Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение4-годишно укронацистче е сред ликвидираните старши офицери. Все бомбят "военни складове" и "щаб-квартири" и накрая все по блокове, пазари, магазини и гари.
Може да се помисли да им се даде някой Химарс - така и така стрелят, поне да не удрят децата (ако разбира се това не им е целта).
https://images.app.goo.gl/fjt9rXdmt7xwwUSW9
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Не познах за войната, така е, не мислех че руснаците са толкова глупави да направят глупостта, която направиха. Съответно ще си изстрадат грешката по пълна програма. За фалита прогнозата е бетон, както и за това което следва след фалита
. А за троленето срещу копейки всеки може да прецени по броя постове на ден и по съдържанието им
- Абе, прецизирайте ги, пусти прогнози. Щото, умалях да чакам извънземни на покрива, 'баси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе във виница разправят че загинали 47 старши офицера, дали е вярно или лъжат
Армия России уничтожила у Николаева и Краматорска до тысячи украинских боевиков
Може да се помисли да им се даде някой Химарс - така и така стрелят, поне да не удрят децата (ако разбира се това не им е целта).
https://images.app.goo.gl/fjt9rXdmt7xwwUSW9
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
И действителността е?
Какво очакваме - Русия побеждава, избива всички европейски деца, изнасилва всички европейки, разрушава всяка църква и катедрала и заедно с колосите РЮА и Саудитска Арабия връчва ключа от новия световен ред на Китай, а Рамзан Кадиров обявява Чеченски халифат в Южна Полша?
Принципно е възможно, но все пак не ми се вярва.
Но ми е интересно да чета гледни точки. Аз Боян Чуков съм чел, та теб няма ...
Коментар
-
Написах го, но не четеш- отваряш аец- ите, и при по- ниска цена на ел енергията от газа минаваш на отопление на ток, заводите минават на ток, колите на ток и съответно имаш по- малка нужда от нефт и газ. Не говорим за спиране на потреблението на нефт и газ, а за намаляването му до нормализиране на цените. Едно време и китова и тюленова мас са ползвали за гориво, а сега никой не ползва. При масово производство на веи технологиите се подобряват и цената намалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
В тая тема съм да троля главно.
Ужасно е да има война и да умират хора, но пък е забавно да четеш постове в стил "вярата в светлото бъдеще", как Украйна щяла да победи, а Европа да намери газ на изключително ниски цени и да спре инфлацията и да настане благоденствие, мир и любов. Същите работи ги слушах/четах за Сирия, Либия, Афганистан. И даже им вервах, докато после ми омръзна да вервам на приказки и предпочетох да вервам на действителността колкото и сурова и брутална да е.
Какво очакваме - Русия побеждава, избива всички европейски деца, изнасилва всички европейки, разрушава всяка църква и катедрала и заедно с колосите РЮА и Саудитска Арабия връчва ключа от новия световен ред на Китай, а Рамзан Кадиров обявява Чеченски халифат в Южна Полша?
Принципно е възможно, но все пак не ми се вярва.
Но ми е интересно да чета гледни точки. Аз Боян Чуков съм чел, та теб няма ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Зависимостта от основна химическа суровина, ако ми кажеш как се премахва, ще те черпя. Без майтап.- отваряш аец- ите, и при по- ниска цена на ел енергията от газа минаваш на отопление на ток, заводите минават на ток, колите на ток и съответно имаш по- малка нужда от нефт и газ. Не говорим за спиране на потреблението на нефт и газ, а за намаляването му до нормализиране на цените. Едно време и китова и тюленова мас са ползвали за гориво, а сега никой не ползва. При масово производство на веи технологиите се подобряват и цената намалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Като гледам колко си силен в трогнозите (прогнози на трол), разбирам че не си излъгал, че си възпитаник на Исторически факултет на СУ.
Списание "Весёлые картинки" припомня няколко от твоите трогнози:
[ATTACH=CONFIG]n3948058[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n3948059[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]n3948060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]n3948061[/ATTACH], както и за това което следва след фалита
. А за троленето срещу копейки всеки може да прецени по броя постове на ден и по съдържанието им
Коментар
-
Това е все едно някой на пазара да те заплашва, че няма да ти продава домати. Ще си отворят пак ядрените централи докато се увеличи зелената енергия, ще навлязат масово електрическите автомобили и ще намалее зависимостта от нефта и газа, а дотогава ще си купуваме от друг продавач, дори и малко по- скъпо.
Коментар
-
СРОЧНО: Как минимум одна установка HIMARS оказалась в России
15.07.2022 - 17:28
В Сети появились сообщения, что в распоряжении Армии России появилась американская ракетная установка РСЗО HIMARS.
Источники «Русской Весны» только что подтвердили данную информацию. До конца неизвестно, захвачена ли установка РСЗО HIMARS в бою или была продана коррумпированными украинскими военными, но на данный момент установка уже в России.Если HIMARS в исправном состоянии, то такая потеря может стать для США достаточно чувствительной.
Изучение установки нашими оружейниками может не только применять американские технологии в своих наработках, но и позволит разрабатывать способы противодействия им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Теб какво те топли това ....дори да е истина?
Коментар
-
Това е все едно някой на пазара да те заплашва, че няма да ти продава домати. Ще си отворят пак ядрените централи докато се увеличи зелената енергия, ще навлязат масово електрическите автомобили и ще намалее зависимостта от нефта и газа, а дотогава ще си купуваме от друг продавач, дори и малко по- скъпо.
Списание "Весёлые картинки" припомня няколко от твоите трогнози:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеМай пропуснахте новината. Газпром обявил форсмажор и не гарантирал доставки
LONDON, July 18 (Reuters) - Russia's Gazprom has told customers in Europe it cannot guarantee gas supplies because of 'extraordinary' circumstances, according to a letter seen by Reuters, upping the ante in an economic tit-for-tat with the West over Moscow's invasion of Ukraine.
https://www.reuters.com/business/ene...pe-2022-07-18/
ПП я, то било от 14ти, ама аз и Ройтерс сме го проспали. Ще си отворят пак ядрените централи докато се увеличи зелената енергия, ще навлязат масово електрическите автомобили и ще намалее зависимостта от нефта и газа, а дотогава ще си купуваме от друг продавач, дори и малко по- скъпо.
- 1 like
Коментар
-
Какво да мачкат- те освен ядрено оръжие използваха всичко друго налично в арсенала си и пак нищо. Досега се самоуспокояваха, че може да са бедни, но поне имат армия, а се видя че и армията им не струва
Коментар
Коментар