Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
550 са само намерения, най-много някоя картинка да има, а С-400 китайците си купиха и казаха, че са С-300 със посменена фаца и боя
руснаците вече попривършиха ракетите за С400 и добре, че другаря брежнев им остави десетки хиляди за С300 та още не са свалили гащитеLast edited by better; 04.09.2022, 23:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbriko, на Ердуган са це400, по нова генерация, а имат 550 най новите. Не ги мислете руснаците.
руснаците вече попривършиха ракетите за С400 и добре, че другаря брежнев им остави десетки хиляди за С300 та още не са свалили гащите
Коментар
-
mitko2848, не са ги махнали но не се записват, както и украинците не се записват да ходят фронтоваци, а някои да си стоят в Киев. Дори четох коментар под един клип за някакъв нов модел автомобил, един украинец пише..аз съм от Киев и не знам дали ще ми я доставят, иначе веднага бих си купил. За едни на фронта, за други не е така. Някой трябва да каже на тези в ЕС, че трябва да си сменят инвестиционните намерения за Украйна и тези големи пари които обещаха да са за тези двете области ако се отделят от Украйна и Русия в независима държава, Украйна нищо няма да получи ако продължава войната, а Русия е лесна. Европа може би я чака тежка зима с температури до минус 50, както през 78 - ма от миналия век в Русия се е случило. Това ще промени насторойката тотално. Не знам какви хора сте, там избиха мъже в тези две области, всяка втора жена ще е сама казват хората, това си е направо сеч, остава да им приложат и набиване на кол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Т.е.мислиш че, всички са заклети потребители?
- Големи разочарования те по скат, тогава.
- 1 like
Коментар
-
travelboy, не съм искал да засегна някой, на королата таблото с тази извивка направо пречи. Всички азиатски неща са така, не само на мен ми е направило впечатление, винаги има нещо да не е идеално. Отдавна са така, семенят модела, при новия го няма слабото място на предния, обаче има нещо ново което е голяма глупост. Мен просто ме е яд, че ние нищо не правим и трябва да им търпим неразуменията, а те май го правят нарочно. Ами качи се в една Тесла 3 с изчистеното класическо табло да видиш колко място има за човека, което не заето благодарение на шантав дизайн.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Китайски с американски чипове и американска операционна система
Бяга ти целия разговор, "умник".Last edited by Pyramid; 04.09.2022, 23:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Специално рускините са невероятно материални.
Просто по времето на СИВ това означава дънки, по времето на Елцин - палто, а в днешно време - доста повече.
Разбира се, има и верни на каузата, които ще ядат елда по 3 пъти на ден и ще бачкат двойно в комбината на местния олигарх, за да борят гнилия Запад, но не са достатъчно много.
Коментар
-
От китайски. Доволен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сделано с топором!а возле дороги, мертвые с косами стоят.И ТИШИНА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
Ама от руски телефон или лаптоп изпращаш тук твоите фейкове? Хаххааха
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеTepix, в какво безвремие бяха през 80-те тези от Европа. Дори автомобилостроенето им беше на ниво несравнимо със сегашното, без суровини не става. Украйна не се справи да стане моста на Русия към Европа, и на РФ към Европа. Не ми разправяй как една по малка група държави ще могат да направят нещо по сериозно, няма как да стане, печелят големите държави които сами са голям пазар. Развитието се случи поради размера на пазарите, запада сам по себе си беше ясно какво може, не бяха постигнали за 30 години това развитие което се случи. Неспособни са да изместят потока на инвестициите към Източна Европа и Русия, докато не са затънали демографски съвсем. Знаеш ли колко по лесно се търгува с руснаци, украинци, поляци, румънци и българи..направо е пей сърце, при азиатците все нещо има, дори при японците. Като с Тойотите, страхотни са , обаче таблото отпред с една форма изсипана, като седиш трябва да стоиш настрани, иначе всичко перфектно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Т.е.мислиш че, всички са заклети потребители?
- Големи разочарования те по скат, тогава.
Просто по времето на СИВ това означава дънки, по времето на Елцин - палто, а в днешно време - доста повече.
Разбира се, има и верни на каузата, които ще ядат елда по 3 пъти на ден и ще бачкат двойно в комбината на местния олигарх, за да борят гнилия Запад, но не са достатъчно много.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар