Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
След като изгледате това видео, ще разберете защо за бурятите е по-лесно да изгорят в танк в Украйна, отколкото да продължат да живеят в "цветущата" Бурятия при Путин.
"Добре дошли в нашата красива република Бурятия с нейния закостенял принцип на "стабилност", тук нищо не се е променило от десетилетия. От векове тук процъфтяват стабилната бедност, разрухата, гладът и недостигът. Стабилно насилие, беззаконие и лъжи. Целенасочеността на правителството в посока на безразличие към вътрешността на голямата ни страна. "
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение.. но фактите са си факти - щатите подготвиха, организираха и водят войната в Украйна.
Защо и какспоред вас, руските танкове изпълняват заповеди на САЩ? (това следва от умното твърдение "щатите подготвиха, организираха и водят войната в Украйна")
В очакване съм на разумен отговор. Разкажете моля по-подробно чисто технически как става.
пример: Байден по телефона звъни на кого? или пък е тръмп? путлер като е невинен, значи звънят на друг, на кой според вас?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Пък то ви питат за 100%-но съвпадение в лозунгите на путлерастите и хитлеристите! Мнение,собствено имате ли?
Да разбирам ли, че българското ви правителство като почне да плаща на Путин в рубли, по този начин ще спонсорира специалната му военна операция в Украйна?!
Last edited by X_Y; 23.08.2022, 17:50.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗапада да беше развил технологии, които да ни направят по независими от петрола и газта. Те не ги развиват и после защо Путин диктувал.
ФАЩ поне събира МЛАДИ имигранти - зелени карти ала бала.
ес събира БЕЖАНЦИ с 1 риза на гърба си и толкова "умен" багаж. От самия ес "гражданите" да немощни дъртациНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
българското правителство предава Западните си съюзници и ще моли Путин и Газпром за руски газ
https://iz.ru/1383602/2022-08-22/bol...medium=desktop
Болгария обсудит с «Газпромом» возобновление поставок газа
Министр энергетики Христов: Болгария обсудит с «Газпромом» возобновление поставок газа
Според мен това предателство спрямо Запда трябва незабавно да бъде докладвано на американските ни партньори за да вземат мерки
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Демек щатите управляват русия? Не ин стигна да ги хранят вече 80 год, сега 7 ги управляват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение.. за да вземат мерки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЯ някой спец по нацизма да анализира картинката
българското правителство предава Западните си съюзници и ще моли Путин и Газпром за руски газ
https://iz.ru/1383602/2022-08-22/bol...medium=desktop
Болгария обсудит с «Газпромом» возобновление поставок газа
Министр энергетики Христов: Болгария обсудит с «Газпромом» возобновление поставок газа
Според мен това предателство спрямо Запда трябва незабавно да бъде докладвано на американските ни партньори за да вземат мерки( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
"Украйна днес защитава не само своята свобода, но и свободата на Европа" - полският президент Анджей Дуда
Подробности: по време на пресконференция в Киев полският лидер отбелязва, че "на този ден през 1939 г. е подписан актът "Молотов-Рибентроп", в резултат на който Полша и балтийските държави губят своята независимост."
"Ето защо днес съм тук, до президента, който се бори с руската агресия", заяви Дуда пред украински медии (https://interfax.com.ua/).
Президент Зеленски: "За трети път от началото на пълномащабното нахлуване на Русия в нашата страна, във важен за всички украинци ден, приветствам в Киев големия приятел на Украйна Анджей Дуда.
Анджей, посещението Ви още веднъж потвърждава, че украинците и поляците са наистина братски народи. Благодарим ви за вашата силна и непоколебима подкрепа!"
- 1 like
Коментар
-
Невзоров:
"Днес на погребално-патриотичния събор в Останкино татко Дугин направи "чудесен" пи-ар над ковчега с овъглената си дъщеря. Той е щастлив и горд, че е успял да превърне едно обикновено момиче във фанатична идиотка и да я вкара в ковчега на "мъченица".
Но при най-важният въпрос обаче - "Какъв е смисълът на всичко това?" - Дугин започна да дъвче брадата си и не можа да отговори. "
- 1 like
Коментар
Коментар