Думата уголеми Русия, без да знае с колко. Те това е!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Държавната дума ратифицира за броени минути днес договорите за отнемане от Украйна и присъединяване към Русия на т.нар. Донецка и Луганска народна република, както и на Херсонска и Запорожка област. Размерите на републиките и регионите ще се определят от границите на територията, която "е съществувала в деня на тяхното образуване и приемане в състава на Руската федерация",Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеОсама Бин Кадир пише в Телеграм ще прати трима от своите синове - Ахмат, Ели, Адам (16, 15, 14 годишни) на фронта.
Те са непълнолетни, но баща им вече ги прави кандидати за девиците.
Ебаси абсурда част 36377328Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ето, виждаш ли. Дори "идиотизъм" да е, пак - това са ТВОИ думи !- е ВИСША ФОРМА. А, такива като теб и Ко, само до примитивна успявате да го докарате. "Честито", един вид.Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Да, наистина. Много ги дундурка Путин.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Фараоне нервен си нещо, как върви "СВО", нещо да доложиш?
Вопрос №1 - оттуда есть ещё кого "эвакуировать"?
Вопрос №2 - а, чо случилось? "
Те такъв факт чакаме и от философа де танци му се привиждат "една напред две назад"
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Ами Матейко нещо се изОка за "мухата" та, да го светна за нейния мащаб. Иначе, трътката ми, баш си е цяла и нищо не си познал но, поне опита. ДерзАй, току-виж, някой път, си успял.
...каквото и да означава това.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Тъй, тъй. Ама ви седи напреки на гърлото, нали. И ще продължава. Да ти е честито, Отпадък!
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Няма по-големи смешници от ватенките. Стоят си маскава, подписват някакви хартийки, радват се, прегръщат се и викат ура и си мислят, че са направили нещо. Аве петолъчки, то ако ставаше така с подписване на някакви хартийки, ние щяхме да сме на 5 морета бря.
Коментар
� -
Кво ти дреме за ес? Темата е войната! Както ти казах, тея укри много корави и ще ви скъсат трътките, ти се смееше. Познах ли, познах! Ти какво позна?
...каквото и да означава това.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеОх, мъка, то как да знае, те постоянно се менят последните дниТова да анексираш територии с "референдум" по време на война е висша форма на идиотизъм. И сега се чудим къде са "границите". Мурзилажа не спира да ме изумява. Границите ребята са там, където ги определи ВСУ.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Как да ти кажа преди войната мислех Путин за умен човек със стратегическо мислене. Сега ми изглежда като подменен. Аз имам съмнения, дали при този стрес въобще на горните им нива има дългосрочно мислене.
В този ред на мисли се изредиха три кандидата за диверсията - норвегия, сащ и самата русия. Не изключвам и последното като вариант, за да не плащат, особено ако е нетолкова непоправима диверсийка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеОх, мъка, то как да знае, те постоянно се менят последните дниТова да анексираш територии с "референдум" по време на война е висша форма на идиотизъм. И сега се чудим къде са "границите". Мурзилажа не спира да ме изумява. Границите ребята са там, където ги определи ВСУ.
Коментар
�
Коментар