Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ Еритрея са пропусналиОт Еритрея русия ще получи копия и лъкове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТука имат грешка, Ирански дронове все пак са дошли. Скоро и севернокорейски снаряди ще дойдатОт Еритрея русия ще получи копия и лъкове
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
1. ЕС е съюз на принципи, ценности и т.н. - бла-бла, ЕС е съюз, в който всички цоцат от Германия, щото те са "факани нацисти с първороден грях", които трябва да плащат. ЕС е просто една софра, в която немците и някои други северни народи плащат масрафа на Източна и Южна Европа. Няма ли папу от Дойчланд, ЕС е чао
2. В този ред на мисли - най-великата глупост е приемане на Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая кой ще приемат) - това значи едни 40 милиона мега голтаци, които ще цоцат от Дойчланд и за нас ще остане дедовия
3. В света на капитализма не действат комунистически принципи, т.е. който продава евтино, купуваш от него - ако Русия дава евтин газ, ако ще да е в мидички и търкалца заплащането, значи се купува от нея. Ако САЩ дават евтин газ - разбира се, заебаваш православната сволоч и си купуваш демократична газ
4. Продължаването на войната не е от полза за нас (все ми е тая дали е от полза за Украйна или Русия) - както ще да свършва, не ме вълнува, но да свърши бързо. А изгледи за бърз успех няма (дано греша)..ЕС е проект платен от САЩ (както и съвременна Япония)
в т.4 дори си посочил защо има интерес България да помага на Украйна
и малко тъжни за ватенките новинки от фронта:
(а ги предупреждаваха, но те не вярваха)
- 1 like
Коментар
-
Груьо, да не мислиш че руснаците и украинците си чупят краката да подкрепят Зе и Путин..нема такава нещо..това са сънища. Руските войни зарязаха техниката и сега в териториите има по малко руска армия отколкото в Киев да се развлича. Какво ти пука за Северна Фиромия, на нея не и пука за нея, да да вземем да ги присъединим заедно с шиптърите с които вървят в комплект. Фиромците не са проблем толкова, но предстваяш ли си тяхното шиптърско братство да има право с лична карта да ходи до България. Отврат.
Коментар
-
Аз за последен път ще пробвам и ви оставям да си драскате из темата с тролщините и от едната, и от другата страна - все пак не мога да не призная, че довотията на Макс е недостижима за тролчетата от Козяк, ама на него май му идва и отвътре, че даже си и вярва, като Путя пред портите на Киев
Та не разбрах къде е интересът на България в цялата работа. Чух някакви фантасмагорични лафове как украинците се биели заради мен, иначе рашките идвали и почвали да ядат деца за закуска, и дотам. ЧУх и как следва да сме солидарни, ама за какво и защо - не разбрах. Ще пробвам с 3-4 точки по основните теми:
1. ЕС е съюз на принципи, ценности и т.н. - бла-бла, ЕС е съюз, в който всички цоцат от Германия, щото те са "факани нацисти с първороден грях", които трябва да плащат. ЕС е просто една софра, в която немците и някои други северни народи плащат масрафа на Източна и Южна Европа. Няма ли папу от Дойчланд, ЕС е чао
2. В този ред на мисли - най-великата глупост е приемане на Украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая кой ще приемат) - това значи едни 40 милиона мега голтаци, които ще цоцат от Дойчланд и за нас ще остане дедовия
3. В света на капитализма не действат комунистически принципи, т.е. който продава евтино, купуваш от него - ако Русия дава евтин газ, ако ще да е в мидички и търкалца заплащането, значи се купува от нея. Ако САЩ дават евтин газ - разбира се, заебаваш православната сволоч и си купуваш демократична газ
4. Продължаването на войната не е от полза за нас (все ми е тая дали е от полза за Украйна или Русия) - както ще да свършва, не ме вълнува, но да свърши бързо. А изгледи за бърз успех няма (дано греша)
Та от всичко казано по-горе, жу су и Зеленко върви, щото още е топло и няма ядове, т.е. дебологъзите и разглезени европейци (от които сме част - и то с кеф, само малоумник би сменил ЕС за Рашата) не са усетили дебелия. Е, има там някаква инфлацийка, но всичко е точно, няма драма - то ние грипа преживяхме, та това няма да преживеем. Обаче зимата, ако има и студ, и инфлация (и двете изглеждат незибежни), пък ако се появи и безработица, логично ще дойде въпроса, който задавам и сега - какво ми пука за двете джуджета Зеленко и Путя, дето са решили да си мерят израстъците на наш гръб (и малко по-бадолу). да се оправят - изобщо не ми пука дали в украйна ще говорят руски, или в русия - украински, както и чия е Киевска рус. Гледам си нашия интерес, а той е ниски цени на енергоносителите и да сме част от ЕС. И понеже ЕС не могат да ни пръднат на детеправния орган (точно както не можеха да изхвърлят маляките от ЕЗ преди 10 години, а им наляха поредните стотици милиарди) по никой начин -това е прогнил откъм устои съюз, крепящ се само на папуто от Дойчланд, то значи можем да си правим каквото си искаме.
Апропо, ние, като най-верен васал на ЕС (както преди на сесесере), хем признахме дивотията северна фиромия с все езика (направо срахме на родовата си памет, ама поне умнокрасиво срахме де, едно демократично такова, а не като Гошо тарабата по комунистически преди 70 години), хем ни намалиха парите по плана за възстановяване, хем не ни дадоха и евро компенсация, задето първи се направихме на мъже и престанахме да получваме газ от рашките....
та така -спирам, бройте си там квадратните километри, подрепяйте си зеленко или путя, ваша воля. Мен ме вълнува интересът на България, а той засега е в мимансаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Това с разпада на РФ не го казвай дори на шега.
В интерес на България, на Европа и на света е Русия да остане цяла, да стане демократична до колкото може и да приеме правилата на честна търговия, съжителство и размяна на стоки, услуги и туристи с другите държави.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хахаха, искрено се разсмях. Мечтаеш за разпад на Украйна, като всички вече виждат ,че РФ е пред такъв. Значи след като не можем да победим украинците да се разпаднат, а ? Смешно и жалко !!!
Всичко свърши за руснаците и от тук нататък ги чака само още загуба до края който признавам може да се проточи ,но това е края и на Руската Федерация и на днешното кремълско управление.
В интерес на България, на Европа и на света е Русия да остане цяла, да стане демократична до колкото може и да приеме правилата на честна търговия, съжителство и размяна на стоки, услуги и туристи с другите държави.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВати ко стаа ве? Дракона и той нещо се дърпа?
Китай пак отряза Русия за дълг в юани
Пекин не е готов да направи изключение за Москва, призна руски зам.финансов министър
https://www.segabg.com/hot/category-...-za-dulg-yuani
Турция вече избра.
Засега от целия БРИКС май само Иран е дал истинска помощ на филипкиркоровците.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеКиев май почва да стопля реотана, не може да караш хората на сила да воюват в армия която не си е на мястото, дано да стоплят че ги чака възтание и да вземат да се стреснат. Дори могат и едни избори да проведат, малко референдуми..например толкова ли много държат на тези територии, които дори географски не познават добре. Може да си променят мнението за колаборационизма например, териториите имат право на суверинитет който се ограничава но както народа реши. Например швейцарските кантони пръщят по шевовете от колаборационисти, които сами вземат много решения за своето житие и битие. Там до Полша живеят едни украинци, които добре говорят полски и може би също биха пожелали да имат някакви суверенни права, парите им да не се събират в Киев, а в Лвов.
Всичко свърши за руснаците и от тук нататък ги чака само още загуба до края който признавам може да се проточи ,но това е края и на Руската Федерация и на днешното кремълско управление.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Вати ко стаа ве? Дракона и той нещо се дърпа?
Китай пак отряза Русия за дълг в юани
Пекин не е готов да направи изключение за Москва, призна руски зам.финансов министър
https://www.segabg.com/hot/category-...-za-dulg-yuani
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар