Защо могат да се адаптират, изолацията на Русия ще им покаже че не е толкова страшно и те ще приемат този път на развитие. САЩ и Европа вървят по един път на демографски срив, който е следствие липсата на переспектива - раждат се деца с дългове. Ето ЕЦБ предпочита вместо да заличи дълговете на собствените си държави и да приеме деварвация на парите които емитира , да продаде тези облигации на Китай. Вместо да приеме едно честно решение на проблема.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Зелен съм на куков ден. Знам повече за историята на Русия от 99 процента от русофилите.И ми е пределно ясен руският манталитет. За тях е най-важно да са "велика "сила и имперският манталитет. За свои считат всички,които служат на империята, дори убийци на руснаци като Кадиров. А"нацисти"са всички, които се противопоставят на имперските им амбиции. Само да те светна теб и другите мурзилки във форума, че империя се гради със силна армия и оръжия. А руските определено не са такива. Ако наистина воюваха с НАТО най-много за месец руските войски в Украйна щяха да бъдат унищожени с авиация, ракети и така нататък. Щеше да стане като в Сирия, където вагнеровците нападнаха американска база и ония ги попиляха.
Освен това, Империя (устойчива) се гради чрез отношения към и между съставляващите я народи, т.к. силата винаги е в спойката. Относно армии и оръжия, нещата също са извън плиткия ти коловоз, т.к.войните, се губят и печелят от хората. За количествата оръжие,разбира се, е трудно да се равнят с НАТО и Китай по разбираеми причини но, нещата са многослойни и не са хапка за устата на едного, колкото и да зяпа и да кряка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИ това го казва човекът, чиято глава е промита през годините от рашистка пропаганда до степен да вярва в тезата за бойни комари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ защо ще искат китайците да разрушат двамата си най-големи източника на доходи? така ще живеят по-добре ли
Ама първо Путин е съюзник на Китай, не негов враг и второ Китай е книжен тигър.И е силен само на хартия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
От известно време си личи, че си зелен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Китайците няма да търпят дълго тези панаири, сега склониха глава, но не са искренни. Ще искат да вземат Европа, а САЩ да го разрушат. ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сам си противоречиш: Хем била щяла да се разпадне заради войната, хем поради липса на такава. Хайде, определи се, кое е вярното,за начало.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тия опорки съм ги слушал още от 1982г като бях в първи клас в училище. А баща ми ги е слушал от 1950 г.Как пък за 72 години не измислихте нещо ново?
А за днешните, хайде неграмотни,
ама 1998г. САЩ спасиха буквално от глад Русия ииии те са врагът бре, не крадльото с яхтите...който има забрана за други доходи освен заплатата
и това да пропуснем, ама крадльото вече на смърт ги пращаи пак слепи и глухи
- 4 Харесвания
Коментар
-
От известно време си личи, че си зелен.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПутлеристите, я обяснете за Казахстанските нацита
https://www.yapfiles.ru/show/2830195...b2137.mp4.html
Коментар
-
Тъй то. Не умеят да крадат...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Русия има нужда да води войни и "враг", който да ги оправдава. В противен случай ще се разпадне, а с това и илюзиите на старшинката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПутлеристите, я обяснете за Казахстанските нацита
https://www.yapfiles.ru/show/2830195...b2137.mp4.htmlНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тия опорки съм ги слушал още от 1982г като бях в първи клас в училище. А баща ми ги е слушал от 1950 г.Как пък за 72 години не измислихте нещо ново?
Коментар
-
Тия опорки съм ги слушал още от 1982г като бях в първи клас в училище. А баща ми ги е слушал от 1950 г.Как пък за 72 години не измислихте нещо ново?Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар