Първоначално изпратено от super99
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеMateev, вече сте ми противни, не искам да имам нищо общо с такива хора НАГАЖДАЧИ, аз изчезвам, но тези които ще съжаляват ще сте ВИЕ !!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ох, мъка, то как да знае, те постоянно се менят последните дниТова да анексираш територии с "референдум" по време на война е висша форма на идиотизъм. И сега се чудим къде са "границите". Мурзилажа не спира да ме изумява. Границите ребята са там, където ги определи ВСУ.
Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеMateev, вече сте ми противни, не искам да имам нищо общо с такива хора НАГАЖДАЧИ, аз изчезвам, но тези които ще съжаляват ще сте ВИЕ !!!!Не е препоръка за каквото и да било.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Mateev, вече сте ми противни, не искам да имам нищо общо с такива хора НАГАЖДАЧИ, аз изчезвам, но тези които ще съжаляват ще сте ВИЕ !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
ЕС, БАЯ "МУХА" го хапе. Само за газа, са на минус едни 300 милиарда а, явно, и още ще станат. После, идват едни затваряния на заводи, безработици, бунтове, и ще видиш ти една "муха". Да се обзаложим ли че, и на теб, ще ти допари под опашката?Last edited by better; 03.10.2022, 14:35.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеGiRo, как да не е разрушен, пълнят го с украинци, руснаци..ако тези държави искаха да са в един съюз с тях, щяха да бъдат приети при създаването му. За казахстанци и азърбейджанци въобще не говоря, били хора..да хора са разбира се, но ние не искаме да ги притесняваме, нека са колкото може по далеч от нас..
- 13 Харесвания
Коментар
-
GiRo, как да не е разрушен, пълнят го с украинци, руснаци..ако тези държави искаха да са в един съюз с тях, щяха да бъдат приети при създаването му. За казахстанци и азърбейджанци въобще не говоря, били хора..да хора са разбира се, но ние не искаме да ги притесняваме, нека са колкото може по далеч от нас..
Коментар
-
Вова изкара ядреното плашило, време беше.
Видно войната в Украйна върви супер, след като прибягва до крайности.
Но иначе вече съвсем заприлича на Хитлер 1945 - мести армии, които вече ги няма, разпорежда администрации в места, които са вече 30 км навътре в украинския тил, уволнява хора, които вече са дезертирали или са пленени ...
... въобще положението е "Вова в Страната на Чудесата". А викаха, че Зеленски имал симптоми на кокаинова наркомания ...
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не си познал.
ВИВА УКРАЙНА
раZZпад за *нигериятаСЪСсняг*
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар