IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А бе какво става- вярно ли кака корни пратила 14 самолета на украйна. Едни викат пратила, други обясняват че не е пратила. Къде го нашия военен спец да каже каква е истината

    Коментар


    • Комисията за енергийно регулиране предвижда от 1 юли цените на топлинната енергия за битови нужди да нарастнат средно с 39,26 % за цялата страна. Предлаганата от регулатора промяна е значително по-ниска от исканията на енергийните дружества за увеличение средно със 123,58%.




      glasove.com
      Парното поскъпва с 40%, токът – с 3,3% | Glasove.com
      комисията за енергийно регулиране предвижда от 1 юли цените на топлинната енергия за битови нужди да нарастнат средно с 39,26 % за цялата страна. предлаганата от регул...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

        Че на теб ЕС за нищо не ти е притрябвал съм съгласен. И че ако излезем от ЕС ти по нищо няма да усетиш - също.

        Важното е да си прав за себе си.
        Както казах вчера в един по-дълъг коментар - ново оставане на България от грешната страна на Желязната завеса няма да е проблем за никого - който реши да остане, ще бъде едноок в царството на слепите, а който реши да бяга, ще има време да изтегли себе си и семейството си в някоя нормална държава, в която няма да се моли за дънки.
        Тя България в момента е от грешната страна.Но има време осъзнаването ще е бързо..Ти можеш още сега да отидеш в нормална за теб държава..Ако си мислиш че на летището ще има маса народ да плаче и да ти се моли да не заминаваш в заблуда си...Колкото по малко евроатлантическа прислуга остане толкова по добре.Тамън ще рахатясаме и от коли и градини ще има за всички деца и всичко..Бегай да слугуваш на тия които те презират...
        Last edited by national power; 27.05.2022, 17:38.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

          Ти да не си военен пенсионер? Нищо не ти трябва на теб, ама света не се върти около теб, а ти около него
          Ми че да не се върти около тебе и лакомията ти.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            Гари Каспаров

            Дефолт близко…

            США перестали принимать от РФ оплату внешнего долга, а значит, что уже летом может произойти технический дефолт.

            Ранее Россия славилась одной из самых надежных заёмщиков в мире, а теперь в неё боятся даже инвестировать. Ситуация складывается такая, что у РФ деньги есть, вот только платить ими нельзя, ибо платежи блокируют на Западе.

            Если дефолт состоится, то это будет значить, что, скорее всего, будет также объявлен и кросс-дефолт — России предъявят сразу все долги одновременно. По подсчётам, эти долги составляют 40 млрд $, сумма в масштабах государства небольшая (долги частных компаний здесь не подсчитаны) , но вернуть её возможности нет. В последствии начнётся конфискация имущества РФ по всему миру: от госимущества до танкеров с нефтью. Дефолт также снизит экспорт, ибо многие просто не захотят иметь дело с такой страной. (Зато Крым наш!!)

            Посмотрим сможет ли ЦБ на этот продемонстрировать финт ушами и попробовать увернуться от выстрела в упор
            ТОва добре, но не трябваше ли първо да минат през съда

            Коментар


            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

              Ние сме търпеливи, още чакаме да напишете нещо което знаете

              и за гинкобилоба нещо помислете:
              какво е "руска военна мощност" също е интересно за.... психолозите по нощни напикавания
              И къде видя нещо за тридневна война казано я от путин, я от някой друг. Другите ти мераци за психолози и напикавания няма да ги коментирам

              Коментар


              • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                Работя за японска фирма - в момента товарим бамбьошка за Курилите
                Че откога хюлет пакард стана японска, нали за тях работеше преди. А бе както и да е, на кой ли му пука къде работиш

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

                  Иначе отнсно Северо-Донецкк и Лисичанск, там наистина работата отива на изуй гащи от украинска страна. Но по-интересното е, че след това дължината на фронтя рязко ще се съкрати. Поне три пъти. В резултат руската армия ще може да осигури много по-голяма плътност на огневата си мощ в направлението към Краматорск. Това ще направи събитията на фронта много по-динамични. А динамичните процеси на фронта ще индуктират и динамични процеси в политическите кръгове, както в Украйна, така и на Запад.
                  На руснаците май ще им се получи с ограничен контингент да смелят Украинската Армия както мелничка мели зрънцата пипер, едно по едно - до едно.
                  А бе фронта ще се съкрати, но ще бъде и за двете страни- преди руснаците нападаха ха тук, ха там. А сега няма да е така , а ще бъде само тук. Но това само тук е и за двете страни

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

                    Оня, твоя господ с име на женски полов орган го беше заявил на Меркел отдавна най-официално. Повтаряно е хиляди пъти, дори във форума тук, може и от тебе. И изведнъж не си го чул, не си го виждал.

                    Поздравявам те с тази песен за тези ти твърдения.
                    https://www.youtube.com/watch?v=GZ8v27V2_YU
                    Oткъм песни и пропаганда го докарвате/ а и на отрицателни цени - не можете/, но като опре до нещо друго- назад назад моме калино запявате. Хайде да ти помогна, както на мен помогнаха
                    IDA Вчера, 16:47
                    IP hash: 2fa91d1ad47872847f7b5cfd37d68750 | Коментар #2177

                    Ветеран


                    Група: Members
                    Коментари: 64,373
                    Регистриран: 5-May 14
                    Потребител N: 1,977


                    Ся, да обясня като за мастии... в предаването "Кто против? " с Дмитри Куликов, наред с целия разнообразен състав участва и един украински украинец- политолога Василь Вакаров, който си е укропатриот, който милее за страната си(но не и за управляващата я в момента клика) и в никакъв случай не е пропуски настроен, а точно обратното! (IMG:style_emoticons/default/idea.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

                    Та този човек, точно по този "тридневния" повод днес в студиото каза, че преди няколко дни е загубил цял ден да търси в мрежата, от кой руски високопоставен политик, военен или друг са плъзнали тези слухове за "Тридневната война"- оказва се че еднозначно първоизточникът им е украинският министър Кулеба, а след това неистово и параноично е раздухано от западните медии, как "Украйна ще бъде прегазена за три дни, а на втората седмица руските танкове ще са на Ламанша"! (IMG:style_emoticons/default/what.gif) (IMG:style_emoticons/default/what.gif)

                    Това е било точно в едномесечният период преди започването на СВО, когато имаше вой до небесата! (IMG:style_emoticons/default/idea.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

                    Та викам вече като виеш на умряло през ден(ако не и всеки ден) за "Тридневната война", непременно да упоменаваш и че "офертата" за нея си е украинско-лайнарска

                    Коментар


                    • briko, Петър го е яд на ЕС, ЗАЩОТО те така правят че ни разсипаха държавата, една трета от хора и то тези които са работоспособни и здрави заминаха да работат за западните държави. България е държава със затихващи функции, като тези села в България които се обезлюдяват, така се обезлюдява и държавата..ТЯ ПРОСТО СИ ОТИВА, НЯМА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ПО ТОЗИ НАЧИН АКО Я КАРАМЕ !
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Tepxi, виж сега ЕС знае какво трябва да направи, създават се едни ценни книги от правителствата и се дават на банката на ЕС, тя дава парите които са написани на тях без лихва и без да се връщат. Такива пари трябва да дадат и на на Украйна да си стъпи на краката между другото и тази война ще спре веднага. Те какво правят, стискат се, а техните пари ги създават висички които са в този съюз, съответно и България има принос еврото да го има. Ако продължават да се стискат глупаво, еврото няма да го има, така ще стане. Те искат тези пари да ги налеят в западните банки, да има за Германия, за Франция за Италия..количествени облекчения ги нарекоха. Само на Италия се наляха три пъти повече пари от Драги, отколкото на Украйна сега ако се дадат тя ще подскочи до небето. Правото на емитента за еврото трябва да се подели справедливо между държавите в ЕС, иначе на нас ЕС да ни ограбва не ни трябва. Даваме всичките 7 милиарда евро за енергоносители на Русия, защото те толкова ни наливаха с еврофондове, със 7 пари само толкова. Италия получи мисля един трилион, а може и би и повече. Сега при тези обстоятелства в Брюксел трябва да са наясно, или правят това което казах или еврото няма да го има. За тази война те са виновни !
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                          Каквото правя и сега...Вместо 300 телевизии които бълват американска дришня и простотии ще има само две...И ще има шоу от рода на да видим как бившите евроатлантици чукат камъни и пеят руски песни...Ще има конкурс кой ще прекара най много колички с камъни и кой ще изпее най добре Катюша....Наградата парче кучешка радост.Ще се забавляваме с вас яко.На мене ЕС не ми е притрябвал за нищо.Аз тоблерони не ям и западни отрови също.
                          Ти да не си военен пенсионер? Нищо не ти трябва на теб, ама света не се върти около теб, а ти около него

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            Каквото правя и сега...Вместо 300 телевизии които бълват американска дришня и простотии ще има само две...И ще има шоу от рода на да видим как бившите евроатлантици чукат камъни и пеят руски песни...Ще има конкурс кой ще прекара най много колички с камъни и кой ще изпее най добре Катюша....Наградата парче кучешка радост.Ще се забавляваме с вас яко.На мене ЕС не ми е притрябвал за нищо.Аз тоблерони не ям и западни отрови също.
                            Че на теб ЕС за нищо не ти е притрябвал съм съгласен. И че ако излезем от ЕС ти по нищо няма да усетиш - също.

                            Важното е да си прав за себе си.
                            Както казах вчера в един по-дълъг коментар - ново оставане на България от грешната страна на Желязната завеса няма да е проблем за никого - който реши да остане, ще бъде едноок в царството на слепите, а който реши да бяга, ще има време да изтегли себе си и семейството си в някоя нормална държава, в която няма да се моли за дънки.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                              А твоите планове какви са? Какво ще правиш в светлото бъдеще без ЕС?
                              Каквото правя и сега...Вместо 300 телевизии които бълват американска дришня и простотии ще има само две...И ще има шоу от рода на да видим как бившите евроатлантици чукат камъни и пеят руски песни...Ще има конкурс кой ще прекара най много колички с камъни и кой ще изпее най добре Катюша....Наградата парче кучешка радост.Ще се забавляваме с вас яко.На мене ЕС не ми е притрябвал за нищо.Аз тоблерони не ям и западни отрови също.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

                                Тия с кавалерия ли воюват та все за АМУНИЦИИ говорят?
                                Модерните армии залагат на МУНИЦИИ.
                                Ето от тук става ясно защо украинците го закъсват все повече - воюват с амуниции срещу муниции

                                Стига си обърквал народа с терминология!

                                Предлагам да се обединим в използването на два универсални (разбираеми) термина: фишек и кьор-фишек,

                                Коментар

                                Working...
                                X