Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Вдигаш телефона и звъниш директно на този, който ти спуска опорките. Нелепи са! Знам, че кадърен човек няма да се занимава с това, но все пак да се напъне малко повече, преди да ти снесе този буламач по-горе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ами то нямаш милион опции. Русия е мразена от всичките си съседи. Норвегия дори смята да си затвори единствения КПП с Русия, който е на 1000 км от Петербург.
Аз лично нямаше да стоя до 21.09, или дори да стоях, щях да съм си събрал багажа за два часа.
- 1 like
Коментар
-
GiRo, добре веднага ще звънна на ГК да му кажа да си смени опорките, сбъркал е професията, да се хваща за стирката да мие коридорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Какво си мислеха?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнение...И това е истина, не е лъжа, лъжа е другото - че руснаците са гадняри, неуки и необразовани алкохолици които са крадци на перални, лъжа е и че украинците ги мразят и ще хукнат да воюват с тях, защото също се криеха да не им връчат повиквателни и ВСУ е с мизерен личен състав. Украинците с такова желание се втурнаха да воюват за тези области, че държавата им се наложи да си пусне затворниците и да ги въоръжи и прати на фронта, същото нещо се отнася и за Русия..на народа ще му писне и ще хване сопата накрая и всичко ще се оправи изневиделица.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеTepix, ако си руснак който иска да избяга защото ще му връчват повиквателна, в Грузия ли ще избягаш ? Само ако си луд.
Аз лично нямаше да стоя до 21.09, или дори да стоях, щях да съм си събрал багажа за два часа.
- 1 like
Коментар
-
Tepix, ако си руснак който иска да избяга защото ще му връчват повиквателна, в Грузия ли ще избягаш ? Само ако си луд.
- 1 like
Коментар
-
satz, 3300 евро е справедливата цена на такава кола, цената и е завишена 10 пъти само. Материалите от които е направена в Русия са направо без пари, металите..черните и цветните, енергията с която е произведена и са задвижвани машините с поне 10 пъти по евтина. пластмасите са произведени в Русия и са поне 3 пъти по евтини. Е няма как индийска кола да струва в пъти по евтино отколкото Лада произведена в Русия, при положение че тези неща ги купуват от там на завишени в пъти цени. Но явно може, щом слагат такива цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениесамо в Грузия избягалите руснаци вече са 500 000
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар