If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Руският шеф на износителите на зърно се жалва днес пред Интерфакс, че 70 долара - не било човешко. Текста е там в Интерфакс (намерете и четете), а това в официална агенция на Нацистка Русия.
Няма да търся нацистки текстове.
Ти потърси колко милиона барела петрол купува Индия от Русия с отстъпка 25 % . За сега - 5 милиона барела.
Износът на пшеница е забранен до 30 юни (преди повече от месец от забраната)... от "самите руснаци"... (Джуджи)
Защото, според твоите "самите руснаци" - "Египет не бил купил руска пшеница...."
На кого да вярвам - вече не зная...https://money.bg/economics/zashto-ru...i-i-zahar.html
Руският шеф на износителите на зърно се жалва днес пред Интерфакс, че 70 долара - не било човешко. Текста е там в Интерфакс (намерете и четете), а това в официална агенция на Нацистка Русия.
better, аз съм се качвал и съм и орал и съм и теглил и две ремаркета огромни пълни със зърно и когато трябва да се разтоварват се кара почти 50м назаден ход до решетките на бункерите..елеваторите им. Когато се оре се работи денонощно, хиляди декари за месец няма как да се минат ако се почива, не е като на курорт, на смени се работи. Щом за труда на тракториста плащаха по 4 ст. на декар и за един месец 1600лв. , смятай колко декари се обработват с една машина - 150 на смяна и горивото върви по половин тон на ден.
better, никой няма да си купи такъв товарен автомобил, пробега му е малък. Много е рядко да са необходими такива товарни автомобили дори за България 300км е малко. За цени въобще не говорят, сега се удвоиха цените на батериите и с това нещо с Русия още ще поскъпват.
Глупости! Има много поръчки, един познат ми каза, че купил 4 (има строителна фирма). 300 км е перфектно за градски/крайградски/междуградски товарен автомобил. Свършва работа, прибира се в базата, зарежда вечер и на другия ден е готов.
Руската пшеница се продава със $ 70 по-ниски цени от пазарните и въпреки това, според самите руснаци GASC - държавният купувач на зърно в Египет не е купил руска пшеница. След цената на руския петрол, която се движи с между 35 - 40 % по-ниско, това е второто голямо перо, което ще удари Нацистка Русия. В последните години износа на зърно на Третия Райх (Рим де) бе по-голям в парично изражение и от износа им на оръжие.
Оръжейния им бизнес също ще пострада след тази и още с тази война. Руските най-нови танкове и машините на пехотата се оказаха (очаквано още от войната в Ирак) напълно некачествен боклук. Украинците ги гърмят, като на стрелбище.
Износът на пшеница е забранен до 30 юни (преди повече от месец от забраната)... от "самите руснаци"... (Джуджи)
Защото, според твоите "самите руснаци" - "Египет не бил купил руска пшеница...."
better, никой няма да си купи такъв товарен автомобил, пробега му е малък. Много е рядко да са необходими такива товарни автомобили дори за България 300км е малко. За цени въобще не говорят, сега се удвоиха цените на батериите и с това нещо с Русия още ще поскъпват.
Руската пшеница се продава със $ 70 по-ниски цени от пазарните и въпреки това, според самите руснаци GASC - държавният купувач на зърно в Египет не е купил руска пшеница. След цената на руския петрол, която се движи с между 35 - 40 % по-ниско, това е второто голямо перо, което ще удари Нацистка Русия. В последните години износа на зърно на Третия Райх (Рим де) бе по-голям в парично изражение и от износа им на оръжие.
Оръжейния им бизнес също ще пострада след тази и още с тази война. Руските най-нови танкове и машините на пехотата се оказаха (очаквано още от войната в Ирак) напълно некачествен боклук. Украинците ги гърмят, като на стрелбище.
Коментар