If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
За теб, разбира се, те са "орки". За тях, те са синове, бащи, внуци. Айде спри се. Не усещаш ли че, тази омраза, жив те убива? На човек не приличаш, имай милост към себе си.
Нещо не ти е много ясна мисълта Омраза не изпитвам към руснаците, и там има нормални хора макар и малко. Не ми харесва чувството им за величие( без покритие) и наадменност особено към нас все едно сме им длъжни за нещо, както и бруталната намеса във вътрешните ни работи, даже няколко руски канала има в ютюб създадени за промотиране на костя копейкин. Имат 1000 антибългарски клипчета в ютюб, не си знаят историята масово, затова ги бъзикам в ютюб и техните форуми докато си пия
Украинката Наталия Вовк - заподозряна за убийството на рускинята Даря Дугина е открита мъртва в Австрия със 17 прободни рани, - австрийското издание Express.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Имам усещането, че ние (европейците) ще продължим упорито да режем клона, на който седим...
Защо (например) много европейски страни изкуствено унищожават туризма си, голяма част от който зависи от руските туристи?
Какво общо има обикновения руснак с Путин и войната, която той води в Украйна?
Защо да не се приберат 1 млрд. евро, които са платили 1.7 милиона руски туристи през 2019 година? Защо да не се прибират и милионите на руските олигарси, които почиват в Италия и реализират огромни доходи за общините?
Същото е и в Чехия - Прага, Карлови Вари...
Ще "изритаме" платежоспособните руснаци към Дубай - и такава статия имаше - и голяма част от туроператорите в Европа ще спускат кепенците...
Ротфронт! Ние ще победим! Тия, в Брюксел - адекватно ли са изобщо и знаят ли как ще се изхранват тия хора, заради нечии болни амбиции? (питам риторично)...
А, да, всичко беше за това, НАТО да е кацнал на руската граница...
Доста си нагъл не мислиш ли ? Има значение численоста на населението за размера на армията. Нямало значение, ти си първия който го твърди.
Ясно, преписваш. А за населението нищо нито съм твърдял, нито съм питал. Но все пак, помисли над факта, че една от най-големите армии е на Северна Корея....друг факт, явно непознат за теб е, че в дадени периоди от 20 век, България е имала по-голяма армия от тази на САЩ....и не по времето на руското присъствие....
Не разбирам интереса към освобождение на Русия от някакъв режим на Путин, дори не е ясно какво идва след него. Още по лошо, представете си че падне без външна намеса дори, това е пак същата неизвестност.
analog, има един договор Start, за големите ракети, американците до скоро са ходели да броят тези на руснаците 1550 броя. Виждали са ги техни инспектори, както и руснаците ракетите на американците. Руснаците казаха, че есента ще поставят от тези новите, с по 10 бойни глави. Оръжие имат и двете страни и е действащо и подържано. Смятайте за какво става на въпрос. Да уточня, че не изпитвам симпатии към руснаците, прекалено опасна е тази игра. Въобще не са ми симпатични, но и американците са тяхно копие. Искат войни, защо ? Не мога да намеря отговора.
Поредната простотия, с която ще направят нещо, за което отдавна Путин мечтае - руснаците да си харчат парите в Русия.
Много прост народ шета по високите етажи на властта ....
Извинявай, но много държиш да ми сложиш в устата каквото никога не бих казал ? Защо ? Русия е 100 милиона държава, ако не по малко, та колко да е велика или изключение. Украйна също е малка като население, колко да е Велика или Славна. САЩ са 350 милиона с много население дошло от държави 100 пъти по изпаднали от Украйна и Русия. Вероятно поне 50 милиона.
Ако на мен отговаряш, нищо не разбрах, какво е общото с населението......поинтересувах се, преписваш ли ги постовете отнякъде?
Коментар