IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
    малко в страни от темата , но все пак, днес се замислих
    разни русороби от сорта на вачков-мачков-дачков. гладове точка ком и тем подобни, които 8 месеца пълнят с чужда пропаганда по време на война…. тва си е чиста пропагандна войана - на наша територия. и вярвайте ми, бая баламурници им вярват и им се вързват…, та тия хора според вас не са ли за пандиз?
    Да, но дори и тук в този форум се изказват някои радикални мнения, които влизат в обхвата на НК. Още през март предупредих русите тук да са по-сдържани, защото модерацията очевидно не ги пази като не им изтрива опасните за тях самите менения. Отдавам липсата на правосъдие на липсата на стабилни правителства за това време. Лошото е, че базата на форума помни по-добре от слон. Но и русите тук си записват, надявайки се при "успех" да имат своя реванш

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Пабедата е в случая на русия- говедарите излязоха едностранно от договорите, сега се подновяват по тяхно искане
      Вие нали плашехте с ядрени атаки, разкажете как ще направите внезапна такава, когато сте на мониторинг. ХА ХА ХА. Та излизането на Путлеристан от тоя мониторинг беше най-силната част от блъфирането им, следващото блъфиране трябваше да е ядрен опит подземен и надземен - ама явно нема Кой та така си е ПА беда.

Коментар

Берти, пак си се объркал дарагой. Само преди седмица северна корея вдигна 180 самолета и направи нальот на южна. Само си развиват всичко, има достатъчно писано по въпроса и няма нужда от хейт
        Има нужда от ограмотяване. Винаги е смешно като се ползват неразбираеми думички. Моля разкажете какво знаете за българската думичка нальот

Коментар

• малко в страни от темата , но все пак, днес се замислих
          разни русороби от сорта на вачков-мачков-дачков. гладове точка ком и тем подобни, които 8 месеца пълнят с чужда пропаганда по време на война…. тва си е чиста пропагандна войана - на наша територия. и вярвайте ми, бая баламурници им вярват и им се вързват…, та тия хора според вас не са ли за пандиз?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Не смей да сравняваш ГДР със Северна Корея. Нито Чаушескова Румъния, нито дори Енверова Албания. Тук си говорим за антиутопия на ниво почти лаборатен експеримент. Хората се будят със синтезаторна мелодия в 6.00 сутрин, отиват на работа, после се кланят на статуя на президента си и после вечерят помощи от Китай. Мисля, че в Сталинова Русия е имало повече радост, надежда и смисъл.
            Извинявам се!

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Да забравих,че живееш в ГДР))
              Не смей да сравняваш ГДР със Северна Корея. Нито Чаушескова Румъния, нито дори Енверова Албания. Тук си говорим за антиутопия на ниво почти лаборатен експеримент. Хората се будят със синтезаторна мелодия в 6.00 сутрин, отиват на работа, после се кланят на статуя на президента си и после вечерят помощи от Китай. Мисля, че в Сталинова Русия е имало повече радост, надежда и смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=i82PBpw2Vg0

Като изключим цялостния привкус на социалистическа достопия и маааалко Лудият Макс, всичко е топ.

П.П. Само да вметна - музиката в клипа не е монтирана. Това е истински звук - всяка сутрин в Пхенян звучи "О, къде си, скъпи генерали" от високоговорителите.
                Сутрешен блок

Коментар

Бил ли си в северна корея и какво знаеш за нея

На мен ми изглежда нормален град и най-важното никой не яде трева както сороспиите пишеха
                  Да забравих,че живееш в ГДР))

Коментар

На мен ми изглежда нормален град и най-важното никой не яде трева както сороспиите пишеха
                    https://www.youtube.com/watch?v=i82PBpw2Vg0

Като изключим цялостния привкус на социалистическа достопия и маааалко Лудият Макс, всичко е топ.

П.П. Само да вметна - музиката в клипа не е монтирана. Това е истински звук - всяка сутрин в Пхенян звучи "О, къде си, скъпи генерали" от високоговорителите.

Коментар

• 666, в момента на ниво цялата цивилизация има неща, които въобще не са цивилизационни. Например в пластмасите се слагат вещества, които предизвикват бързото им стареене и разрушаване под действие на ултравиолетовите лъчи като ги пече слънцето да кажа по по разбираем начин. Това е ускоряване на качество което пластмасите имат. Правят го с цел като изхвърли някой опаковката на полето тя да се разпадне и да не се вижда, да изчезне. Тези малки частици на които се разпада са микропластмаси, те попадат в почвата от там в храната и накрая в хората и не са полезни, обратното е.

Коментар

Берти, пак си се объркал дарагой. Само преди седмица северна корея вдигна 180 самолета и направи нальот на южна. Само си развиват всичко, има достатъчно писано по въпроса и няма нужда от хейт
                        Сами ли? Дали не пропускаме братския Китай? Едва ли е случайно добросъседското им битие. Даже,току се замислям, дали Китай не държи династията Ким за нещо като свои Жириновски (светла му памет)? Имам предвид,някой друг,от свое име,да съобщава на света,от време на време, какво се е задало.

Коментар

Моля??? Хаххахахаха, кажи нещо за Путлер, ако не си отвори тема за Ким Чен и т.н. ай сиктир!

Коментар

• v_tin, не е чак толкова нормално, но като се има предвид че са изолирани са развили някои качества които другите не са.

Коментар

• ceco666, нивото се променя, няма постоянни нива. Преди години гарите и жп. гарите в България бяха мръсни, можеше да видиш как хората хвърлят хартийки, фасове от цигари по земята и ги чистеха постоянно..метат. Сега въобще не е така, рядко има някой да свърши такова нещо да хвърли хартийка на земята и дори почистващите машини май не ги ползват толкова често. Когато у нас битуваше онзи манталитет в други държави в Европа това нещо с боклуците по земята го нямаше. Така че всички се цивилизоват в крайна сметка. Но да твърдиш че това което е било е останало същото, ами не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Ай сега и Северна Корея стана прекрасна държава! Бахти, дано ти плащат да пишеш тъпотии

Коментар

Working...
                                X