Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Определено- не знам точно колко е групировката говори се от 100 до 200 000 руснаци, за 6 месеца завзеха територия по голяма от бг и направиха разногледа говори се за 700000 армия уж тренирана от натовски експерти. С този лиман не знам какво ще стане, но предното нападение се говори за между 5-10 000 убити украинци. Ако вземем нещо средно 7000 си е цифра, нали? За руснаците казаха че официално нямат убити, но имат 180 човека пленени. Доколкото пишат руските сми зеленски като видял накъде отива работата с плебисцитите дал заповед- напред и само напред
Нали щяха да денафицират и демилитаризират Украйна .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Някой ще ви трае да си веете коня. Сещам се за едно газопроводче към Китай, което в предвид руското качество, случайно може да гръмне. Това гарнирано със спрян газ и нефт за Европа и откъде пари за Късия да си води кървавите и напълно безсмислени войни?
Коментар
-
Ако не са братя- справка ирак- мисля че бяха 3 месеца непрекъснати бомбардировки- около 600000 убити, там сигурно няма селски двор в който няма взривена бомба. Малко снимки нагледно
90% от обсадения украински пристанищен град Мариупол е разрушен, а 40% от инфраструктурата му е неспасяема. Това обяви днес кметът на града Вадим Бойченко, съобщава Франс прес, цитирана от БТА. &qu...Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Някой ще ви трае да си веете коня. Сещам се за едно газопроводче към Китай, което в предвид руското качество, случайно може да гръмне. Това гарнирано със спрян газ и нефт за Европа и откъде пари за Късия да си води кървавите и напълно безсмислени войни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Аз си избирам, че руската армия прави всичко възможно да победи, но просто не може да си противопостави на украинците .Корави копелета са .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАко експлозиите, за които шведските сеизмолози коментират, че са предизвикали трусове, еквивалентни на причинени от 100 килограма тротил, то европейската подводна инфраструктура - комуникационна и енергийна, може да се окаже руска цел.
Май играта ще загрубее доста- както писах петров и башкиров загряват покрай балтийския тръбопровод и свързочните кабелиНе е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Баш! От братска любов срутиха театъра в Мариопул и закопаха стотици жени и деца. Сега го бетонират, да прикрият следите. От братска любов спретнаха няколко могили. От братска любов срутиха куп градове. От братска любов целят училища, градини, болници и жилищни сгради. Представям си ако не бяха братя.
Last edited by v_tin; 28.09.2022, 21:29.
Коментар
-
Едното е това, другото е няколко яо-та и каквото такова- ти кое си избирашНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Едното е това, другото е няколко яо-та и каквото такова- ти кое си избираш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако експлозиите, за които шведските сеизмолози коментират, че са предизвикали трусове, еквивалентни на причинени от 100 килограма тротил, то европейската подводна инфраструктура - комуникационна и енергийна, може да се окаже руска цел.
Май играта ще загрубее доста- както писах петров и башкиров загряват покрай балтийския тръбопровод и свързочните кабели
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами тогава Путин и руските генерали са за военен съд и разстрел. Вместо да победят, те допускат да бъдат избивани руски граждани
Коментар
-
Не е толкова просто, в момента руснаците са като слон в стъкларски магазин- могат да бият, но предпочитат тях да ги бият- все пак това са братски народи- има много смесени бракове, не знам дали си чувал- аз съм руснак, но живея в украйна- тоест на коя страна да застане- русия или украйна. ГОвеарите са лоши за руснаците, защото промениха съзнанието на украинците- от братя станаха орки и укропи
Те ти за братята ...
Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е толкова просто, в момента руснаците са като слон в стъкларски магазин- могат да бият, но предпочитат тях да ги бият- все пак това са братски народи- има много смесени бракове, не знам дали си чувал- аз съм руснак, но живея в украйна- тоест на коя страна да застане- русия или украйна. ГОвеарите са лоши за руснаците, защото промениха съзнанието на украинците- от братя станаха орки и укропи
- 1 like
Коментар
Коментар