mitaka7, нали ако не рипаха да излязат от Украйна никой нямаше да и обърне внимание, а сега стана най важната държава, пъпова за Света така да се каже.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Във всяка една БГ-медия я има новината, ама мурзилажа мрази българското.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Е да де - носят й сапун от чужбина и тя не иска да го ползва, защото е лукс. Сапун!
Иначе за другото ... като гледам, преселението веднага след падането на Стената е от изток на запад, не знам, хората от фабриките ли са бягали?!?
Коментар
-
Не съм чувал някой от бившето ГДР да иска да се отделя от Германия по подобие на боклуците от Източна Украйна. Даже и леля ти Ангелина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Във всяка една БГ-медия я има новината, ама мурзилажа мрази българското.
Руснаците можеше такова заглавие да праснат ... например "Глада и мизерията във Великобритания бутнаха Лиз Тръс" или "Лиз Тръс си тръгва след неуспешна битка с обедняването на англичаните".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Imperiala дойде в бг след демокрацията, преди нямаше от него, имаше други, не по лоши сапуни. А фрг- гдр- прочети разни неща преди да пишеш- концерните от фрг искат да се затворят фабриките в гдр- и това става
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Imperiala дойде в бг след демокрацията, преди нямаше от него, имаше други, не по лоши сапуни. А фрг- гдр- прочети разни неща преди да пишеш- концерните от фрг искат да се затворят фабриките в гдр- и това става
Иначе за другото ... като гледам, преселението веднага след падането на Стената е от изток на запад, не знам, хората от фабриките ли са бягали?!?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ама отвсякъде. 33 години не може се изравни човешкото развитие между ФРГ и ГДР. Иначе ГДР - витрината на СИВ, гордостта на съветите.
Като ми обяснява майка как само е душила един сапун Imperial Leather, защото не е искала да се къпе с него и как е кърпила вече закърпено по дрехите си ... Иначе дъщеря на счетоводител и технолог, не на просяци ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеPyramid, то нищо не върви в момента заради пандемията и след нея тази война, психически хората са шокирани, как няма да ме нагази безработицата.Last edited by Pyramid; 20.10.2022, 15:45.
Коментар
-
Pyramid, то нищо не върви в момента заради пандемията и след нея тази война, психически хората са шокирани, как няма да ме нагази безработицата.
Коментар
Коментар