IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
    Ние сме били ПРОТИВНИЦИ на СССР във Втората Световна Война .... и ПОБЕДЕНИ .. Можели са да ни изравнят със земята ... Могат да направят това и в Украйна , но не го правят .
    Имали сме посолство в СССР по време на цялата война.
    влизаме в Оста, когато Германия и СССР са съюзници. БКП видни хитлеристи межпрочем (гуглете соболевата акция)
    Дефакто и деюре СССР ни обявяват война както сме им съюзник... точно както сега с Украйна
    един единствен министър е виновния това да стане възможно. Същия е награден с техен медал..... дали ще си спомните скоро за българи получили медали от путлер

    нЕкси обаче имам чувството, че всичко това го знаете

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

      Хахахахааверно ли Къде мога да го прочета
      https://yandex.ru/news/story/Minyust...=morda_desktop

      "Теперь в списке физлиц-иноагентов семь человек"

      Коментар


      • http://bgsniper.com/action/18191-1

        Коментар


        • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Путлеристите покориха още едно дъно - обявиха Гари Каспаров за чуждестранен агент....
          Хахахахааверно ли Къде мога да го прочета

          Коментар


          • Путлеристите покориха още едно дъно - обявиха Гари Каспаров за чуждестранен агент....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
              Ние сме били ПРОТИВНИЦИ на СССР във Втората Световна Война .... и ПОБЕДЕНИ .. Можели са да ни изравнят със земята ... Могат да направят това и в Украйна , но не го правят .
              Да, наистина, каква проява на милост... Живяха си украинците до 24.02 и изведнъж започнаха да се самобомбардират от Донбас до Лвов, градовете им започнаха да се саморазрушават, даже направо самозаличават, а населението им да се самоубива ... и всичкото това по милостивата воля на Кремъл, които ги оставил незаличени. Струва ми се някой хора гледат в едни извънредно криви огледала, за да оправдават подобни морално деградиращи мисли.

              Коментар


              • Коментар


                • Ние сме били ПРОТИВНИЦИ на СССР във Втората Световна Война .... и ПОБЕДЕНИ .. Можели са да ни изравнят със земята ... Могат да направят това и в Украйна , но не го правят .

                  Коментар


                  • https://youtu.be/uqAM3Y-tEC8 Документален филм за безчинствата на съветската армия и пагубното влияние на СССР върху България! Това са факти и документи!

                    Коментар


                    • да видим какви удари нанесе тази седмица Западната цивилизация на Путиновата хунта:

                      1. Сенатът на САЩ прие план за финансова помощ на Украйна в размер на 40 милиарда долара, включително 20 милиарда за тежко въоръжение. Предполага се че става дума за доставка системи за ПВО (Пейтриът), далекобойна ракетна артилерия М140 (до 160 км), М270 (до 300 км), противокорабни ракети и др., с което най-късно в средата на юни се очаква контраатака на украинската армия. Другата половина от парите са за поддържане работата на правителството на Украйна, включително изплащане на заплати на военните, администрацията, пенсиите, хуманитарна помощ и т. н.
                      Доставките за Украйна ще бъдат много улеснени бюрократично чрез активирания от времето на ВСВ закон за ленд-лийз, по който САЩ оказа ключова подкрепа на Съветския съюз. Значението на този акт е със силно емоционален заряд и идва да покаже, че съдбата на режима на Путин ще е подобна на тази на режима на Хитлер.
                      След критики, че дава твърде малко в сравнение с САЩ, ЕС взе решение да отпусне 9,5 милиарда, а страните от G7 - още 15 милиарда долара.
                      Или общо в момента за войната в Украйна са заделени близо 65 милиарда долара.

                      2. В световната критика към Путин се включи и ООН с призив R00Zия да спре да използва продоволствията като оръжие наред с нефта и газа и да деблокира пристанищата на Украйна в Черно море, за да се предотврати неизбежния катастрофален глад в десетки най-бедни страни в Африка и Азия. Те няма да могат да платят летящите нагоре цени на зърното. Въпросът ще бъде внесен за разглеждане в Асамблеята на ООН, където Русия ще бъде тежко критикувана.

                      3. Украйна спечели конкурса Евровизия, което показва силната политическа подкрепа за нея. А R00Zия не беше допусната до конкурса. Както впрочем и до световните спортни състезания.

                      4. Путин обяви, че след наказанието на България и Полша, кандидатката за НАТО Финландия също ще бъде отрязана от руския газ. Това е поредната глупост на човечето от бункера, тъй като продължава зорлем да убеждава всички, че трябва да бягат от Газпром като дявол от тамян. Това ще ускори буксуващите разговори по ембаргото на нефта от страните на ЕС. Впрочем в G7 вече е взето стратегическото решение R00Zия да бъде напълно изолирана в следващите месеци до 1 година от световните енергийни пазари.

                      5. След икономическата, енергийната, финансовата и технологичната изолация на режима на Путин, се засилва и политическата и социалната изолация. След остра декларация от Парламента на ЕС и германските политически среди, едно от знаковите момчета на Путин бившият канцлер Шрьодер най-накрая беше принуден да подаде оставка от Роснефт. Това стори преди време и бившият премиер на Франция Фийон. Чакаме и бившата външна министърка на Австрия, която танцува с Путин на сватбата си. Един по един прокситата на Путин стават политически трупове.
                      Стигна се дотам, че дори в строго контролираното от Кремъл пропагандно предаване „60 минути“ по ТВ канала R00Zия 1, водещата „желязна кукла на Путин“ Скабеева изпадна в истерия след като един известен руски военен наблюдател полковник Ходарьонок заяви „Ние сме в пълна геополитическа самота и практически срещу нас е целият свят!“
                      Ех, Вова, изглежда, че наистина ти си най-великият русофоб, след като само за 3 месеца успя да настроиш срещу R00Zия почти целия свят. Дори диктаторски страни като Китай и те вече ти се подсмихват и негодуват затова, че с кървавите ти престъпления в центъра на Европа само усили единството и силата на Запада. Както изглежда, любимата китайска тема за анексията на Тайван се отлага.

                      Коментар


                      • Средна продължителност на живота (СБ, 2020): Русия - 71 години. ЕС - 80,4 години.

                        БВП на глава от населението (МВФ, 2022): САЩ - 76,024 долара, Нидерландия - 57 836 долара, Германия - 51 104 долара, Франция - 44 747 долара, Русия… 12,575 долара.

                        Индекс на щастието (ООН, 2022): в топ пет са Финландия, Дания, Швейцария, Исландия и Нидерландия, Германия е 13-а, Великобритания - 17-а, САЩ - 19-и, Франция - 21-и. Русия е на 74-о място.

                        Няма как един информиран, образован и свободен човек да избере да е част от руската сфера на влияние, а не от Западния свят. И това е най-голямата драма на Москва - кой съзнателно би избрал да е по-беден, по-болен и по-нещастен?

                        Затова емисарите на Кремъл се борят за три неща, включително в България:

                        - Разпространяване на дезинформация чрез сриване на авторитета и доверието в наложените източници на данни и факти и замяната им с манипулативна, изкривена или откровено невярна пропаганда. За да са по-малко информираните;
                        - Прокарване в учебниците на онзи националистически и шовинистки прочит на миналото, който има за цел основно да създава врагове в настоящето. За да са по-малко образоваваните;
                        - Делегитимирането на свободата и защитата на човешките права като нещо порочно, вредно, опасно. За да са по-малко свободните.

                        В крайна сметка изборът е прост: да продължим пътя си и да догоним качеството на живота на Запада или да жертваме целия прогрес и развитие за бедния, болен, авторитарен свят, който ни предлагат съюзниците на Кремъл. И то в името на митологеми за някакво братство, което не само е напълно непотребно и несъществуващо днес, но и с малко задълбаване в историята става ясно, че винаги е било мнимо и измамно.






                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от deiveli Разгледай мнение
                          Общият брой на затворниците от Азовсайл е 2439 . Днес се предадоха 531 души.

                          Сега, без никакви резерви, битката за Мариупол завърши с пълно поражение на войските на хунтата и лошата памет на полка Азов ...
                          Хахаха, там няма толкова хора дори като обща бройка В Дряново не ви ли учат да броите - или не можа да избуташ до 8 клас и затуй стана комуне ...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                            дори в момента има начин да се конвертират големи обеми rub-usd и в двете посоки; за съжаление не е достатъчно да напишете usd to rub в ггле за да научите истинския курс
                            ако толко сте привързани към ггле курсовете,
                            добавете едни 10-15% , включете си марж още 5% и бихте могли да научите истинския курс на рублата….
                            Пропусна комисиона 30%, легална в Рашастан

                            Коментар


                            • На САЩ ще им струва над 10 трилиона на година, на ЕС също доста и то на година. Става въпрос за огромни средства. Хайде да видим няма ли да си седнат на задните части..Крим струва ли толкова въобще и кога ще струва толкова. А тази идея за отслабване на Русия да не може да прави нещата които можела сега..ОК, ако ти притеснява само Русия като си решат проблема с нея по този начин допускаме че е възможно, НАТО трябва да се разпадне защото няма да има враг. Нищо подобно, това което Русия може го могат и много други, които са дори много по несговорчиви от Русия. А с това пръскане на оръжие, което може да попадне къде ли не и да се копира от кого ли не - ще затворят въздушното пространство за всякакъв авиотранспорт, той лети на 8км височина и разни ръчни го стигат. Разпад на РФ е кошмар за всички.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Налагат им се санкции, на които ако удържат излизат пълноценна икономика, каквато в момента е само Китай. Предполагам и САЩ искат същото нещо за тях. Просто това е начина да имаш армия с въоръжение, каквото Китай ще имат в бъдещето..Да но не е..защото Китай има собствен обем и капацитет който разгръща и останалите самосиндикални икономики ще изостанат. Единственния вариант е голям съюз, в който влизат и руснаците. Всичко друго е от ден до пладне. От няколко дни спътниковите изображения ги няма, срещу камерите са насочени явно лазери или нещо друго, след седмица и сигнала няма да го има сигурно, защото ще го изкривят и остават кабелите, като стигнат до там да ги прекъснат очаквам да почнат да говорят за преговори за мир и да зарежат варианта за военната победа. Защото тази победа ще им излезе десетки трилиони като на шега, икономиката без комуникациите от съвременен тип не може. Може но се връща на ниво почти 90 - те и инернета също ще замине.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X