IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ми ходете си в РАШАСТАН, не можете да говорите дори от името на България, червени свини
    "Сам ты дятел." Подумал Штирлиц.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
      Пак сте се отвлекли в някакви безсмислени дискусии!
      Слушайте грохота на руската артилерия! днес това е гласа на историята.
      Този глас казва, че до дни пада Северс, Солидар малко по-късно, посе по реда си пада Бахмут, Накратко фронта в Донецк се срива.
      Идва ред на линията Славянск - Краматорск.
      Точно казано гласът на историята, последни думи за РФ По пътя на СССР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Ххахаахахахах
        ''София -Запад'' са русофили , бе Тъпхич .
        Както и почти всички запалянковци , мутри и бандити . Ти ще трябва да се биеш (или криеш ) от тях . И другите тролове евроатлантици .
        А руско население по компактно има само на Поморие .
        Не си измисляй и не слагай думи там , където никой не ги е произнесъл .
        А ти ако се имаш за част от някаква българонацистка организация , мечтаеща да се сражава с руските , веднага можем да те уредим .
        България е българска територия , за българите , но няма да допуснем склещени и пъпчиви евроатлантици да си развяват коня и да плашат или унижават Русия от името на БЪЛГАРИЯ !
        Ми ходете си в РАШАСТАН, не можете да говорите дори от името на България, червени свини

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами например руснаците се оплакват от украинците които работят по морето- българското. БИло пълно с украинци като обслужващ персонал и наглеели- колко е вярно не знам, моите колеги говорят така, 3-4 вече съжаляват че са ходили или ще ходят на сънито
          Ти пита ли ги що ходят във вражеска страна на море? Бахти наглярите!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Спомняте ли си едно време Бургас-Александруполис.
            Ей това му трябва на РУСИЯ - ИЗЛАЗ на средиземно море, да има търговски път и да може да продава. И това е от 1800 година. Да ама ние излаз на Бяло море нямаме, благодарение на продажните немски чифути. Русия винаги е искала БЪЛГАРИЯ поне на 2 морета и всички са ПРОТИВ - колониална европа и османската империя. Каквото ще да става, ще изтрепем стотици хиляди армия ама БЪЛГАРИЯ на 2 морета никогиш, още повече приятелски настроена към Русия
            Смешното е, че именно червените подлоги проспахте да подпишете за излаза на България на Бяло море - а ви го дадоха на тепсия. Сега друг ви виновен
            А че на Рашастан не и трябва подобен - не и трябва. Дори и до Черно море и е много. Да си седят в Путкистан!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Благодарение на ес нямаме индустрия, селско стопанство нищо,... само обединения са ви в тъпите глави...и да звънат на боко или тъпото началниците.... за Швейцария да си чул? вземете се образовайте малко, че накрая ще останете без държава.
              Нямаме индустрия защото произвеждаме калпава стока, хората са ни калпави. Земеделието дръпна мн напред. Я виж всеки арендатор си сменя джипа вс год. Без ес бяха гола вода, ренти по 30 кг зърно и 1 бут олио на дка. Цена на декар земя 80 кинта.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Което, на езика на ООН, буквално означава - мълчаливо съгласие
                Иран искат да имат ядрени бомби, това го пише с главни букви на първа страница в иранските вестници.
                D.Y.F-091066

Коментар

Ххахаахахахах
                  ''София -Запад'' са русофили , бе Тъпхич .
                  Както и почти всички запалянковци , мутри и бандити . Ти ще трябва да се биеш (или криеш ) от тях . И другите тролове евроатлантици .
                  А руско население по компактно има само на Поморие .
                  Не си измисляй и не слагай думи там , където никой не ги е произнесъл .
                  А ти ако се имаш за част от някаква българонацистка организация , мечтаеща да се сражава с руските , веднага можем да те уредим .
                  България е българска територия , за българите , но няма да допуснем склещени и пъпчиви евроатлантици да си развяват коня и да плашат или унижават Русия от името на БЪЛГАРИЯ !
                  Смешки приказваш . Аз съм от Люлин и ги познавам повечето, я кажи кой е русофил да се посмеем. Я погледни тук
                  https://www.google.com/amp/s/www.var...626%3famp=true

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                    ///
                    Въздържали са се Китай, Индия, ЮАР.
                    Иран също е въздържал, но вчера отряза Путин за дронове.....
                    Което, на езика на ООН, буквално означава - мълчаливо съгласие

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                      Пак сте се отвлекли в някакви безсмислени дискусии!
                      Този глас казва, че до дни пада Северс, Солидар малко по-късно, посе по реда си пада Бахмут, Накратко фронта в Донецк се срива.
                      Ц ц ц, ами Лясковец къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Благодарение на ес нямаме индустрия, селско стопанство нищо,... само обединения са ви в тъпите глави...и да звънат на боко или тъпото началниците.... за Швейцария да си чул? вземете се образовайте малко, че накрая ще останете без държава.
                        абе не ни е виновен ес за всичко.
                        Примерно че имаме 50 университета - повече от англия и ФАЩ.
                        ес обаче поквари нашите политиквеници - ака направи ги измамници и КРАДЦИ като брюкселските зелки.
                        Ние нямаме държава. К'ва държава БЕЗ АРМИЯ, без образование, закона врата в полето, всеки срещу всеки. Родовите племената преди 10к години по добра организация са имали.

Виж за това ес е виновен.
                        „Няма съмнение, че македонският език е вашият език. Предложението също така приема вашата национална идентичност. Можете да разчитате на мен като председател на ЕК, че ще гарантирам процеса по присъединяване да зачита европейските принципи и стандарти. Въпросите на идентичността не са част от преговорите за присъединяване“, заяви председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Как

Слончо габровски купи тогава . И го сподели че намазва филията за 100 К . Този беттерчо , му беше един от последователите . Но явно не е чувал вица за гаргата къде се ''ебавала'' в самолета пълен с други жиуотни .
                          Аре на бас за 10 палки! Не влезеш ли, всеки ден ще те обвинявам, че си страхливец и лъжец. Давай вземи 10 палки евро! Чакам на лично твой нотариус за дог.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Остави човека, мъчно му е. Най-вероятно, не е продал на 60К+ и, съответно, някой му виновен.
                            Ай на бас, за 10 палки, че съм продал 60? Давай на лично, отиваме при нотариус и правим дог. ако аз не съм продал на 60 то давам 10 палки евро, ако съм продал ти ми даваш! Доказателство са логове от борса! Ари чакам на лично!

Коментар

• Пак сте се отвлекли в някакви безсмислени дискусии!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Мисля, че никой тук не говори за ЕС. Говорим за Европа.

За мен този съюз е изчерпал потенциала си и видно се отива към неговия финал.
                                Въпроса е, че Европа не търпи вакуум и ще има ново обединение, което, надявам се, ще стъпи на по-стабилни основи.

​​​​​​

Коментар

Working...
                                X