IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧАКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БЕ ЕВРЕЙЧЕТА НАЛИ БЕШЕ КРИЗА

Украйна предлага транзит на руски газ за Германия през нейната тръбопроводна мрежа

Коментар

• Хайде да ви е честито - темата е оправена. Пиша го за пореден път - темите се блокират от постинги, в които случайно (или умишлено) някой пуска скрита команда от Control символи. Единствения начин такава една тема да се разблокира е в темата да се пуснат около 15-16 постинга така, щото блокиращият постинг да се избута на втора страница. И тъй като администраторитя блеят, пак се наложи аз да им оправям проблемите, като това вече се случва не знам за кой пореден път.

Коментар

• И тъй като не ги броя, ще пиша нови постинги дотогава, докато се получи търсения резултат.

Коментар

• Обикновено за това са нужни 15-16 постинга.

Коментар

• Продължавам да пиша нови и нови постинги дотокава, докато бъгавяи постинг се избута на втора страница.

Коментар

• И още нещо - тука в темата има един олигофрен, който си се сложил за аватар снимката на ПУТИН. Докога администрацията на форума ще търпи такива отрепки?

Коментар

• И сега явно пак ще е същото.

Коментар

• Нещо повече - вместо да ми кажат едно благодаря, те ми трият постингите, с които описвам проблема и начина за справяне с него.

Коментар

• Това го описвам вече за кой ли пореден път, но администраторите на форума явно блеят и все още не са си научили урока.

Коментар

• Трябва в темата да се пускат серия от постинги от името на страница 2 дотогава, догато повредения постинг се избута на втора страница.

Коментар

• Отново блокирана тема от някой постинг със скрити команди в него ....
                        Отново администраторите на форума не знаят как да оправят темата....
                        И отново аз трябва да им я оправям така, както досега съм го правил няколко пъти ...
                        И отново няма да получа дори и едно благодаря ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами пустинна буря какво беше, ... поп

САЩ като най-могъща военна и икономическа сила стои в основата на нов световен ред, като инициира създаването на ООН, където не САЩ, а всички страни заседават и решават своите проблеми, а Съветът за сигурност се състои от петте най-големи сили тогава, с право на вето върху всяко решение. Т.е идеята е всички спорове да се решават без война.Oбърнете внимание - Всички по-големи войни от 1945 до 1989 г (края на комунизма) са следствие на агресия на някоя комунистическа или социалистическа държава, защото зад нея са СССР или Китай - които най-често са блокирали осъдителните резолюции на ООН.

Такива са Корейската война (1950-1953), Виетнамската война (1963-1975), Арабската война с Израел (1973), Афганистанската война (1979-1992) и Първата иракска война (1990).и др.

Почти всички военни интервенции на САЩ са за сдържане на комунизма...

.Рейгън - "...всички документи на руските комунисти говорят за това, че искат да ни унищожат като система, че това е неминуемо и исторически неизбежно.Понеже не искаме да ни унищожават, направихме всичко възможно да ги унищожим ние".

И го направиха, изтривайки от географските карти СССР и съветския лагер или концлагер!!

https://www.youtube.com/watch?v=yhyIUDgIwz4

GOD BLESS AMERICA (Lyrics) - CELINE DION
                          Last edited by Andi11; 20.08.2022, 17:42.
                          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Нещо май блокира някой с кодче

Коментар

•  

Коментар

• Барбарони, как разбра като съм ти първия забранен в списъка ти на комунистите в България, а то всъщност ти може да си бил в тази партия някога, но как мислиш аз дали съм бил..мисля че ти си бил. Между другото и Тодор не е бил, записали го там на някакво събрание за което той не е знаел за какво е. Едва ли ще си признаеш, макар да има много хора членували в нея и са си съвсем нормални, не мисля че твоя случай е такъв.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X