите граничари само се замислих какви изроди приемаме тука като бежанци и че трябва все пак някаква проверка кой кой е...Женицата казала още че добри българи са и дали къща в Ралево едно село до Плевен и единственото и желание е да си я стегне и да отглежда зеленчуци и животни за да се прехранва....Още съм под въздействие от разказаното..Не бях се замислял за подобни неща....Дано повечко добри украинци да приемем и никакви убийци
П.С кви са тез убийци, нали не пускат мъжете, или са били жени тея убийци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
"Съветския съюз го разпаднаха през декември 1991 г. и значи формално не съществува. Но съществуват последиците от него. Измерени в цифри и статистики, те са страшни. Днес в Русия, само по официални данни, са регистрирани: алкохолици – над 4 580 000; наркомани – 8 870 000; психично болни – 978 000; ХИВ-позитивни – 2 380 000."
Из "Алкохолен делир: Литературни репортажи за Русия от XXI век" на Яцек Хуго-Бадер, http://paradox.bg/magazin/pechatni/a...ek-hugo-bader/Има причина .....нещо е станало през тези 30 години ........Та процента на американофилите от 90% сред младите през 90-те да е на ниските нива в момента.....защото американофилите са малко......Не повече от процентите на Демократична България.....а те са 7-8% от 35% гласували.......преко сили 5% американофили.Макс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Русия има много лошия навик на 100-120г сериозно да ебе Запада да му пръска задника...Аз мисля че тоя път ебенето ще им държи влага не 100 а 1000 години..Русия е оръжието на Бог срещу педерасткия самозабравил се Запад.
Впрочем от предното ебане Запада е със заплати 5-6 пъти над руските ... от това ебане колко ще е разликата в начина на живот? Пак ли "ебалите" ще ходят да живеят при "ебаните" и да се женят за тях срещу перли, кожени палта и най-вече - европейски паспорт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И кво като са от соца? Ако нямаше соц. нямаше да има жилища ли?Колите, няма значение кви са, бройката е важна. За казармата не позна, Ефрейтор съм от противотанков дивизион.
Коментар
Коментар