IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

    Прекратява като окупира цяла Украйна нали? Тарикат!
    Ако трябва - да. Но не беше това поста ти , тарикатче. Беше написал , че като свърши с Украйна , ще започне с нас . На тази глупост и манипулация написах че няма да стане . За Украйна , цялата да я вземат - аз съм за . Даже и балтииските фашаги ако претупат , ще ми хареса .
    Ето ти Захарова как разконспирира един литовски министър - фашист . С дядо в SS и активно участие в горене на еврейски деца .




    Коментар


    • Поредния "успех" на глупавия руснак .50% от смешния бюджет на още по-смешната икономика се изпарявят.Дните на глинения колос са преброени.

      Попиляха и с икономически, и с военни тояги.Нещо което говорехме още от началото на инвазията,но матряла тогава не вярваше


      Русия вече е трета по доставки на газ за Европа

      https://www.burgas24.bg/novini/mejdu...Evropa-1272676


      Коментар


      • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

        Ся на тия приказки като се сетиш че украинците раздават оръжие на който иска от цивилното население - схващаш ли, че рашките са НЕЖЕЛАНИ от ЦЕЛИЯ украински народ? За гражданска война тръгнал нашия да призовава, абе ти що не си в панделата бре?
        Ами не, целта беше да пуснат бандитите, щото са от едно тесто.

        Коментар


        • индианеца, не лъжа, има много бели преселили се в Китай да да се реализират. Такива с подготовка в областта на техниката, от Европа, от Америка. Има снимки в интернет на мениджърски състав на китайските фирми, има много работещи там. В Интернет има видеа от някои и показват как живеят там, какви жилища притежават и въобще какъв стандарт на живот имат. Сега това нещо е факт. Не става въпрос да говорим глупости.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

            Аз откога разправям, че всички фенове на Путин и Русия са неприкрити (вече) сталинисти и дълбоко убедени привърженици на тоталитарната държава.
            Докато пушиш лулата на мира - не ти ли е идвало на ум, че плурализмът е съвкупност от различни гледни точки по всеки въпрос или ситуация?

            Дори в тоталитарните общества плурализъм има. ако и да е свързан с определени ограничения (от време, място, състав на дискутиращите по даден въпрос,....)

            ............

            При определени условия (война) може да има голям смисъл от съществуването дори и на сатрапа Сталин, с едноличната власт, която не търпяла плурализъм. Оказва се (чета), че Сталин е изнесъл голямата част от ВСВ на плещите си.

            Четох това и за САЩ през ВСВ.

            Е ?

            Ти свързваш Сталин с тоталитарната държава.

            Аз свързвам Сталин с мотивацията на една държава да се изправи пред могъщ враг и да го върне там, откъдето е тръгнал.

            ............

            Какво излиза? С комбинация от различни, неприемливи елементи (тоталитарен водач и липса на демокрация) - е възможно да се спечели война срещу могъщ и силен противник, предизвикал тази война. (говорим за ВСВ).

            ...........

            Другото са глупости: кой - на кого бил симпатизирал. и защо отказвал да живее при тоталитарен водач... (само това може да бъде измислено, когато доводи за оборване аргументите на противника липсват)

            Нормалното мислене: всеки живее при определени условия и не би трябвало да има нищо против да установи как живеят други народи и култури...

            Абсолютна демокрация не може да съществува, защото винаги има недоволни от нечие управление. Всяко "демократично" управление в своята същност упражнява насилие (чрез специалните органи за това). Пълна утопия е да смятаме, че хора с оръжие и палки могат за "защитават" демокрация... , Не е ясно, как по друг начин бихме "пазили" демокрация, без оръжие? Загубихме се в дефиниции. Нон сенс.

            Не се интересувам, кой живеел по-"демократично". Който и да е той, той живее при свои условия от ранните си години. Дали ще промени нещо в живота си, защото бил свикнал с Макдоналдс - изборът е негов.
            Last edited by mikomikov; 26.05.2022, 06:46.

            Коментар




            • Коментар


              • Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение

                Сега искам ти да ми обясниш толкова ли много искаш да живееш в Китай ?!
                За мен няма никакво значение какво произвеждат там, след като обикновения човек не може да се разпорежда със собствения си живот. Ей го Терзиев, недоволен от ковид политиката, а можеше да прекара 1-2 месеца в стая с печати на врата в столицата на китайския прогрес - Шанхай.
                ти не си нейтив американ, нали.
                културен шок е за мен, индианец да проповядва евро-атлантическите ценности.
                препоръка е

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  индианеца, знаеш ли колко хора от Европа и САЩ са отишли да живеят там. Защо ? Всеки иска да реализира уменията и знанията си, а техните са в областта на техниката, там почвата за това е изключително благодатна и факт отишли са там и са добре. Да не мислиш че специалисти в областта на автомобилостроенето се пръкват за 10 години ? Преди 10 години само китайците почнаха да правят коли и им се смеехме, не на конвейр а върху слама ги търкалят да ги сглобяват, виж сега какво произвеждат. Това е блатодарение на западни хора които отидоха да живеят там. Стандарта им на живот е космически, има в нета показват при какви условия живеят и работят.
                  Колко? Николко
                  В нета показват и опънатите мрежи във фабриките на Фокскон - дето робуват на Епъл. Мрежите са щото от прекомерно щастие и високия им стандарт работниците скачали през прозорците и се претрепвали ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                    А сега се замисли ако руската армия в,езе в Букурещ ти къде ще се насереш въпреки че имаш две тоалетни...Ще се изпокриете тука всичката евроатлантическа гняс.Но това няма да ви помогне...Ще чукате камъни на Хемус или в Белене
                    Ako. Тя не успя да влезе никъде, даже чакаше един завод да и се даде наготово Ще влезе в Пуевен да те оноди, пък после ти ще чукаш камъни в Белене Ако доживееш да се върнеш дома, ще можеш да ториш на воля с разширения си пърдялник външната си тоалетна.

                    Коментар


                    • better, ами яд го е много като гледа какво става с България. А е от излъганите с големите надежди с които СДС нахрани яко българите. България се обезлюди, населението застаря..гледаш нещо което е грохнало и старо. Не гледай представления, те са елитни неща по скоро, живота на българина е съвсем..съвсем друго. И мен много ме е яд.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • индианеца, знаеш ли колко хора от Европа и САЩ са отишли да живеят там. Защо ? Всеки иска да реализира уменията и знанията си, а техните са в областта на техниката, там почвата за това е изключително благодатна и факт отишли са там и са добре. Да не мислиш че специалисти в областта на автомобилостроенето се пръкват за 10 години ? Преди 10 години само китайците почнаха да правят коли и им се смеехме, не на конвейр а върху слама ги търкалят да ги сглобяват, виж сега какво произвеждат. Това е блатодарение на западни хора които отидоха да живеят там. Стандарта им на живот е космически, има в нета показват при какви условия живеят и работят.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Държавите от нато са се разбрали да не доставят самолети и западни танкове на украйна - https://www.24chasa.bg/novini/article/11662744
                          Ами вероятно щот ще трябва да ги дават заедно с екипажите. А пък с екипажите май е тегаво.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            А сега се замисли ако руската армия в,езе в Букурещ ти къде ще се насереш въпреки че имаш две тоалетни...Ще се изпокриете тука всичката евроатлантическа гняс.Но това няма да ви помогне...Ще чукате камъни на Хемус или в Белене
                            Хапчетата се предписват, за да се пият!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              индианеца, имаше един дядо Мишо в едно българско село сигурно преди 40 години. Той разправяше - като дойдат китайците и ще се оправим, те са много и могат да свършат много работа, тука само се мъчим сега да вършим работа без хора не става. Знаеш ли откога го няма дядото, а китайците така и не дойдоха. Той не е жив да види в Китай какво направиха китайците, а си мислеше ще хукнат за България. А тогава имаше снимки на китайски трастори с дървени колела, не можеха да произвеждат гуми.
                              Сега искам ти да ми обясниш толкова ли много искаш да живееш в Китай ?!
                              За мен няма никакво значение какво произвеждат там, след като обикновения човек не може да се разпорежда със собствения си живот. Ей го Терзиев, недоволен от ковид политиката, а можеше да прекара 1-2 месеца в стая с печати на врата в столицата на китайския прогрес - Шанхай.

                              Коментар


                              • индианеца, имаше един дядо Мишо в едно българско село сигурно преди 40 години. Той разправяше - като дойдат китайците и ще се оправим, те са много и могат да свършат много работа, тука само се мъчим сега да вършим работа без хора не става. Знаеш ли откога го няма дядото, а китайците така и не дойдоха. Той не е жив да види в Китай какво направиха китайците, а си мислеше ще хукнат за България. А тогава имаше снимки на китайски трастори с дървени колела, не можеха да произвеждат гуми.
                                D.Y.F-091066

                                Коментар

                                Working...
                                X