IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Нардеп довольно радикально подошла к решению вопроса дезертирства и неподчинения приказам командования. «Слуга народа» предложила «узаконить» расстрел солдат, которые решили ослушаться приказа командира или самовольно покинуть боевые позиции.

    К огромному счастью для младшего воинского состава ВСУ, сопартийцы Безуглой вовремя поняли, что предложенный законопроект настолько абсурдный, что за него попросту никто не захочет голосовать. Как позднее заявил депутат от «Слуги народа» Александр Бакумов, инициатива его коллеги не будет рассматриваться Верховной Радой, законопроект отзовут.

    Стоит отметить, что на этот раз законодатели среагировали крайне оперативно. На момент написания материала скандальное предложение уже удалили из повестки.


    Напомним, что в начале недели Верховная Рада продлила военное положение на Украине еще на 90 дней. Кроме того, ранее президент Зеленский подписал закон, позволяющий конфисковать активы и имущество у тех, кто поддерживает российскую СВО.

    В общем, жить простым украинцам становится все веселее... А ведь еще в 2019 году Владимир Зеленский в ходе предвыборной компании клятвенно обещал мир и процветание своему народу.

    Коментар


    • [QUOTE=v_tin;n3926693]
      Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

      Така е, на чужд гръб 100 тояги са малко, но само се замисли за цифрите- ако се приеме закон в който наследниците на убитите получават да кажем 10% от печалбата на завзетата земя
      Пак ще дойде деня в който ще си върнеш думите назад.

      Коментар


      • НОВОСТИ

        2 батальона польской армии вошли на территорию Украины

        Польша направила в район Днепра два батальона своих военных.

        По меньшей мере два батальона польских военнослужащих были переброшены на территорию Украины. В составе последних имеются противотанковые орудия, средства артиллерии, бронетехника и пр., в то время, как сами военные уже расположены на территории Днепропетровской области, т.е., фактически, в районе фронта. Сведения на этот счёт озвучил российский военный корреспондент Евгений Поддубный.

        По словам Поддубного, польские военные прибыли на территорию Украины несколько дней назад. Причём, судя по всему, это попытались сделать весьма скрытно, чтобы избежать прямой конфронтации с Россией.

        «Пару дней назад стало известно о прибытии двух польских батальонов в район Павлограда Днепропетровской области, снабжённых противотанковыми пушками «Рапира», бэтээрами и американскими броневиками. Одновременно с этим в самой Польше начался набор на добровольческую срочную военную службу. В ряде польских городов стартовали так называемые «военные пикники»», - заявил российский военный корреспондент.

        На данный момент известно о том, что участие в боевых действиях на стороне ВСУ принимают лишь польские наёмники, однако, информацию о задействовании польских военнослужащих появляется впервые. Тем не менее, следует отметить, что каких-либо достоверных фактов Поддубный привести не смог.
        Подробнее на: https://avia.pro/news/2-batalona-pol...toriyu-ukrainy

        Коментар


        • [QUOTE=briko;n3926690]
          Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Дори и 1 милион да загубят- какво е сравнение с териториите които завземат- като се махна донбас от украйна загубиха около 28% от БВП. Как смяташ къде е отишъл този продукт[/QUOTE


          Смъртта е нищо за другите.,
          Така е, на чужд гръб 100 тояги са малко, но само се замисли за цифрите- ако се приеме закон в който наследниците на убитите получават да кажем 10% от печалбата на завзетата земя

          Коментар


          • Всъщност относно житото- доколкото е ясно житото е в одеса, но одеса е минирана от украинската страна, затова корабите стоят и не ходят никъде. Включително 2 бг кораба/ бг екипаж. Не знам дали ви е ясно но се знаят координатите на пристанището което може да бъде ударено много бързо и всички британски украински френски и включително руски кораби не могат да вземат нищо ако това се случи

            Коментар


            • [QUOTE=v_tin;n3926677]

              Дори и 1 милион да загубят- какво е сравнение с териториите които завземат- като се махна донбас от украйна загубиха около 28% от БВП. Как смяташ къде е отишъл този продукт[/QUOTE


              Смъртта е нищо за другите.,........ако не си робот, някой ден ще си върнеш думите назад.

              Коментар


              • https://www.youtube.com/watch?v=s1fbU-QohEU

                500 човека от лимана помолили за разходка на руски разноски до байкалоамурската магистрала

                аааааааа и да не забравя- свален самолет с генерал в оставка- плюенето и радостта да започнат сега

                Коментар


                • https://www.dnes.bg/index/2022/05/24...jite-si.531105

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

                    Изчезнало ми е написаното от сутринта, та, да се разконсервира танк му трябва около месец и половина, ако са спазвани петгодишнните срокове през годините да се изваждат, преглеждат, ремонтират. Ако трябва капитален ремонт става проблем, защото старите технологии са изчезнали с времето. Така, че не е толкова ясно и просто да се каже: хайде към фронта.
                    Е нали са ремонтирани, какво толкова ще му ремонтират

                    Коментар


                    • [QUOTE=satz;n3926596]Тука имаше фенове на лавров...да чуем един от преките сътрудници:

                      "Учих за дипломат и съм дипломат от двадесет години", [URL="https://www.linkedin.com/posts/activity-6934412718477090817-FwmF?.."[/QUOTE]

                      А бе аз попитах в статията ако този чувства измамен, то какво да кажем за колин пауъл със шишенцето прах на жена си

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                        Глупости! Украйна произвежда 40 млн тона пшеница, в момента складовете са пълни а идва нова реколта. Светът ще има зърно а Украйна - пари. Кво не ти е ясно?
                        Е нали руснаците го били откраднали, не знам защо, но руснаци няма в одеса, а май там е зърното

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

                          Че то от край време живота на руския войник не струва нищо на управляващите. Неслучайно загубиха над 30 000, но това не ги спира! Могат да си позволят и 100 000.
                          Дори и 1 милион да загубят- какво е сравнение с териториите които завземат- като се махна донбас от украйна загубиха около 28% от БВП. Как смяташ къде е отишъл този продукт

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                            Е, ти пък си болен, и това обяснява всичките ти глупости.
                            Но НЕ СЪМ пудел на "Нигер със сняг" и изритан редник СЛАВА НА УКРАЙНА

                            Коментар


                            • При всички сделки се случват комисионни, навсякъде е така. Да се махнат комисионните да кажем, ами тогава ще се учудим че няма случили се сделки. Развитието е на такова ниво, правени са опити за друго, за сега не са се получили успешни - СССР на който толкова се присмивате. Сега ако РФ тръгне да се разпада разликата с разпада на СССР ще бъде огромна, втория се случи мирно, първия се очертава само през употреба на много смъртоносни оръжия. Не мисля че ще се разпадне, което е много добре, но обстановката става такава че инциденти са много вероятни. Ако кажат че се е отцепила подводна лодка няма да е лъжа, възможно е. И да се изживява всичко това заради това че Крим бил украински, всички виждат колко е украински и как е украински..живеят си мирно. Украйна по големия и проблем е че хората и бягат, отколкото да си върне Крим. А с тази война съвсем се разбягаха.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                Матеев, кой го направи това?

                                [ATTACH=CONFIG]n3926626[/ATTACH]
                                Хахахаха, в Габрово са мега яки! Как го люби мечока......хаххаха

                                Коментар

                                Working...
                                X