Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Вече на са в хотелите по първа линия и са значително по-малко. Може и да има някоя база с бежанци, но тия които са покрай мен си плащат. Те и затова са много по-малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Представителна извадка за мен е един друг обем хора, доста по-голям от броя украинци в Сл.Бряг. Потърсете повечко, ще получите друг резултат.
Косвено доказателство - до 2022г. най-популярните тв предавания и филми в Украйна са на руски език. Какво ви говори този факт?
- 1 like
Коментар
-
Те правят войни вече след голямата депресия от 2008- ма беше ясно че на там ще я подкарат и това е само и само да не направят това което трябва. Единия полюс сложиха мита за да си засилят икономиката чрез протекционизъм. Другите смъкнаха данъците и пак ги победиха. Сега пак ще ги размажат вече сигурно ще е окончателно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПод грифом СЕКРЕТНО! Почему россиянам не рассказывают НАСТОЯЩУЮ историю РФ
Най-строго пазената тайна от всички руснаци е каква е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА РУСИЯ. А тя е повече от трагична. В нея няма нищо руско. Русия е създадена от киевските князе, и ще бъде унищожена от киевските князе (има такова пророчество).
Нито един от руските князе и царе през вековете НЕ Е БИЛ РУСНАК. Нито един от съвременните управители на Русия също не е бил руснак. Нито един велик руски писател не е руснак. Нито един от великите руски художници не е руснак. Нито един от великите руски учени и изобретатели не е бил руснак. Дори културата на Русия не е руска (освен пиянството).
Цялата руска история е фалшифицирана от пропагандата !!!
В нея няма нищо истинско, няма нищо велико и въобще няма нищо, с което пияната зомби нация да може да се гордее. Манията им за величие изцяло се базира на фалшифицирани исторически събития. Би трябвало да е точно обратното - всеки един руснак да се срамува, че е руснак, и точно така ще стане когато прочете истинската история на Русия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Извинявам се ,но не разбирам. Живеещите в БГ, украинци си плащат за престоя у нас ,а които не могат да плащат са се върнали в Украйна ?
Така ли да разбираме написаното от вас ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеДюри, макар че в Слънчев бряг е по евтино откъдето и да било другаде, но той ти го е написал както е - тези които нямат пари да се издържат...Ти да не мислиш че тези наемници там на фронта са за друго повечето - 99% изкарват пари да издържат близките си и остават само 1 % откачалки на които не им пука за близките им.
- 1 like
Коментар
-
Аз живея в Слънчев бряг, заповядай тук и се убеди сам...Не повече от 10 души съм чул да си говорят на украински откакто са дошли... Сега са по-малко. Останаха тези които си плащат сами- който има кинти от тях е тук, който няма е в окопите или мазетата. Такава е картинката
Косвено доказателство - до 2022г. най-популярните тв предавания и филми в Украйна са на руски език. Какво ви говори този факт?
- 1 like
Коментар
-
Дюри, макар че в Слънчев бряг е по евтино откъдето и да било другаде, но той ти го е написал както е - тези които нямат пари да се издържат...Ти да не мислиш че тези наемници там на фронта са за друго повечето - 99% изкарват пари да издържат близките си и остават само 1 % откачалки на които не им пука за близките им.
Коментар
-
Аз живея в Слънчев бряг, заповядай тук и се убеди сам...Не повече от 10 души съм чул да си говорят на украински откакто са дошли... Сега са по-малко. Останаха тези които си плащат сами- който има кинти от тях е тук, който няма е в окопите или мазетата. Такава е картинката
Така ли да разбираме написаното от вас ?
- 1 like
Коментар
-
Да, така е. Кофти е за живеене. На запад също- там са направо на наркотици....И при нас така- откакто сме към запада, все повече и повече наркомани и по-малко пияници.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На мен ми е по- интересно друго нещо- защо точно в на инвестор форума пишат, като тук аудиторията разбира се с някои изключения е доста над нивото на средностатистическия бг форум и малоумните им тези трудно ще пробият. По- голям успех ще имат в някой форум или канал на Копейкин примерно
Каквото напишеш в инвестора е индексирано още същия ден. Затова и като им се цитират пропагандите също им е от полза.
И не е важно за трола дали ще има разговор, важни са броя цитати.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЕдинственото руско в руската история и култура е ПИЯНСТВОТО. Нация от зомбирани алкохолици - нищо повече.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОтрепките във форума побързаха да отрекат написаното за историята на Русия, без дори да си направят труда да изгледат клипа. Това вече е доказателство, че те не проявяват никакъв интерес да разберат каква е истината. Те са тука във форума да събират копейки и истината за тях няма абсолютно никакво значение.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар