Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеВ щатите републиканците им са против войната там и против това че САЩ са замесени, украинците са ги сложили техните лидери в черния си списък за убиване. Онези ще вземат властта там, личи по всичко..не знам украинците тогава какво ще правят..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеВ щатите републиканците им са против войната там и против това че САЩ са замесени, украинците са ги сложили техните лидери в черния си списък за убиване. Онези ще вземат властта там, личи по всичко..не знам украинците тогава какво ще правят..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеСтраж е за тебе , за мен е клоун - наркоман на който му остава чуть-чуть . Ще се сбърка след още няколко месеца от коя страна да проси убежище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Поживем - увидим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеСтраж е за тебе , за мен е клоун - наркоман на който му остава чуть-чуть . Ще се сбърка след още няколко месеца от коя страна да проси убежище.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеРоднок, днес не си писал за Слава Кокаине.
Да не се изтърка опорката?
Картинки за комарите, които САЩ пускат с дронове няма ли?
пп Като ти чета глупостите , мисля че бала ти предстои , тъй че си малък за разяснения по кокаинови теми .Last edited by Rodnok; 30.10.2022, 20:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Tq може да придобие каквото си иска, само дето няма да е вярно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
С огромен ужас установявам че филтърът ми по някакви причини се е изчистил и трябва да го пълня с матрьошки отново
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПогледнах форума без филтър
и повърнах
Коментар
Коментар