IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Онзи ден е извършен опит за убийството на секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, спряган от някои за наследник на Путин. Резултатите от изследванията са потвърдили, че ползвана е синтетична отрова. Патрушев е спасен от навременна медицинска помощ (охраната му веднага е извикала медици) и вероятно недостатъчно висока концентрация на токсичното вещество, попаднало в тялото през кожата.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Руски самолет Су се разби близо до Алчевск (Луганска област) през нощта. Вероятно е бил свален от собственото, руско ПВО, защото украинците отричат да са го сваляли.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
        Не знам, субективното ми усещане е, че Коледа е твърде суха, зимите са сухи като цяло, няма големи студове, вали през юни, а не през април и май и лятото се простря до началото на октомври. Разбира се, възможно е да е естествен цикъл на климата, или е възможно да сме разказали играта на мама Земя. Може и да е комбинация от двете.
        Чудно докога според теб трябва да е лятото? Да, при по-студен климат има засушаване. Да си учил в училище за кондензация на влага? Или да си виждал как студена чаша се ''запотява''? Същото е! При студен климат, влагата кондензира, замръзва и има все по-малко валежи.

Интересувай се, защо старата полярна американска станция е затворена (затрупана е вече с лед и сняг) и защо новата е на пилони, които се удължават. Защото в Антарктида, всяка година, ледената покривка се увеличава с едни 20-30 см. Всичко това милиарди тонове сладка вода, която вместо да иде в облаците и да се излива като дъжд, кондензира и замръзва там.

Коментар

• Впрочем украинският транспортен самолет разбил се в Гърция, май е носил оръжия произведени в Сърбия. А Сърбия е от малкото съюзници на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Имаше! В началото на 80-те, дори имаха воден режим в Англия. А за снега, от около 10 г. вали всяка зима в Саудитска арабия и почти всяка в Египет. Толкова по темата за ''глобално затопляне''.
            Топло бе в 90-те. След 2000 г. климатът бавно, но полека се захлажда.
            Не знам, субективното ми усещане е, че Коледа е твърде суха, зимите са сухи като цяло, няма големи студове, вали през юни, а не през април и май и лятото се простря до началото на октомври.

Разбира се, възможно е да е естествен цикъл на климата, или е възможно да сме разказали играта на мама Земя. Може и да е комбинация от двете.

Най-любимо ми е, че НАСА пуснаха доказателства за извънземни посещения, ама понеже беше по време на първата Ковид вълна, никой не обърна внимание.

Коментар

• Германия пуска отново 16 електроцентрали (ТЕЦ) на въглища и удължава живота на още 11.
              Last edited by Jay Gould; 18.07.2022, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Както доказаха последните 2 години и половина, от пет сценария се случва шести.
                Ковида не беше цяла картинка, войната в Украйна не е, и икономическата криза няма да бъде. Трябва да бъдат разглеждани само като отделни части от общ пъзел.

Колкото и да се подиграваме на Грета Тунберг и зелените либерали, факт е, че аз помня само снежни Коледи като дете, каквито няма от поне 10 години.
                И определено не помня 40 градуса .. в Англия.
                Имаше! В началото на 80-те, дори имаха воден режим в Англия. А за снега, от около 10 г. вали всяка зима в Саудитска арабия и почти всяка в Египет. Толкова по темата за ''глобално затопляне''.
                Топло бе в 90-те. След 2000 г. климатът бавно, но полека се захлажда.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Има добри причини да не я спечели.Американците и руснаците пак са заедно на МКС. Явно има някакъв голям проблем за който им се налага да обединят усилия. Ще зарежат войната. Може ли като нищо въглеродния диоксид всичкия просто да се е трупал в атмосферата и да са си въобразявали че някой там горе го разпада..като нищо. Последното нещо което ще им дойде в главите е да водят войни. Чувствам че много скоро ще се престрашат да го съобщят публично. Ще има едно , добре дошли на потъващия кораб ,.планетата земя.
                  Както доказаха последните 2 години и половина, от пет сценария се случва шести.
                  Ковида не беше цяла картинка, войната в Украйна не е, и икономическата криза няма да бъде. Трябва да бъдат разглеждани само като отделни части от общ пъзел.

Колкото и да се подиграваме на Грета Тунберг и зелените либерали, факт е, че аз помня само снежни Коледи като дете, каквито няма от поне 10 години.
                  И определено не помня 40 градуса .. в Англия.

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                    Пет причини, които дават добри шансове на Путин да спечели в Украйна.

Не ме разбирайте погрешно: все още нищо не може да се предвиди със сигурност. Но както показват все повече признаци, украинският конфликт ще бъде дълъг. И победител ще бъде този, който има "белите дробове" на бегач на дълги разстояния плюс способността да издържа на тежки натоварвания. И по двата показателя Русия има добри шансове.

https://www.actualno.com/analysis/pe...5F9RWzRtIj7MYg © Actualno.com
                    Днес има статия в дир.бг с коментар на бивш началник в НАТО, че нещата отиват на корейски сценарии - замразен конфликт, обявена ничия земя между враждуващите сили и липса на мирен договор.
                    Според мен до голяма степен украинската контраофанзива и резултатите от ленд-лийза ще решат дали ще стане така или Русия ще може да налива още хора и машини в месомелачката.
                    Самата контраофанзива я бавят според мен за след септември и то нарочно.
                    Химерсите дотук направиха отлично представяне, но руснаците бързо ще измислят как да намалят влиянието им и този плюс бързо ще спре да има значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                      Пет причини, които дават добри шансове на Путин да спечели в Украйна.

Не ме разбирайте погрешно: все още нищо не може да се предвиди със сигурност. Но както показват все повече признаци, украинският конфликт ще бъде дълъг. И победител ще бъде този, който има "белите дробове" на бегач на дълги разстояния плюс способността да издържа на тежки натоварвания. И по двата показателя Русия има добри шансове.

Има добри причини да не я спечели.Американците и руснаците пак са заедно на МКС. Явно има някакъв голям проблем за който им се налага да обединят усилия. Ще зарежат войната. Може ли като нищо въглеродния диоксид всичкия просто да се е трупал в атмосферата и да са си въобразявали че някой там горе го разпада..като нищо. Последното нещо което ще им дойде в главите е да водят войни. Чувствам че много скоро ще се престрашат да го съобщят публично. Ще има едно , добре дошли на потъващия кораб ,.планетата земя.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

БРИЧКААААА, са един действителен случай:

След втората световна война МРЪСНИТЕ АМЕРИКАНЦИ тръгнали да водят Вернер фон Браун да го гърмят, щото бил ВИСОКОПОСТАВЕН СС ФАШАГА, ама решили, че може да им е полезен и си го "запазили".....

....ТАКА АМЕРИКАНЦИТЕ УСПЕЛИ ДА СТЪПЯТ НА ЛУНАТА И ВЪОБЩЕ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА.....
                        в наши дни наследниците на всички ОСИНОВЕНИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕМСКИ ФАШАГИ най-вероятно са знатни люде....

БРИЧКАААА, и аз имам дядо.
                        Да ти разкажа ли за него???????????
                        Какво си се развикал? Аз имах дядо, ти ако в момента имаш дядо означава, че си доста млад човек.

Коментар

• Пет причини, които дават добри шансове на Путин да спечели в Украйна.

Last edited by deiveli; 18.07.2022, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Комунистите през 47ма са решили да карат дядо ми към Белене, защото е завършил икономика в Париж, но се оказало, че новите им ръководни кадри нищо не разбират т.е. прости хора и така отървал кожата. Ето така са строяли мръсните комунисти!
                            БРИЧКААААА, са един действителен случай:

След втората световна война МРЪСНИТЕ АМЕРИКАНЦИ тръгнали да водят Вернер фон Браун да го гърмят, щото бил ВИСОКОПОСТАВЕН СС ФАШАГА, ама решили, че може да им е полезен и си го "запазили".....

....ТАКА АМЕРИКАНЦИТЕ УСПЕЛИ ДА СТЪПЯТ НА ЛУНАТА И ВЪОБЩЕ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ЗЕМЯТА.....
                            в наши дни наследниците на всички ОСИНОВЕНИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕМСКИ ФАШАГИ най-вероятно са знатни люде....

БРИЧКАААА, и аз имам дядо.
                            Да ти разкажа ли за него???????????
                            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Су34 го мислят за украински литак https://censor.net/ua/video_news/335...chevskom_video

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Извинявай, през 68а къде по-точно са можели да бягат чехите? До 90те соц-а си охраняваше границите като затвор.
                              Не е било невъзможно, има в 68-ма над 300х. бежанци чехословаци, отишли на Запад.
                              Last edited by satz; 18.07.2022, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                С такива главнокомандващи освен от смех нема от какво друго да се умре

https://twitter.com/RaheemKassam/sta...87214923051010
                                Едва ли е истинска, в интернет може да намериш всякакви глупости.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X