Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение

Не виждам никъде да съм споменавал дата 25 февруари , а ако правиш детинско - наивитетни изводи от това къде е застанала мишката по време на снимката - случайно е . Но би трябвало да го знаеш , че самия ден като дата не е от значение за въпроса ,който ти обяснявам от 2-дена .
А ти така и не разумяваш

За Левски - само соросоиден трол може да използува думата ''тържествено '', когато става въпрос за кончината му , или да задава такива въпроси , като теб , когато става въпрос за ЛЕВСКИ !!
Пак проявяваш незнание относно българските думи и използването им , но аз съм тук и ще те подсетя . Когато се говори за залавянето или обесването на Васил Левски , думите които трябва да се използват за отбелязването са ''почит'' , '' преклонение'' , ''почести'' , ''тачене '' и т.н .
Всичко това можеше да стане по медиите на гибелната дата . Но не стана никъде , а ни заляха отново и отново с еврейската куртизантка Зеленски . България вече няма суверинитет , защото чужди сили диктуват вече и медиите в страната .
Но ...скоро

Да се върнем на Рублата и доларчето . Надявам се , след двудневно разясняване , поне на 50% да си схванал идеята >
Коментар