Нападение си е. Но президента на САЩ да каже на президента на Украйна че ще го подкрепи да си върне територии си е чисто намерение за нападение и край на договора за мир. Така започнаха, как ще свършат..редно е всички дълбоко да съжаляват и да им държи влага както се казва много дълго време.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това не е нападение, как да ви го обясня- на теб и останалите укрофили. Имаше минск-1, минск-2 според които украйна трябваше да изпълни определени условия. Гаранти бяха германия русия и франция. Германия и франция не могат/не искат да се намесят за да принудят украйна да спазва минските споразумения. Отделно потрошенко каза- ние ще тупаме топката, ще печелим време докато се подготвим за война.
Единствено русия поиска да се спазват споразуменията и понеже укропите не желаят това сега русия налага силово това спазване. Много е просто- престъпление и наказание- ако направиш нарушение на пътя идва кат и плащаш глоба. Нищо лично
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Само военни учения с Беларус по границите на Украйна и те бяха предупредени за атаката, но кой очакваше да чуе " не, ние не сме нападнали Украйна".
Единствено русия поиска да се спазват споразуменията и понеже укропите не желаят това сега русия налага силово това спазване. Много е просто- престъпление и наказание- ако направиш нарушение на пътя идва кат и плащаш глоба. Нищо лично
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бе жената е нейде из Испания ако не се лъжа и е над нас смята ни за второ качество хора..и разбира се е последна инстанция.няма смисъл да се спори с нея.
Напротив ти ни смяташ 2 милиона емигранти за “предатели” и “дезертьори”.
Не ми слагай от собствените си изказвания в устата.
Никой не е нито по-низш нито по-висш. Просто, старите комунисти бяха свикнали да им се мълчи и козирува, а сега нито се мълчи, нито се козирува и настава драма велика.
И преди по стар червен обичай да ми сложиш лъжа в устата ти казвам, че ми е жал и за обикновените руснаци и за обикновените украинци в тази безсмислена война, която се води заради егото на един самозабравил се диктатор.
Чети тука и спри да манипулираш.
https://segabg.com/category-foreign-...ciya-i-gruziya
- 3 Харесвания
Коментар
-
Съгласих се на часа, без да проверявам. Тогава върви в темата политика и се върни може би 50-100-200 500 страници назад. Ще видиш същите писания срещу русия и без да има войнаLast edited by briko; 28.07.2022, 19:10.
Коментар
-
Нагъл си като Путлер, тази тема е от 14.01.2022г.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Защо искаш да я няма Украйна като независима държава?
Хайде представи си твоят син че отиде на война и се върне кастриран- ти би ли се радвал? Ето такива хора трябва да бъдат наказвани, те, и техните началници
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Ako ко можеш да се върнеш назад във времето тази тема е от 2014 и около 60-70% от постовете са срещу русия. Защо- не знам. Но това е истината.Преди тази тема имаше друга- русия, блокираха я, същата работа, същите хора пишеха, е с други никове, но така или иначе..........
А да не пропусна и в темата политика, аз пиша от време на време там- същите хора със същите постове. Един от модераторите беше изтрил един пост с обяснението спрете да пишете от различни никове
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМечти
реалност
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ако единицата за неграмотност е пиковатин, то никът Ви придобива смисъл?
Коментар
-
Не си прав, аз не съм против Русия! Аз съм против това, което Путлер направи на 24.02. Къде има теми и форуми против Русия преди 24.02.?
А да не пропусна и в темата политика, аз пиша от време на време там- същите хора със същите постове. Един от модераторите беше изтрил един пост с обяснението спрете да пишете от различни никове
- 1 like
Коментар
-
Не си прав, аз не съм против Русия! Аз съм против това, което Путлер направи на 24.02. Къде има теми и форуми против Русия преди 24.02.?D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
Коментар