Обикновено за това са нужни 15-16 постинга.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами пустинна буря какво беше, ... поп
САЩ като най-могъща военна и икономическа сила стои в основата на нов световен ред, като инициира създаването на ООН, където не САЩ, а всички страни заседават и решават своите проблеми, а Съветът за сигурност се състои от петте най-големи сили тогава, с право на вето върху всяко решение. Т.е идеята е всички спорове да се решават без война.Oбърнете внимание - Всички по-големи войни от 1945 до 1989 г (края на комунизма) са следствие на агресия на някоя комунистическа или социалистическа държава, защото зад нея са СССР или Китай - които най-често са блокирали осъдителните резолюции на ООН.
Такива са Корейската война (1950-1953), Виетнамската война (1963-1975), Арабската война с Израел (1973), Афганистанската война (1979-1992) и Първата иракска война (1990).и др.
Почти всички военни интервенции на САЩ са за сдържане на комунизма...
.Рейгън - "...всички документи на руските комунисти говорят за това, че искат да ни унищожат като система, че това е неминуемо и исторически неизбежно.Понеже не искаме да ни унищожават, направихме всичко възможно да ги унищожим ние".
И го направиха, изтривайки от географските карти СССР и съветския лагер или концлагер!!
https://www.youtube.com/watch?v=yhyIUDgIwz4
GOD BLESS AMERICA (Lyrics) - CELINE DION
Last edited by Andi11; 20.08.2022, 17:42.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
- 1 like
Коментар
-
Барбарони, как разбра като съм ти първия забранен в списъка ти на комунистите в България, а то всъщност ти може да си бил в тази партия някога, но как мислиш аз дали съм бил..мисля че ти си бил. Между другото и Тодор не е бил, записали го там на някакво събрание за което той не е знаел за какво е. Едва ли ще си признаеш, макар да има много хора членували в нея и са си съвсем нормални, не мисля че твоя случай е такъв.D.Y.F-091066
Коментар
-
Днес, окончателно, изгубих уважение към доц.(Гого) Лозанов. По Novanews, го чух да казва че, видите ли, ..."до 24.февруари било можело, поне е било (някакъв) "дебат" но, след това, когато започнали да загиват хора...вече който бил подкрепял "Путин", да бил отидеш да му става поданик".
Абе, алоууи, ами те хора ги еха и преди това! Или какво, не са от "правилните"? Ай сиктир, мазна подлога такава!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Веднага давам
Под Днепропетровском ударами ВКС России полностью уничтожен батальон ВСУ
20.08.2022 - 10:35анских наёмников.
Уточняется, что удар был нанесён высокоточным оружием в районе населённого пункта Андреевка.
..
Бря вече дузина станаха докладваните от вас унищожени HIMARS, нещо фотка няма ли да дадете
- 1 like
Коментар
-
Германия обновила и расширила список вооружения для Украины
Детали: информация о новых пунктах списка и о дополнительных единицах уже поставляемой техники опубликована (https://www.bundesregierung.de/breg-...kraine-2054992) на сайте Федерального правительства ФРГ.
В список внесли и добавили:
▪️20 реактивных установок калибра 70 мм с 2000 ракетами и лазерными прицелами;
▪️1592 снаряда калибра 155 мм;
▪️255 снарядов Vulcano (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/37872) калибра 155 мм;
▪️60 200 патронов калибра 40 мм;
▪️6 автопогрузчиков;
▪️40 устройств расширения частотного диапазона для борьбы с дронами;
▪️12 бронированных ремонтно-эвакуационных машин Beegepanzer-2;
▪️30 пулеметов MG3 для них.
Коментар
Коментар