Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
е на какво се казва "провървя ми" тия дни в Русия
Last edited by satz; 24.10.2022, 15:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я ми посочи кога съм подкрепял това.
ОТ ДЕН първи. ВОЙНАТА Е ЗЛО, ИМА 2 ВИНОВНИ СТРАНИ. Няма невинни. Колкото русия е убила тези деца, толкова и украйна и ФАЩ и пуделчето ес
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я ми посочи кога съм подкрепял това.
ОТ ДЕН първи. ВОЙНАТА Е ЗЛО, ИМА 2 ВИНОВНИ СТРАНИ. Няма невинни. Колкото русия е убила тези деца, толкова и украйна и ФАЩ и пуделчето ес
С правенето си на невеж, кои заповеди изпълняват руските танкове и самолети и т.н. Това ви е минималната косвена подкрепа.
напълно осъзната, защото сте показали,че не сте толкова глупав, че да си мислите че руски танкове стрелят по заповед на ФАЩ
Както не сте и дете, че да пробутвате "Ама той ми каза така да направя"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеРазкажете моля за справедливото изтребване на вече над 500 деца... Което многократно сте одобрявали косвено.
ОТ ДЕН първи. ВОЙНАТА Е ЗЛО, ИМА 2 ВИНОВНИ СТРАНИ. Няма невинни. Колкото русия е убила тези деца, толкова и украйна и ФАЩ и пуделчето есНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеДа ти кажа какъв още съм ШОВИНИСТ. Ако ми хареса някое мислене, мнение си го присвоявам и пак отричам ВСИЧКО ЧУЖДО. ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ в училище са ми го казвали, на десетки родителски срещи само това е била темата за разговор. Страдам от БОЛЕЗНЕНО чувство за СПРАВЕДЛИВОСТ. Отричам всякакви МАГАРИИ (не че не се научих с годините да ги използвам).
Шибания несправедлив свят ме принуди - за да съществувам в него. Всеки един индивид който е приложил мюшенгия спрямо мен се ЗАДРАСКВА ЗАВИНАГИ, няма прошка. Най-добрия ми приятел - от детската градина сме заедно в 4-ти курс студент ме излъга и оттогава не съм ни го виждал ни чувал. Мога единствено лицемерно да казвам "здравей здрасти", това е максимума КОМПРОМИС който мога да направя.
тоя твой приятел да не опраска в четвърти курс тогавашната ти ботовицапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнениеПоради неадекватна модерация - водеща до подмяна на смисъла на написани мнения, желая данните от профила ми във сайта и цялостното ми участие да бъдат заличени.
Позовавам се на:
- членове 12, 17, 23; съображения 65, 66 от GDPR;
- насоки на работната група по член 29 относно изпълнението на решението на Съда на Европейския съюз относно „GoogleSpain SL и GoogleInc. срещу AgenciaEspañola de Protección de Datos (AEPD) и MarioCostejaGonzález“ c-131/1211 (WP 225)
Скрийшот от декларирането на това желание е записан и подписан.
Правила за поверителност (ibg.bg)
Във връзка с изтриването на профил, ще ви пейстна въпросната част от раздел "Вашите права и възможности във връзка с обработване на личните Ви данни", ако не ви се рови:
"Всички изброени права може да упражните чрез подаване на писмено заявление в свободна форма на следния електронен адрес: protection@investor.bg, изпратено от регистрационния ви имейл адрес, съдържащо най-малко следното:
1. потребителско име, имейл и други данни за идентифициране на съответното физическо лице;
2. описание на искането;
3. посочване на домейн на сайт, за който се отнася това искане;"
रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение... Страдам от БОЛЕЗНЕНО чувство за СПРАВЕДЛИВОСТ. Отричам всякакви МАГАРИИ (не че не се научих с годините да ги използвам)...
- 1 like
Коментар
-
Да ти кажа какъв още съм ШОВИНИСТ. Ако ми хареса някое мислене, мнение си го присвоявам и пак отричам ВСИЧКО ЧУЖДО. ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ в училище са ми го казвали, на десетки родителски срещи само това е била темата за разговор. Страдам от БОЛЕЗНЕНО чувство за СПРАВЕДЛИВОСТ. Отричам всякакви МАГАРИИ (не че не се научих с годините да ги използвам).
Шибания несправедлив свят ме принуди - за да съществувам в него. Всеки един индивид който е приложил мюшенгия спрямо мен се ЗАДРАСКВА ЗАВИНАГИ, няма прошка. Най-добрия ми приятел - от детската градина сме заедно в 4-ти курс студент ме излъга и оттогава не съм ни го виждал ни чувал. Мога единствено лицемерно да казвам "здравей здрасти", това е максимума КОМПРОМИС който мога да направя.Last edited by X_Y; 24.10.2022, 13:47.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поради неадекватна модерация - водеща до подмяна на смисъла на написани мнения, желая данните от профила ми във сайта и цялостното ми участие да бъдат заличени.
Позовавам се на:
- членове 12, 17, 23; съображения 65, 66 от GDPR;
- насоки на работната група по член 29 относно изпълнението на решението на Съда на Европейския съюз относно „GoogleSpain SL и GoogleInc. срещу AgenciaEspañola de Protección de Datos (AEPD) и MarioCostejaGonzález“ c-131/1211 (WP 225)
Скрийшот от декларирането на това желание е записан и подписан.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
Доколкото помня, зеления водород се произвежда чрез електролиза, т.е. електричество. В този смисъл да изграждаш тръбопровод за водород на стотици и хиляди километри ми нсе струва безсмислено, при условие че електролизата може да се разположи навсякъде. Много по-евтино е да пренасяш електричество, по изградените вече връзки, вместо да правиш тръба за взривоопасния водород!
Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mvr0306 Разгледай мнение
Доколкото помня, зеления водород се произвежда чрез електролиза, т.е. електричество. В този смисъл да изграждаш тръбопровод за водород на стотици и хиляди километри ми нсе струва безсмислено, при условие че електролизата може да се разположи навсякъде. Много по-евтино е да пренасяш електричество, по изградените вече връзки, вместо да правиш тръба за взривоопасния водород!
Соларен панел разположен в Сахара, примерно, увеличава ефективността му в пъти - ако не греша малко по-малко от 2 пъти. Съотношението на загубите от пренос на газ и на електричество на разстояние 2000 километра също е в плюс. Като цяло - имаше една система, когато се строяха големи и безсмислени проекти, или нека да кажем - недомислени.... Сега времената са други - сметки, сметки и пак сметки. Има ли смисъл се проверява преди всичко останало. Е тук, на наша почва, все още сме донякъде в зоната на здрача...особено ако става дума за политически решения. Там ползата по друг начин я възприемат.
Коментар
Коментар