Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аха. Тя губеше и от Карл, И от Наполеон, И от Хитлер, И от полските шляхтичи... Дори и от Турция изгуби, не една война. А сега, всички (пак) чакат да била губела.
ОК. Чакайте си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тошко Африкански Разгледай мнение
Струва ми се че не е живо врабче а някакъв бот със зададена програма според новините от прозападните медии . Няма реален жив човек който да прекарва толкова време от живота си в писане на глупости и изфабрикувани лъжи .
Ако пък не съм прав то нещата отиват към 4ти км
- 2 Харесвания
Коментар
-
Путлеристите отслабват ПВО-то на Петербург, като изтеглят стартовите машини. За да го правят, някъде се е получила яка липса
https://www.err.ee/1608719647/venema...est-ukrainasse
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аха. Тя губеше и от Карл, И от Наполеон, И от Хитлер, И от полските шляхтичи... Дори и от Турция изгуби, не една война. А сега, всички (пак) чакат да била губела.
ОК. Чакайте сиВече е ясно: в седмиците от началото на войната Русия преживява най-голямото изтичане на мозъци от Октомврийската революция насам - интелектуа...Last edited by GiRo; 18.09.2022, 22:36.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
"Другарят Леонид Брежнев е управлявал СССР в епохата на Алла Пугачова". Едно време имаше подобна шега, а всеки, който е живял в СССР и Русия знае, че Пугачова е най-известния човек в тази страна. Вероятно и в най-дивото руско село знаят за нея.
всичкото фатмак чеше репа (че и там има много фенове)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеСеврна Монголия/русия/ ще загуби тази война.
кеф да го гледаме
ОК. Чакайте си
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
"Другарят Леонид Брежнев е управлявал СССР в епохата на Алла Пугачова". Едно време имаше подобна шега, а всеки, който е живял в СССР и Русия знае, че Пугачова е най-известния човек в тази страна. Вероятно и в най-дивото руско село знаят за нея.
-Да, ама не.
Затуй, няма лошо, да я обявяват за иноагент. На мен, ми е все тая.
Коментар
-
Явно, не вижда баба Алла по-далеч от носа си но, така са артистите - емоции на мига, а предстоящото - ще го мислим, като дойде. Учудва ме Гари Кимович - той да не ги знае тия работи? - но, да не забравяме: Шахматът, дори стратегическа, е една игра, докато животът, е много по-многопланов и взаимосвързан. Виж, ти, Зациус, що не разкажеш нещо за отрицателните цени, че отдавна, не бяхме ги споменавали?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
приличаш ми на врабчето, което радостно чурулика от горещото кравешко ако... за какво радостно пееш? дали не за това че Гърция и Турция постоянно са на ръба на военно стълкновение, дали не заради това че пшеките поискаха репарации от немците за ВСВ на стойност 1,5трлн евро, а некъпаните немци дали са забравили, че исконни немски земи се намират в полските граници
Ако пък не съм прав то нещата отиват към 4ти км
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то няма да е точно среща, но зеления комедиант да не се отчайва.
може пък да го доведат в кремъл да разказва смешки.
преди влака
влака за сибир
барби, отскачаш ли за съчки до булонския лес
говори се за студ тая зима
...или още не осъзнава, знам ли. На тези години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
приличаш ми на врабчето, което радостно чурулика от горещото кравешко ако... за какво радостно пееш? дали не за това че Гърция и Турция постоянно са на ръба на военно стълкновение, дали не заради това че пшеките поискаха репарации от немците за ВСВ на стойност 1,5трлн евро, а некъпаните немци дали са забравили, че исконни немски земи се намират в полските граници
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Няма смисъл Володимир Зеленски да се среща с Путин.
може пък да го доведат в кремъл да разказва смешки.
преди влака
влака за сибир
барби, отскачаш ли за съчки до булонския лес
говори се за студ тая зимапрепоръка е
Коментар
-
Няма смисъл Володимир Зеленски да се среща с Путин, срещата може да се състои само след като руските войски напуснат територията на Украйна, заяви съветникът на ръководителя на украинската президентска канцелария Михайло Подоляк.- "Първо, Руската федерация все още вярва, че разполага с достатъчно ресурси, за да постигне някакви резултати.
- Второ, всяка среща днес е изключително игра на традиционната руска история: фиксиране на статуквото, танцуване на "фалшивия мински танц", започване на нов етап на ескалация. Оперативна пауза и за повече.
- И трето, Русия трябва да отговаря за мащабните престъпления и да не се крие зад безнаказаност",
Съветникът на ОП заяви, че ако в бъдеще се проведе среща, тя ще се състои едва след като всички територии бъдат освободени,
а Зеленски ще обсъди с Путин "размера на репарациите, компенсациите за загубите и екстрадирането на престъпниците".
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар