Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Общ финансов министър и прокуратура - ти си федералист, това го забелязах и преди. Но федерализмът в ЕС не се връзва с консерватизма. Консерваторите са анти-федералисти и то не защото не им харесва ЕС, такъв какъвто е сега, а принципно. Те вярват в националната държава и са против над-националните (supranational) институции. При това консерватизмът става все по-консервативен напоследък, включително по отношение на над-национаналните институции.
Така че чисто политически, това което си представяш няма как да стане в момента. Ако отнякъде има напън към федерализиране, той няма да дойде откъм консервативния политически спектър.
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеДотук с брюкселските бюрократщини, дотук с пре-либерлизма, дотук с неравенството по отношение на паричното разпределение.
Общ финансов министър, обща прокуратура, повече консервативност в социален аспект и натиск върху корупцията. Сериозен.Last edited by Money; 15.07.2022, 16:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Проблем няма, гледам как се пъне да блокира Казахстан - вече усеща как му влиза четвъртит без вазелин
Мурзилажа не можете да схванете, че яздите умрял кон - че да слезете. Докато надеждите ви са в БРИКС МРИКС съюзяване на фалирали икономики, ще си седите фалирали.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеTepxi, как ги виждаш тези по-стабилни основи на новото обединение?
Общ финансов министър, обща прокуратура, повече консервативност в социален аспект и натиск върху корупцията. Сериозен.
- 1 like
Коментар
-
Tepxi, как ги виждаш тези по-стабилни основи на новото обединение?
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Мисля, че никой тук не говори за ЕС. Говорим за Европа.
За мен този съюз е изчерпал потенциала си и видно се отива към неговия финал.
Въпроса е, че Европа не търпи вакуум и ще има ново обединение, което, надявам се, ще стъпи на по-стабилни основи.
Last edited by Money; 15.07.2022, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Проблемът е че, не мож'си купи от него, нале.
Мурзилажа не можете да схванете, че яздите умрял кон - че да слезете. Докато надеждите ви са в БРИКС МРИКС съюзяване на фалирали икономики, ще си седите фалирали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе не знам дали вече ме гони старческата носталгия, но не виждам някакви големи драми в живота в САЩ от времето на "Приятели". Или в Европа или Япония по това време.
Не, че бих се отказал от удобството да си проверя къде работи ветеринарна клиника в неделя или да изкарам езикови курсове, без да бия по 2 часа път три пъти седмично до учебната зала, но понякога си мисля, че все пак имаше как да запазим хубавото на онова време и просто да му добавим постиженията в технологиите от сега. Или пък нямаше как ...
Абе тъпо е това, което става и туй то.
Тамън си викаш, че децата ти ще живеят в мирен и спокоен свят с чист въздух, възстановени гори, невероятна медицина и нова корпоративна култура и всичко отиде по ягодите ...D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Свиквайте!
Светлото бъдеще винаги се отлага и винаги за неопределено време. Когато бях много много малък, ми обясняваха как чичко Хрушчов обещал към 1980г да сме построили комунизма, За по-разбираемо ми обясняваха, че тогава шоколадите ще са без пари и децата ще имат каквито играчки си поискат. Е не ми обясняваха, че аз тогава май вече няма да съм дете. Та през 1980г. имаше само олимпиада в Москва. Комунизъм нямаше. Русия вече се беше забъркала в Афганиста, а в Полша току що създадоха Солидарност. А и Рейган спечели изборите.
После светло бъдеще се обещаваше и след 1989г - даже два пъти.
Та свиквайте с тази особеност на светлото бъдеще.
Не, че бих се отказал от удобството да си проверя къде работи ветеринарна клиника в неделя или да изкарам езикови курсове, без да бия по 2 часа път три пъти седмично до учебната зала, но понякога си мисля, че все пак имаше как да запазим хубавото на онова време и просто да му добавим постиженията в технологиите от сега. Или пък нямаше как ...
Абе тъпо е това, което става и туй то.
Тамън си викаш, че децата ти ще живеят в мирен и спокоен свят с чист въздух, възстановени гори, невероятна медицина и нова корпоративна култура и всичко отиде по ягодите ...
Коментар
-
Изглежда, че светлото бъдеще се отлага за неопределено време.
Носим си новите дрехи, пътуваме доколкото можем, пием хубави питиета и прекарваме времето си с любимите хора, правейки любимите си неща. И по-малко анализи и разсъждения, че Карлуково ни зове.
Светлото бъдеще винаги се отлага и винаги за неопределено време. Когато бях много много малък, ми обясняваха как чичко Хрушчов обещал към 1980г да сме построили комунизма, За по-разбираемо ми обясняваха, че тогава шоколадите ще са без пари и децата ще имат каквито играчки си поискат. Е не ми обясняваха, че аз тогава май вече няма да съм дете. Та през 1980г. имаше само олимпиада в Москва. Комунизъм нямаше. Русия вече се беше забъркала в Афганиста, а в Полша току що създадоха Солидарност. А и Рейган спечели изборите.
После светло бъдеще се обещаваше и след 1989г - даже два пъти.
Та свиквайте с тази особеност на светлото бъдеще.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Изглежда, че светлото бъдеще се отлага за неопределено време.
Носим си новите дрехи, пътуваме доколкото можем, пием хубави питиета и прекарваме времето си с любимите хора, правейки любимите си неща. И по-малко анализи и разсъждения, че Карлуково ни зове.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И, ако правилно са преценили едни умни хора, до 2-3, макс.5 години, и едните, и другите, ще станат членове на ядрения клуб.
- Което е нормално. Имат всичко за целта: Пари, материали, технологии а сега още, и Мотив. И работата взе, че се отече.
- 1 like
Коментар
-
Както видяхме, през 21 век без атомни бомби си просто боксова круша.
Следващите на опашката са Япония и Южна Корея.
- Което е нормално. Имат всичко за целта: Пари, материали, технологии а сега още, и Мотив. И работата взе, че се отече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мен ме кефи "да обявят гражданска война" С четири думи да се докажеш неграмотен в поне три дисциплини... "уфцъ" - ряпа да яде!
пп
мурзилашки сводки от фронта няма - значи яко бой ручат,а путлерите тероризират....и пощипывал он травку, и нагуливал бока,
Не услышишь от него дурного слова.
Толку было правда с него, как с козла-молока
Но вреда, однако, тоже никакого.Last edited by Pyramid; 15.07.2022, 09:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Иран искат да имат ядрени бомби, това го пише с главни букви на първа страница в иранските вестници.
Следващите на опашката са Япония и Южна Корея.
Last edited by Tepxi; 15.07.2022, 09:01.
Коментар
Коментар