Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБорел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС
Автор: еxxpress.at. Следвайте "Гласове" в Телеграм
Санкции срещу Русия, енергийна криза, инфлация. Студената зима е точно зад ъгъла. За главния дипломат на ЕС Жозеп Борел (75 г.) тя не може да бъде достатъчно студена. Сега е моментът да докажем, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията.
Съобщава се също, че Борел е нарекъл температурата в апартаментите от над 17 градуса по Целзий "престъпление срещу европейските ценности". Цитиран е да казва: "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".
Не знам колко градуса е в бг, но в полша вече вали сняг и за утре Т е около минус 4. При мен е около 0. Хайде момчета докажете че сте европейци- парното на нула и под юргана на топлоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Матейка, ти как плащаш тока на фирмите си- защото при нас/ по всички отдели/ дойде една записка в която си пише че за тази година фирмата трябва да плати 150000 повече за ток и 350000 повече за газ
Честно казано наистина си мисля че това е война- война срещу бизнеса и хората в германия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Злобееш и наглееш в този форум и се подиграваш на чуждото нещастие. Наглост, висша наглост !!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така ли мислиш? Ами защо тогава защитаваш Путинската диктатура?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Не ти разбирам гледната точка- пуснал си някакъв коментар под изказване на борел относно мен. Аз какво съм казал- че при мен е 0 градуса , а в полша вали сняг и трябва у вас да бъде 17 градуса. Какво ми е терористичното, доколкото си спомням май си по голям от мен с 4-5 години- ама май си доста изпращял
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАми то и защитаването и поддръжката на тероризма е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ама ти нямаш нищо напротив да си престъпник, нали ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПо стар укропски обичай да изцепим някоя ракета в жилищен блок
В жилой дом в Киеве попала ракета НАТО (ФОТО, ВИДЕО)
23.11.2022 - 18:23
Обломок зенитной ракеты ЗРК IRIS/T или NASAMS найден в районе удара украинской ПВО по жилым зданиям Киева.
Все едно аз да дойда и да ти съборя къщата и след това да те обвинявам тебе, че една тухла е паднала на колата ми. Наглост, висша наглост, нали.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Сенатор-республиканец Марджори Тейлор Грин задаёт неудобные для Белого дома вопросы по спонсированию киевского режима. Ранее она же стала инициатором законопроекта об аудите всех платежей Киеву от администрации Байдена
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/148363...a-senator.html
Politikus.info
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБорел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, не може да искаш всички да спазват официалната политика на ЕС, тогава той се превръща в диктатура в която друго политическо мнение освен официалното е забрането. Преди 33 години беше така в България, броя на политическите партии се свеждаше до една партия и дори избори се провеждаха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС
Санкции срещу Русия, енергийна криза, инфлация. Студената зима е точно зад ъгъла. За главния дипломат на ЕС Жозеп Борел (75 г.) тя не може да бъде достатъчно студена. Сега е моментът да докажем, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията.
Съобщава се също, че Борел е нарекъл температурата в апартаментите от над 17 градуса по Целзий "престъпление срещу европейските ценности". Цитиран е да казва: "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".
Не знам колко градуса е в бг, но в полша вече вали сняг и за утре Т е около минус 4. При мен е около 0. Хайде момчета докажете че сте европейци- парното на нула и под юргана на топло
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеЧета какво се е изписало през последните дни и виждам, че ватниците не знаят какво е нито морал, нито логика.
Затова имам предложение към нормалните хора в темата....да спрем дискусията с няколкото подмити трола славещи Расия и да ги оставим да си говорят сами два три дена....да погледаме отстрани и да се посмеем.
Коментар
Коментар