Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ама стоиш и се наслаждаваш, вместо да идеш в самая прекрасная, където ухае на рози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеРусия оповести в ООН че Тексас е присъединен по същия начин като Донбас. И аз от доста време се чудя, кога ли САЩ ще върнат седемте щата на Мексико ? А половин Аляска и алеутските острови на Русия ? Турция кога ще освободи югоизточен Анадол за Кюрдистан ?
пп
Имаше момент да се случи Кюрдистан, какво мислите за факта, че братушките го прецакаха? (проверете кой на кого предаде Африн)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Какво време си губите? Иначе какво ще правите по време на дежурството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...докато сега, се намират, кога пръснат я от Козяк, я от Брюксел, я от...Скопие. Абе, МНО'О наакана работа, бе. Пфуууу, че миришеше!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеPyramid, губим си времето, на Метеев не му е лесно май и гледа да се отличи. На негово място бих се притеснявал за бизнеса си, а не какво ще стане с Украйна.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Хеле,разбрал си ме.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеPyramid, губим си времето, на Метеев не му е лесно май и гледа да се отличи. На негово място бих се притеснявал за бизнеса си, а не какво ще стане с Украйна.Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеMateev, вече сте ми противни, не искам да имам нищо общо с такива хора НАГАЖДАЧИ, аз изчезвам, но тези които ще съжаляват ще сте ВИЕ !!!!Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=eEphZW51emE&t=27s, това е целта, такава е играта. Украйна ще си върне всички територии, а Русия цяла Украйна плюс Полша.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, губим си времето, на Метеев не му е лесно май и гледа да се отличи. На негово място бих се притеснявал за бизнеса си, а не какво ще стане с Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=eEphZW51emE&t=27s, това е целта, такава е играта. Украйна ще си върне всички територии, а Русия цяла Украйна плюс Полша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеОсама Бин Кадир пише в Телеграм ще прати трима от своите синове - Ахмат, Ели, Адам (16, 15, 14 годишни) на фронта.
Те са непълнолетни, но баща им вече ги прави кандидати за девиците.
Ебаси абсурда част 36377328това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар