IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

E togawa какво се оплакваш, по точно плачеш на чужд гроб без да знаеш къде му е главата и къде ху......... Ще си вземат парите от блокираните и толкова. Пито- платено
    Къде видя, че плача?

Коментар

• примера с лихвата в случая няма нищо общо и е съвсем отделна тема. тва е майсторски фокус, който кремълските тарикати едва ли някога ще усвоят
      питането ми е защо търговските банки работят с курс над + 15% от обявения от РЦБ?
      аз имам само едно обяснение, че официалния РЦБ курс се използва само за да се изкупват омразни империалистически гущери от държавните конгломерати, на обявена от РЦБ цена!

Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Каква е разликата между цкб и кой да е клон на задгранична банка- цкб трябва да работят за да спечелят, докатоклона звъни майка си- трябват ни .......... хиляди- милиони...........Съответно майката звъни в ецб и тя осигурява парите с лихва 0,00000000000%. Същата е работата с руските банки- трябва да работят- тоест да сложат някакъв марж с който да работят за да се издържат. Затова е толкова висок

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
        Някаква идея защо пиячите на пяна за вана са обстреляли жилищни блокове в Киев, на 580 км. от фронтовата линия?

Това сега за денацификация, демилитаризация или за унищожаване на биолаборатории за Ковид-гълъби да го броим?

Впрочем на 580 км. от Одеса се намира Стара Загора.

​​​​​​
        Май само ти и другите ти никове не сте разбрали ''защо'' и ''какво '' . Ако се помолиш , лично ще ти обясня , защо е обстрелван Киев . И какво ще последва след това . И докъде ще стигне с обстрела могучая Рус
        А това с ''пиячите на пяна за вана '' , неусещаш ли колко омаловажава и обижда любимия ти целокупен Запад и НАТО , които воюват чрез украинското месо . Тези ''пиячи на пяна за вана '' , нямат прегазване с 10 лендлииза , безчет милиарди и фашизирани обучени орди .
        Напредват си бавно и темелно , като едновременно се занимават и с превъзпитание на Азовци
        Май след пяната за баня ще пият и скоч , оттатък Ламанша .
        Одеса , отдавна съм казал да я броите като Руска . Каквато винаги си е била де .

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Tepxi , сигурно те ''джейка'' , защото знае че пишеш и от ника на Jey Gould. А хората заставащи зад Русия и ''рускии мир'' изобщо не са без достойнство и чест , нито пък комплексари . И изобщо не са политиците които си изброил .
          А какво ще правим сега , като мен ме дразнят хората , които теб те карат да се чувстваш добре . Всякакви псевдодемократи , привърженици на прайдове и 52 пола , почитатели на Сорос и Америка за България , всякакви западни елити и наглосакски политици - мен пък ме дразнят .
          Но не те питам арогантно ''а ти кой беше '',

защото знам кой си
          С Jey Gould се познаваме извън инвестора макар, че не е от София.
          Нормалните хора, които пишем отдавна в този форум се знаем.

За комплексарите и троловете живот има само тук...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
            Абе хора много сте се фиксирали върху финикийските знаци. Тва е фикция. върнете се към реалноста. Гледайте какво става на фронта. Гледайте какво се трупа в хамбар - украинския май ще остане празен. Гледайте каква е прогнозата за времето. Впрочем като се говори за цените на енергийните ресурси и за предстоящата зима, мисля че местната публика, неосъзнава напълно, че отплителния сезон в Германия не започва като тука в средата на Октомври а в кряа на Август. Ей го де е! След два месеца е!
            Какво ще прави Шолц като пуснат парното?
            Шолц ще му бият шута и ще оди при Киро...

Коментар

• Някаква идея защо пиячите на пяна за вана са обстреляли жилищни блокове в Киев, на 580 км. от фронтовата линия?

Това сега за денацификация, демилитаризация или за унищожаване на биолаборатории за Ковид-гълъби да го броим?

Впрочем на 580 км. от Одеса се намира Стара Загора.

​​​​​​

Коментар

• Абе хора много сте се фиксирали върху финикийските знаци. Тва е фикция. върнете се към реалноста. Гледайте какво става на фронта. Гледайте какво се трупа в хамбар - украинския май ще остане празен. Гледайте каква е прогнозата за времето. Впрочем като се говори за цените на енергийните ресурси и за предстоящата зима, мисля че местната публика, неосъзнава напълно, че отплителния сезон в Германия не започва като тука в средата на Октомври а в кряа на Август. Ей го де е! След два месеца е!
                Какво ще прави Шолц като пуснат парното?

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                  хаха,
                  поглеждам банки.ру и кво да видя, повечето банки с днешна дата плащат гущерите 59-60, и продават 64-65…. уау , над 10% разлика с РЦБ и някакъв си никав марж от 7-8%, За препродажба на валута!!
                  пак ще се повторя, за мен най-релевантен в тая ситуация е курса на банк оф чайна, който с днешна дата е “само” едни 2-3% над курса на РЦБ

сега, ако можеш сам да си отгововиш защо са тези гигантски разлики, предолагам след тва ще можеш да си отговориш и до колко реален е курса, който ни предлага РЦБ
                  Каква е разликата между цкб и кой да е клон на задгранична банка- цкб трябва да работят за да спечелят, докатоклона звъни майка си- трябват ни .......... хиляди- милиони...........Съответно майката звъни в ецб и тя осигурява парите с лихва 0,00000000000%. Същата е работата с руските банки- трябва да работят- тоест да сложат някакъв марж с който да работят за да се издържат. Затова е толкова висок

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знам каво ми джейкаш, но понеже цитираш мен да ти кажа - не не съм доволен от нашата демокрация, защото все още е пълни с комплексари, които припадат по рускии мир. хора без достойнство и чест, за които правото е на по-силния и без партия майка се чустват сираци.

ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.
                    Tepxi , сигурно те ''джейка'' , защото знае че пишеш и от ника на Jey Gould. А хората заставащи зад Русия и ''рускии мир'' изобщо не са без достойнство и чест , нито пък комплексари . И изобщо не са политиците които си изброил .
                    А какво ще правим сега , като мен ме дразнят хората , които теб те карат да се чувстваш добре . Всякакви псевдодемократи , привърженици на прайдове и 52 пола , почитатели на Сорос и Америка за България , всякакви западни елити и наглосакски политици - мен пък ме дразнят .
                    Но не те питам арогантно ''а ти кой беше '',
                    Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    А ти кой беше?

защото знам кой си

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Измислен е.
                      Аве измислен е, ама е фалит. А фалита си е фалит, без значение, че е измислен. Най-богатата държава, вместо да води света - фалира.
                      Last edited by better; 27.06.2022, 16:03.

Коментар

• хаха,
                        поглеждам банки.ру и кво да видя, повечето банки с днешна дата плащат гущерите 59-60, и продават 64-65…. уау , над 10% разлика с РЦБ и някакъв си никав марж от 7-8%, За препродажба на валута!!
                        пак ще се повторя, за мен най-релевантен в тая ситуация е курса на банк оф чайна, който с днешна дата е “само” едни 2-3% над курса на РЦБ

сега, ако можеш сам да си отгововиш защо са тези гигантски разлики, предолагам след тва ще можеш да си отговориш и до колко реален е курса, който ни предлага РЦБ

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Banki.ru

Избери си. Списък на всички банки в Русия. Няма ни една, в която да не можеш.

Наистина ви е многа ниско нивото.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Banki.ru

Избери си. Списък на всички банки в Русия. Няма ни една, в която да не можеш.

Наистина ви е многа ниско нивото.
                          Снять в наличной валюте можно по-прежнему $10 000 или их эквивалент в евро. Сверх этой суммы валюту можно снять со своего счёта только в рублях. Конвертация в рубли проходит по курсу банка, который не может быть меньше официального курса ЦБ на день выдачи....

А за върнатия пощенски пакет от Беларус ако не вярваш можем да се хванем на бас на по 1000лв примерно и да дойдеш до Люлин да ти го покажа. Иначе за тегленето доскоро въобще не можеше, сега са ги " олабили" и вече можеш да изтеглиш 10 000 долара от СОБСТВЕНИТЕ си пари
                          Last edited by X_Y; 27.06.2022, 17:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знам каво ми джейкаш, но понеже цитираш мен да ти кажа - не не съм доволен от нашата демокрация, защото все още е пълни с комплексари, които припадат по рускии мир. хора без достойнство и чест, за които правото е на по-силния и без партия майка се чустват сираци.

ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.
                            Ето, сам ми казваш че, което е у нас, също не става. А руският олигархичен модел, си е руски проблем. Лошото е че, скачайки срещу тях, загърбваме нашите тук, и они си вършеят у нас, необезпокоявани от нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Само Митрофанова му пречи на пълното щастие.
                                И мен ме дразни Митрофанова. И? Ами нищо, тя не е мой посланик, че аз да я отзовавам.

Коментар

Working...
                                X