Ииииииии какво става, на референдума които е копи-пасте на референдума в косово ще гласувате ли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Аз съм я чел, но за теб имам силни съмнения. Можеш ли точно да цитираш какво пише в нея по отношение употребата на ядрено оръжие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Всичко тръгна от 1994 когато Русия гарантира целостта на Украйна в замяна на нейните ядрени оръжия. После що договорите на орките не стрували колкото хартията, на която са изписани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами то си имали записано в доктрина та че ако някой ги нападне те могат да отговорят с всички средства, включително ЯО
Коментар
-
Ами то си имали записано в доктрина та че ако някой ги нападне те могат да отговорят с всички средства, включително ЯО
Като чета за тези референдуми сега ми дойде на ума откъде тръгна всичко и дали помни някой предупрежденията на путин
- 4 Харесвания
Коментар
-
Като чета за тези референдуми сега ми дойде на ума откъде тръгна всичко и дали помни някой предупрежденията на путинНе е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
А говедарите какви са - някаква страна ли са- нападнати, нападатели, какви саНе е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А орките защо плашат с ядренно оръжие?
Като чета за тези референдуми сега ми дойде на ума откъде тръгна всичко и дали помни някой предупрежденията на путин
Коментар
-
Ами ще има размяна и който оцелее, какво толкова. Напиши на говедарите да изпратят по едно яу и на големите бг градове, поне да ви изтрият от лицето на земята със собствените си ръце.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А говедарите какви са - някаква страна ли са- нападнати, нападатели, какви са
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Директно бункера ще поразят, както и всички носители на ЯО, изобщо няма да се занимават с Крим
Коментар
-
Киев готовит удары сразу на двух направлениях
Вчера, 20:43 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 5990 • Комм.: 4 • События в мире+7
Времени у него осталось мало. Всего несколько недель. Потом, начнется распутица, а потом на фронт могут прийти российские резервы. И тогда у ВСУ начнутся очень трудные дни. А потому, Зеленский вновь будет играть Ва-банк.
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/146820...avleniyah.html
Politikus.info
Last edited by v_tin; 22.09.2022, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЖужето пак е предупреден!
САЩ атакуват Крим при ядрен удар срещу Украйна?
https://novini.bg/sviat/us/739311
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЖужето пак е предупреден!
САЩ атакуват Крим при ядрен удар срещу Украйна?
https://novini.bg/sviat/us/739311
Коментар
Коментар