Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
В основата на този копнфликт са имперските амбиции на Путлер, неговото бандитско и терористично мислене,и разбира се поддръжката му от страна на бандата престъпници около него.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz
Ще пада смя с новите православни указания https://twitter.com/TpyxaNews/status...mJWJfVFN1d8XNg
- 2 Харесвания
Коментар
-
В основата на този копнфликт са имперските амбиции на Путлер, неговото бандитско и терористично мислене,и разбира се поддръжката му от страна на бандата престъпници около него.
Коментар
-
Сега ми дойде нещо на ума- защо говедарите се завърнаха към инспекциите на ядрените оръжия- при това по тяхна инициатива
Разправят че засекли мисля че беше буревестник- последната подводница, при излизане и при влизане и чрез разни формули определили че е изстреляла 2 ракетки без ядрени глави от около 1600км под вода които са се взривили на около 600км от брега на говедария. Всъщност са засекли и тези подводни взривове, та така се усетили че май не е каквото си представят за руснаците
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Латиносите, Тинче, латиносите. Знам, че не можете да надскочите "защо биете негрите?", но латиносите са тези, които започват да стават доминиращи. Относно индианците, ти още малко ще се върнеш до Колумб. Твоите "герои" руснаците избиват жени и деца СЕГА, не преди няколко стотин години. Някой вече ти го каза простичко, като за теб:".
Ами тогава майната им и на твоите и моите деди които са били под турско робство, които са клани и изнасилвани от рязаните карабини- означава ли че трябва да простим за тези неща???
Да простим и на циганите дето крадат и бият възрастните хора по селата, да простим на момчето дето уби журналиста на кръстовището, на този с джипа дето уби 2-те момичета а полицаите го закриляха, на киро- задето бг купува с 30% по скъпо газа, на байхуй задето откраднал поне 5-6 милиарда
На всички тези да простим ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИдвам у вас, вземам ти половината къща, и ти започваш да се държиш невъзпитано и да ме дразниш. Това автоматично ми дава правото да убия жена ти и децата ти, защото ме обиждаш, а ако продължаваш, ще ти съборя и цялата къща.
Болен си мой човек. Лекувай се......
v_tin
Junior Member
Заслужил
инвеститор
Днес, 00:45
Идва някой у вас, убива жена ти и децата ти, събаря ти къщата, и след това обявява, че ти си си го просил. Гениално, нали ...Човека ти мисли доброто и иска да те денацифицира, демилитаризира и десатанизира, а ти си тръгнал да го съдиш. Срам и позор за тебе.
Искаш ли да отнесем твоят пост към индианците или е по добре да не обсъждаме тези неща, ако искаш може да го отнесем и към негрите. Все пак последните започват да стават доминираща раса в най голямата демокрация- ето тази тук https://www.youtube.com/watch?v=CroJyqFM7w4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Аз не лъжа и не мамя като тебе. Не поддържам агресията на когото и да било към когото и да било. Не се радвам на убийствата на хора, жени и деца. Не се радвам на разрушаването на цивилни сгради, болници, училища и детски градини.
Не се прави на света вода ненапита- видяхме те колко струваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Искаш ли да отнесем твоят пост към индианците или е по добре да не обсъждаме тези неща, ако искаш може да го отнесем и към негрите. Все пак последните започват да стават доминираща раса в най голямата демокрация- ето тази тук https://www.youtube.com/watch?v=CroJyqFM7w4
"- Осъждам ви на 20 години за убийството на съседа ви.
- Ама господин съдия, знаете ли, колко индианци са избити от американците?".Last edited by GiRo; 13.11.2022, 00:18.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеТе после им взеха двете области, не преди Майдана, а след него явно за да ги накажат. Това за нахлуването сега е ясно. Говоря за началото на конфликта им.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=vHuHyZqgGRM, обаче там наистина в този град са останали една шепа хора, тези сгради са в централната му част очевидно, вижте колко прозорци светят в огромна сграда.Last edited by X_Y; 13.11.2022, 10:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИдвам у вас, вземам ти половината къща, и ти започваш да се държиш невъзпитано и да ме дразниш. Това автоматично ми дава правото да убия жена ти и децата ти, защото ме обиждаш, а ако продължаваш, ще ти съборя и цялата къща.
Болен си мой човек. Лекувай се......
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=vHuHyZqgGRM, обаче там наистина в този град са останали една шепа хора, тези сгради са в централната му част очевидно, вижте колко прозорци светят в огромна сграда.
Коментар
Коментар