IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хората им казваха от Европа да търсят дипломатическо решение, и дипломатическо решение може да доведе до връщане на територии и наистина ще се върнат и войната ще приключи. Иначе просто я хронифицират.

Коментар

• briko, точно си е боеспособна, украинците търсят оръжие от него време, нищо че е станало опасно и за този който стреля с него. Прави сметка какво би било, ако тези боеприпаси бяха свежи. И хаймарсите не стават, ако нямат за прикритие снаряди от Град, ще ги свалят ракетите.

Коментар

• mitaka7, това че Зеленски след войната ще се отегли е просто несериозно. Мисълта ми беше друга, че те трябва да мислят за това време и да има дипломация, проговори. Като гледам какви условия поставят на Русия ми е ясно, че действат или емоционално или глупаво. Ако наистина споразумението е да не влизат в НАТО и ЕС, то значи са и много наивни и глупави. Те заради това нещо, че Русия е против започнаха войната, ще я спечелят и ще се откажат ! Какъв е смисъла ?

Коментар

• https://youtu.be/zRl_wAuv9do
          Пффф, голям смях

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Що говориш глупости? Явно не си бил в казармата или някой ти е промивал мозъка с боеспособността на армията по време на комунизма.
            От 24.02.22г. наблюдаваме боеспособността на една бивша комунистическа армия..... кошмар.

Коментар

• Тук руснаците правят " тактическо отстъпление" от Херсон
              https://youtu.be/h44hITGLPwg

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аз какво съм писал- бг е член на нато и мисля че имаме около 30 самолета, като не бяхме в нато, а във варшавския блок имахме около 180 самолета и ракети способни да ударят без да се зорят истанбул. Сега имаме чертежи на самолети и войници които не знаят как се стреля с автомат
                Що говориш глупости? Явно не си бил в казармата или някой ти е промивал мозъка с боеспособността на армията по време на комунизма.

Коментар

Аз какво съм писал- бг е член на нато и мисля че имаме около 30 самолета, като не бяхме в нато, а във варшавския блок имахме около 180 самолета и ракети способни да ударят без да се зорят истанбул. Сега имаме чертежи на самолети и войници които не знаят как се стреля с автомат
                  Поредните глупости. Сърбия като имаше подобни самолети какво направи срещу НАТО?Общо взето доктрината за отбрана по време на комунизма беше българските самолети да успеят да задържат турските половин час,докато долетят съветските от Одеса. Ти изобщо служил ли си в армията?Щото аз служих 18 месеца няколко години след 1990г и знам каква пародия беше всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Стига тъпотии. България е член на НАТО.И като такава ако не може да осигури защита на небето си,тази защита се поема от други държави. И то става въпрос само за няколко години .Не постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Понеже ме изтри модераторът та, ше представя смекчена версия на изтрития пист:
                      Същият обект на въпроса ти, Валентий, каза веднъж че,
                      Та, акцентирам на възгледите и разбиранията на обекта и отново пояснявам че, не позволявам на такива да ми определят живота.
                      След, като украинският наркоман Зе, някак така, "изведнъж", без да е имал мащабен бизнес, се оказва узаконен доларов милиардер и въвлича страната, на която се врече да служи във война със стотици хиляди жертви и десетки милиони емигранти... На мястото на украинците, бих сторил всичко за неговия импичмънт и предаване на покеви военен съд за измяна на Родината.
                      И, да, също не бих му позволил изобщо допир до властта, да не говорим за роля в нея, различна от най- ниЗката.
                      Ама, разбира се.Щом не се надупи на Путин, то Зеленски е национален предател. Левски,Бенковски и другите апостоли също.Вдигнали са българите да се бият за свобода и в резултат има десетки хиляди жертви.

Коментар

Нищо няма да стане, то и без армия и без полиция можем, още по добре Бг ще се справи без население
                        Стига тъпотии. България е член на НАТО.И като такава ако не може да осигури защита на небето си,тази защита се поема от други държави. И то става въпрос само за няколко години .Не постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Понеже ме изтри модераторът та, ше представя смекчена версия на изтрития пист:
                          Та, акцентирам на възгледите и разбиранията на обекта и отново пояснявам че, не позволявам на такива да ми определят живота.
                          След, като украинският наркоман Зе, някак така, "изведнъж", без да е имал мащабен бизнес, се оказва узаконен доларов милиардер и въвлича страната, на която се врече да служи във война със стотици хиляди жертви и десетки милиони емигранти... На мястото на украинците, бих сторил всичко за неговия импичмънт и предаване на покеви военен съд за измяна на Родината.
                          И, да, също не бих му позволил изобщо допир до властта, да не говорим за роля в нея, различна от най- ниЗката.
                          Неговите откровения във неговия форум съм ги чел, а това изказване май го имам и копирано на компа

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И какво ще се случи ако до пристигането на новите 16 от САЩ няколко години сме без изтребители?Литва,Латвия и Естония като нямат изтребители какво лошо им се е случило?Като нямаме изтребители самолети на други държави от НАТО ще пазят българското небе.
                            Нищо няма да стане, то и без армия и без полиция можем, още по добре Бг ще се справи без население

Коментар

Искаш да кажеш че бута кинти на кметицата- не я ли опандизиха, и на либовника и ли??
                              Понеже ме изтри модераторът та, ше представя смекчена версия на изтрития пост:
                              Корупцията е необходимо зло. Ако я премахнат, кой ще иска да управлява държавата?
                              След, като украинският наркоман Зе, някак така, "изведнъж", без да е имал мащабен бизнес, се оказва узаконен доларов милиардер и въвлича страната, на която се врече да служи във война със стотици хиляди жертви и десетки милиони емигранти... На мястото на украинците, бих сторил всичко за неговия импичмънт и предаване на полеви военен съд за измяна на Родината.
                              Last edited by Pyramid; 12.11.2022, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Ако има, то и на практика, и на теория не е българин.
                                Предвид, че не казва. По скоро има.

Остава да намерим фейсбука на немската полиция

Коментар

Working...
                                X