Хората им казваха от Европа да търсят дипломатическо решение, и дипломатическо решение може да доведе до връщане на територии и наистина ще се върнат и войната ще приключи. Иначе просто я хронифицират.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
briko, точно си е боеспособна, украинците търсят оръжие от него време, нищо че е станало опасно и за този който стреля с него. Прави сметка какво би било, ако тези боеприпаси бяха свежи. И хаймарсите не стават, ако нямат за прикритие снаряди от Град, ще ги свалят ракетите.
Коментар
-
mitaka7, това че Зеленски след войната ще се отегли е просто несериозно. Мисълта ми беше друга, че те трябва да мислят за това време и да има дипломация, проговори. Като гледам какви условия поставят на Русия ми е ясно, че действат или емоционално или глупаво. Ако наистина споразумението е да не влизат в НАТО и ЕС, то значи са и много наивни и глупави. Те заради това нещо, че Русия е против започнаха войната, ще я спечелят и ще се откажат ! Какъв е смисъла ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Що говориш глупости? Явно не си бил в казармата или някой ти е промивал мозъка с боеспособността на армията по време на комунизма.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз какво съм писал- бг е член на нато и мисля че имаме около 30 самолета, като не бяхме в нато, а във варшавския блок имахме около 180 самолета и ракети способни да ударят без да се зорят истанбул. Сега имаме чертежи на самолети и войници които не знаят как се стреля с автомат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз какво съм писал- бг е член на нато и мисля че имаме около 30 самолета, като не бяхме в нато, а във варшавския блок имахме около 180 самолета и ракети способни да ударят без да се зорят истанбул. Сега имаме чертежи на самолети и войници които не знаят как се стреля с автомат
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Стига тъпотии. България е член на НАТО.И като такава ако не може да осигури защита на небето си,тази защита се поема от други държави. И то става въпрос само за няколко години .Не постоянно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Понеже ме изтри модераторът та, ше представя смекчена версия на изтрития пист:
Същият обект на въпроса ти, Валентий, каза веднъж че,
Та, акцентирам на възгледите и разбиранията на обекта и отново пояснявам че, не позволявам на такива да ми определят живота.
След, като украинският наркоман Зе, някак така, "изведнъж", без да е имал мащабен бизнес, се оказва узаконен доларов милиардер и въвлича страната, на която се врече да служи във война със стотици хиляди жертви и десетки милиони емигранти... На мястото на украинците, бих сторил всичко за неговия импичмънт и предаване на покеви военен съд за измяна на Родината.
И, да, също не бих му позволил изобщо допир до властта, да не говорим за роля в нея, различна от най- ниЗката.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Нищо няма да стане, то и без армия и без полиция можем, още по добре Бг ще се справи без население
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Понеже ме изтри модераторът та, ше представя смекчена версия на изтрития пист:
Същият обект на въпроса ти, Валентий, каза веднъж че,
Та, акцентирам на възгледите и разбиранията на обекта и отново пояснявам че, не позволявам на такива да ми определят живота.
След, като украинският наркоман Зе, някак така, "изведнъж", без да е имал мащабен бизнес, се оказва узаконен доларов милиардер и въвлича страната, на която се врече да служи във война със стотици хиляди жертви и десетки милиони емигранти... На мястото на украинците, бих сторил всичко за неговия импичмънт и предаване на покеви военен съд за измяна на Родината.
И, да, също не бих му позволил изобщо допир до властта, да не говорим за роля в нея, различна от най- ниЗката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И какво ще се случи ако до пристигането на новите 16 от САЩ няколко години сме без изтребители?Литва,Латвия и Естония като нямат изтребители какво лошо им се е случило?Като нямаме изтребители самолети на други държави от НАТО ще пазят българското небе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИскаш да кажеш че бута кинти на кметицата- не я ли опандизиха, и на либовника и ли??
Същият обект на въпроса ти, Валентий, каза веднъж че,Корупцията е необходимо зло. Ако я премахнат, кой ще иска да управлява държавата?
След, като украинският наркоман Зе, някак така, "изведнъж", без да е имал мащабен бизнес, се оказва узаконен доларов милиардер и въвлича страната, на която се врече да служи във война със стотици хиляди жертви и десетки милиони емигранти... На мястото на украинците, бих сторил всичко за неговия импичмънт и предаване на полеви военен съд за измяна на Родината.
И, да, също не бих му позволил изобщо допир до властта, да не говорим за роля в нея, различна от най- ниЗката.Last edited by Pyramid; 12.11.2022, 17:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Ако има, то и на практика, и на теория не е българин.
Остава да намерим фейсбука на немската полиция
- 1 like
Коментар
Коментар