Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Намираш се във форум за инвестиции. Логично е повечето потребители да харесват капитализма, свободния пазар и свободното движение на стоки и услуги.
Поглед.инфо имат коментарна секция, дир.бг - коментари под всяка статия. Спокойно може да си пишеш там колко е скапано да има повече от един вид паста за зъби в магазина и на какво й е на Ладата, че да трябва да има друг вид коли?
Коментар
-
Намираш се във форум за инвестиции. Логично е повечето потребители да харесват капитализма, свободния пазар и свободното движение на стоки и услуги.
Поглед.инфо имат коментарна секция, дир.бг - коментари под всяка статия. Спокойно може да си пишеш там колко е скапано да има повече от един вид паста за зъби в магазина и на какво й е на Ладата, че да трябва да има друг вид коли?
- 1 like
Коментар
-
Не, като дойдат рашките ще потекат реки от мед и масло през Северозапада. Монтана ще бъде облицована с диаманти, Враца - със сапфири, а във Чипровци на центъра ще построят копие на Ермитажа.
И разбира се, петорни заплати, безплатен бензин и по три рускини за всеки. Всички знаем колко щастливо, богато и трезвено се живее в Матушка. И дълго, за да се радват максимално много време на щастливия си живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеРусофобите и подлогите на САЩ пак са се активирали и надават вой по форумите.
Това е ясен индикатор, че укрите губят войната.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеРусофобите и подлогите на САЩ пак са се активирали и надават вой по форумите.
Това е ясен индикатор, че укрите губят войната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, проблемът ти е, че не харесваш българите. Българомразието, както и русофобията, си е вид патология. Проблемът на вас българомразите е, че никъде не ви искат. За съжаление това е проблем и за нормалните българи, защото сахибите във Вашингтон чрез вас осъществяват политиката разделяй и владей.
Пък че я има и другата крайност - откачено сащолюбци, срамуващи се от Етъра и таратора, е една друга тема.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз затова мисля, че нещата отиват на гражданска война и то напълно сериозно. Не виждам никакъв шанс аз да искам подобни индивиди да ми определят битието, а те от своя страна не искат аз да определям тяхното. Ванга може и да се окаже права за откъсването на територии от България - един великолепен съветски анклав в Северозапада или например в Добрич би изиграл чудесно ролята на българско Придневстровие - ще сменят лева за рубла, ще върнат името Толбухин и ще сложат петолъчки на всички обществени сгради. ТНР ... с губернатор бившия уредник на местния музей. Ура.
Коментар
-
Аз затова мисля, че нещата отиват на гражданска война и то напълно сериозно. Не виждам никакъв шанс аз да искам подобни индивиди да ми определят битието, а те от своя страна не искат аз да определям тяхното. Ванга може и да се окаже права за откъсването на територии от България - един великолепен съветски анклав в Северозапада или например в Добрич би изиграл чудесно ролята на българско Придневстровие - ще сменят лева за рубла, ще върнат името Толбухин и ще сложат петолъчки на всички обществени сгради. ТНР ... с губернатор бившия уредник на местния музей. Ура.
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Видяхме и колко олигофрена гласуваха за Провалите и подмяната продължават
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Оф ще се разплача от умиление.За добрите гастари дето отишли на Запад по неволя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив - китайците много добре са се ориентирали накъде духа вятъра, и бързат да се присламчат към печелившата страна.
Колкото до Русия - тя нагледно доказа на целия свят, че не е в състояние да защитава хилядите си километри граница. В състояние е да се самоунищожи, ако натисне червеното копче и последва унищожителен ответен удар, но не е в състояние да защитава съществуващите си граници с тази пиклива армия от некадърници и мародери, управлявана от корумпиран и крадлив елит, който с бюджетите за модернизация на армията си е накупил яхти на стойност, по-висока от стойноста на целия военно-морски флот.
Това, което е най-вероятният сценарий за бъдещето на Русия, е след унищожаването на Москва и на още 10 многомилионни градове с ядрени ракети, останалата територия да бъде разграбена от многото на брой точещи си зъбите националности и околни държави. Целият свят ще спомогне този сценарий да се реализира, защото иначе съществуването на Русия ще продължава да бъде огромна заплаха за световния мир.
Аз си мисля, че НАТО и Запада вече не се страхуват от една потенциална ядрена война. По-скоро в нея вече виждат единственият възможен начин да се унищожи Русия и да се влезе в една нова ера на мир и благоденствие, но без Русия на световната карта. Вероятно вече има договорености, включително и с Китай, накъде да са насочени ядрените ракети на всяка една държава по света. Бас ловя, че тука Москва може да се кандидатира за нов световен рекорд с най-много насочени към нея ракети от целия свят, и Путин много добре го знае това. И много добре знае, че вече не е в състояние да контролира империята си, така че нейният край вече се вижда на хоризонта.
Путин има и една друга огромна заслуга за бъдещия световен мир - с неговите си действия той успя да убеди целият свят, че мир е възможен само и единствено ако той и Русия бъдат унищожени физически веднъж завинаги. Друга алтернатива за съжаление няма.
Щяха да докарат в Украйна 1000 самолета, щяха да обкръжат Русия от всички страни с кораби и ядренни подводници и онези щяха да подвият опашка и да си седнат на гъза, но никой няма сметка от това. Оръжейните заводи трябва да работят!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Както всичко и роданата вата се оказа ментак. Част от ватата дет се бореше срещу ваксините, се оказа ваксинирана. Другата вата Янев, който е против еврото, си държи мангизите в евро. Другата вата от бсп (бкп) пък и децата и в омразния Сащ (дет му викат кравария). На форумната вата обаче хич не мое се опрат. Тя не стига, че никога не е ходила в матушка, най-нагло и безцеремонно громи запада въртейки геврека там. Ватници - Шутове!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар