Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ирак какво е? И обърни внимание кои държави подкрепиха агресията- колективния запад...с някакви боядисани врабчета ли комуникирате?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение... Аз ти казах нещо- не е важно колко получаваш, важно е какво можеш да си купиш. Хайде мъцни ти нещо за силата на долара или за еврото..
Ще ви подскажа, че нелуксозно хапване за 2-ма в Москва, още преди години беше 5000 рубли
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
То нали ти от там пишеш.Мое ли да изкараш един час без да плювнеш по Русия и путин?
може да ме опровергаете, като веднага цитирате, кой е най-популярния валс на Пьотр Илич?
- 1 like
Коментар
-
Да не забравяме и едни 12 ковчега на съвестта на оня боклук Соломон Паси
Коментар
-
Галфоньо виж какво пише тук
В Харьковской области уничтожен понтонный мост через Северский Донец
В Харьковской области уничтожен понтонный мост через Северский Донец.
Переправа была уничтожена не более 10 дней назад, о чём свидетельствуют спутниковые снимки, на которых можно увидеть, что ещё 17 июля 2022 года через Северский Донец, в районе населённого пункта Яремовка, ещё был возведён понтонный мост, однако, на снимках, сделанных 27 июля 2022 года, последний уже был уничтожен.
Подробнее на: https://avia.pro/news/v-harkovskoy-o...everskiy-donec
на 17 е бил там, а на 27 го няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ирак какво е? И обърни внимание кои държави подкрепиха агресията- колективния запад. Ама имало химически оръжия- а бе цялото нато ги търси и една прашинка не можа да намери. Какво направи нато- дали плати на онези 600000 избити дори по едно евро- не, извини ли се- не, какво направи- каза а бе не намерихме нищо, но нашите фирми поне захлебиха- включително на гърба на българия- от 2 милиарда мисля че боко върна около 120-150 милиона
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnational power, наистина ли не разбирате за какво иде реч , не са скожни нещата.Запада е затънал демографски, живеят по 90 години и няма кой да работи.Ти да не мислиш, че на 90 ако добираш ще можеш да работиш нещо.Всеки един човек се амортизира, тялото вече е амортизирано. Прикачват българчета, полячета да има кой да работи. Държавите им богати, но собственото им население се стопило като сняг на пролет. Ами то ковчези с джобове не се правят, каква им е ползата от богатството ? Живеят по хубаво ли, имат здрави семейства ли, щастливи ли са ? Имат добро образование, но няма кой да образоват.Добре като тръгнахме към тях, техния златен свят, колко му е да се бяха направили някои хора на прости, тръгни, иди смеси се с хората там да видиш как е. Това което всеки щеше да види е застарялото население, толкова бие на очи, не може да се СКРИЕ. ТОВА СА НАПРАВИЛИ ЗА НАРОДА СИ, ТОВА УМЕЯТ. НАПРАВИ СИ ИЗВОДА ЧЕ ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИШ АКО СИ С ТЯХ, ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И В БЪЛГАРИЯ. ТАМ СТРЕСА Е ОГРОМЕН, ВЕЧНО СА В КОНФИКТ С ВСИЧКО, НЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ НЕ СА В КОНФЛИКТ С ТЯХ ТЕЗИ КОИТО ГИ УПРАВЛЯВАТ. ВЛАСТТА Е ТАКАВА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗа мен навлизането в държава призната от ООН с установени дипломатически отношения с целият свят (почти) с някакви исторически локуми като оправдание си е абсолютна агресия. Обърнете внимание какви режими подкрепят тази агресия.
ама не било агресия, а било операция...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Сената няма!
Институцията която ще се произнесе по проблема ви с заробени Африкански индианци, е лудницата - там ще отговорят на многократните молби на искащите...
Коментар
-
В сайта който сте дали, стоката която съм ви показал (свежи ягоди) е по-скъпа
ама нищо не мъцнахте за силата на рублата, та 20$ ли са кило ягоди... или реалният курс друг?
Коментар
-
В сайта който сте дали, стоката която съм ви показал (свежи ягоди) е по-скъпа
ама нищо не мъцнахте за силата на рублата, та 20$ ли са кило ягоди... или реалният курс друг?
Какво искаш да мъцна за силата на рублата- искахте да стане 200 рубли за долар, е тя взе че стана 50 рубли- колко е сега не знам, може би около 70. Аз ти казах нещо- не е важно колко получаваш, важно е какво можеш да си купиш. Хайде мъцни ти нещо за силата на долара или за еврото
Добре че е путин за да дава смисъл на живота на няколко индивида тук
- 1 like
Коментар
-
Боли ма ..Я какво е приел Сената на САЩ.А нещо за робството в Африка и индианците ще приеме ли?
Институцията която ще се произнесе по проблема ви с заробени Африкански индианци, е лудницата - там ще отговорят на многократните молби на искащите...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗа мен навлизането в държава призната от ООН с установени дипломатически отношения с целият свят (почти) с някакви исторически локуми като оправдание си е абсолютна агресия. Обърнете внимание какви режими подкрепят тази агресия.
ама не било агресия, а било операция...
Коментар
-
Удар по СИЗО с украинскими военнопленными из HIMARS: Генштаб ВСУ выступил с заявлением
29.07.2022 - 13:36
Генштаб ВСУ выступил с заявлением, касающимся ночного удара из РСЗО HIMARS по СИЗО в Еленовке, где содержались украинские военнопленные, в том числе боевики «Азова», арестованные после выхода с территории завода «Азовсталь» в Мариуполе.
По последним данным, ударом ВСУ по СИЗО убито более 50 военнопленных украинцев, десятки получили тяжёлые ранения.
При этом в Киеве цинично утверждают, что якобы не имеют отношения к этому удару, и пытаются возложить вину за произошедшее на Армию России.
В заявлении Генштаба ВСУ содержатся вопиющие утверждения о том, что «прицельный умышленный артобстрел» был якобы осуществлен российской стороной, чтобы «обвинить Украину в совершении военных преступлений, а также скрыть пытки над пленными и расстрелы».
Напомним, что на самом деле украинские военнопленные активно сотрудничали со следствием и давали показания против киевских главарей.
https://rusvesna.su/news/1659090966
Коментар
Коментар