IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://t.me/RVvoenkor/21304

[B]‼️[I][B]

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ирак какво е? И обърни внимание кои държави подкрепиха агресията- колективния запад...
      Анексията на Кувейт от Ирак е подкрепена от запада???? с някакви боядисани врабчета ли комуникирате?

Коментар

... Аз ти казах нещо- не е важно колко получаваш, важно е какво можеш да си купиш. Хайде мъцни ти нещо за силата на долара или за еврото..
        Дам, при 15-30000 рубли зарплата, колко ягоди могат да си позволят обикновените руснаци? Наемите в Питер сам ли ще си ги намерите или искате помощ?
        Ще ви подскажа, че нелуксозно хапване за 2-ма в Москва, още преди години беше 5000 рубли

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

То нали ти от там пишеш.Мое ли да изкараш един час без да плювнеш по Русия и путин?
          Халюцинирате нещо, по Русия не съм плюл ни веднъж. Всъщност, на не малко тестове ще мина за русофил от раз
          може да ме опровергаете, като веднага цитирате, кой е най-популярния валс на Пьотр Илич?

Коментар

Да не забравяме и едни 12 ковчега на съвестта на оня боклук Соломон Паси
            Пуснал съм си народното събрание, току що мина копейкин- с действията си всички партии се помъчиха да го направят политик. За мое съжаление на следващите избори ще вземе поне 6-8%. А и да не забравя- след подмяната байхуй ще се върне на бял кон, дано да резне няколко глави от подмяната и бойкикев. Ако опуши и ленчето и пусне снимки- смятай че цяла българия ще го благославя още 2 мандата

Коментар

• Галфоньо виж какво пише тук
              В Харьковской области уничтожен понтонный мост через Северский Донец

В Харьковской области уничтожен понтонный мост через Северский Донец.

Переправа была уничтожена не более 10 дней назад, о чём свидетельствуют спутниковые снимки, на которых можно увидеть, что ещё 17 июля 2022 года через Северский Донец, в районе населённого пункта Яремовка, ещё был возведён понтонный мост, однако, на снимках, сделанных 27 июля 2022 года, последний уже был уничтожен.
              Подробнее на: https://avia.pro/news/v-harkovskoy-o...everskiy-donec

на 17 е бил там, а на 27 го няма

Коментар

Ирак какво е? И обърни внимание кои държави подкрепиха агресията- колективния запад. Ама имало химически оръжия- а бе цялото нато ги търси и една прашинка не можа да намери. Какво направи нато- дали плати на онези 600000 избити дори по едно евро- не, извини ли се- не, какво направи- каза а бе не намерихме нищо, но нашите фирми поне захлебиха- включително на гърба на българия- от 2 милиарда мисля че боко върна около 120-150 милиона
                Да не забравяме и едни 12 ковчега на съвестта на оня боклук Соломон Паси

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  national power, наистина ли не разбирате за какво иде реч , не са скожни нещата.Запада е затънал демографски, живеят по 90 години и няма кой да работи.Ти да не мислиш, че на 90 ако добираш ще можеш да работиш нещо.Всеки един човек се амортизира, тялото вече е амортизирано. Прикачват българчета, полячета да има кой да работи. Държавите им богати, но собственото им население се стопило като сняг на пролет. Ами то ковчези с джобове не се правят, каква им е ползата от богатството ? Живеят по хубаво ли, имат здрави семейства ли, щастливи ли са ? Имат добро образование, но няма кой да образоват.Добре като тръгнахме към тях, техния златен свят, колко му е да се бяха направили някои хора на прости, тръгни, иди смеси се с хората там да видиш как е. Това което всеки щеше да види е застарялото население, толкова бие на очи, не може да се СКРИЕ. ТОВА СА НАПРАВИЛИ ЗА НАРОДА СИ, ТОВА УМЕЯТ. НАПРАВИ СИ ИЗВОДА ЧЕ ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИШ АКО СИ С ТЯХ, ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И В БЪЛГАРИЯ. ТАМ СТРЕСА Е ОГРОМЕН, ВЕЧНО СА В КОНФИКТ С ВСИЧКО, НЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ НЕ СА В КОНФЛИКТ С ТЯХ ТЕЗИ КОИТО ГИ УПРАВЛЯВАТ. ВЛАСТТА Е ТАКАВА.
                  Аз работа с такива нямам.Били имали добро образование???!!!!!Ти да не си употребил райски газ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    За мен навлизането в държава призната от ООН с установени дипломатически отношения с целият свят (почти) с някакви исторически локуми като оправдание си е абсолютна агресия. Обърнете внимание какви режими подкрепят тази агресия.

ама не било агресия, а било операция...
                    Ирак какво е? И обърни внимание кои държави подкрепиха агресията- колективния запад. Ама имало химически оръжия- а бе цялото нато ги търси и една прашинка не можа да намери. Какво направи нато- дали плати на онези 600000 избити дори по едно евро- не, извини ли се- не, какво направи- каза а бе не намерихме нищо, но нашите фирми поне захлебиха- включително на гърба на българия- от 2 милиарда мисля че боко върна около 120-150 милиона

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Сената няма!
                      Институцията която ще се произнесе по проблема ви с заробени Африкански индианци, е лудницата - там ще отговорят на многократните молби на искащите...
                      То нали ти от там пишеш.Мое ли да изкараш един час без да плювнеш по Русия и Путин?

Коментар

В сайта който сте дали, стоката която съм ви показал (свежи ягоди) е по-скъпа

ама нищо не мъцнахте за силата на рублата, та 20$ ли са кило ягоди... или реалният курс друг?
                        Ми цените в Долни Дъбник не ни интересуват.Евтина манипулация но като за нивото на ПУИ Асен Киселинчев става

Коментар

В сайта който сте дали, стоката която съм ви показал (свежи ягоди) е по-скъпа

ама нищо не мъцнахте за силата на рублата, та 20$ ли са кило ягоди... или реалният курс друг?
                          Kolkoto толкова- това е- един път бях в сингапур и ям ябълка, вижда ме един от бачкерите там и ми вика- ооооооо, хай левъл. Защо е хай левъл- ами ядеш скъпи плодове

Какво искаш да мъцна за силата на рублата- искахте да стане 200 рубли за долар, е тя взе че стана 50 рубли- колко е сега не знам, може би около 70. Аз ти казах нещо- не е важно колко получаваш, важно е какво можеш да си купиш. Хайде мъцни ти нещо за силата на долара или за еврото

Добре че е путин за да дава смисъл на живота на няколко индивида тук

Коментар

Боли ма ..Я какво е приел Сената на САЩ.А нещо за робството в Африка и индианците ще приеме ли?
                            Сената няма!
                            Институцията която ще се произнесе по проблема ви с заробени Африкански индианци, е лудницата - там ще отговорят на многократните молби на искащите...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              За мен навлизането в държава призната от ООН с установени дипломатически отношения с целият свят (почти) с някакви исторически локуми като оправдание си е абсолютна агресия. Обърнете внимание какви режими подкрепят тази агресия.

ама не било агресия, а било операция...
                              Та бомбенето на Югославия какво е?Да си припомним Китайското посолство.Афганистан Сирия Либия Ирак там какво е?Турция дето не им мина селският номер какво е?Бяха предупредени да не го правят ама те са решили че са неповторими изключителни не знам какви си.Сега ще ядат шамарите а Китай още не ги е почнал.Тази държава трябва да бъде ликвидирана немедлено.

Коментар

• Удар по СИЗО с украинскими военнопленными из HIMARS: Генштаб ВСУ выступил с заявлением

29.07.2022 - 13:36

Генштаб ВСУ выступил с заявлением, касающимся ночного удара из РСЗО HIMARS по СИЗО в Еленовке, где содержались украинские военнопленные, в том числе боевики «Азова», арестованные после выхода с территории завода «Азовсталь» в Мариуполе.

По последним данным, ударом ВСУ по СИЗО убито более 50 военнопленных украинцев, десятки получили тяжёлые ранения.

При этом в Киеве цинично утверждают, что якобы не имеют отношения к этому удару, и пытаются возложить вину за произошедшее на Армию России.

В заявлении Генштаба ВСУ содержатся вопиющие утверждения о том, что «прицельный умышленный артобстрел» был якобы осуществлен российской стороной, чтобы «обвинить Украину в совершении военных преступлений, а также скрыть пытки над пленными и расстрелы».

Напомним, что на самом деле украинские военнопленные активно сотрудничали со следствием и давали показания против киевских главарей.

https://rusvesna.su/news/1659090966

Коментар

Working...
                                X