IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mateev

    То това е свързано с ниския интелект, който явно води до грешен поглед за света, който ги обкръжава. Същте хора, които от години ги мисля за олигофрени, активно пишеха простотии в темата за корона вируса, после в темата за политика по време на протестите и преди изборите, а сега и в темата за Русия. Повечето са бивши военни и ченгета с промити мозъци, които страдат от нарцисизъм и мания за величие, и са дошли във форума да избиват комплекси. В реалния живот са пълни неудачници, като това ги е превърнало в отрепки със сбъркано мислене.
    Матеев,

    ти явно се мислиш за Господ (да се свети името Му и да ме прощава, че Го споменавам напразно).
    Говориш като последна инстанция по всички теми, където съм те засичал.
    Потърси специализирана помощ докато е време.
    Last edited by Kildirim_Bei; 25.05.2022, 08:02.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev

      То това е свързано с ниския интелект, който явно води до грешен поглед за света, който ги обкръжава. Същте хора, които от години ги мисля за олигофрени, активно пишеха простотии в темата за корона вируса, после в темата за политика по време на протестите и преди изборите, а сега и в темата за Русия. Повечето са бивши военни и ченгета с промити мозъци, които страдат от нарцисизъм и мания за величие, и са дошли във форума да избиват комплекси. В реалния живот са пълни неудачници, като това ги е превърнало в отрепки със сбъркано мислене.

      Явно си описал един пчелар от Габрово , бивш функционер на ДКМС , а в последсвие известен схемаджия и подлизурко на всяка власт .
      Само си пропуснал да споменеш освен темите за корона вируса , темата за политика по време на изборите и сегашната тема за Русия , и темите за ваксините , за биткойна и темата за Инстафорекс , където въпросния пчелар има същия успех със постовете си и тезата която защитава . Тоест - никаква .
      А конкретно за епитетите използвани от теб в постата ти за обратномислещите на теб ( във всички теми до сега се оказаха те прави , а не ти ) , редно е да се замислиш , ако навсякъде си загубил със мнението и тезата си , дали пък ти не си този многоепитетен описан от теб индивид в поста ти .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от redcretin

        Бедняци и търтеи, чакат някой да даде.
        Мисли по-позитивно. Виж какво е слънчево и приятно. Украйнките си лежат на плажа. Украинците взеха първо място на Евровизия. А пък руснаците взеха само Мариопул, Мелитопул, Херсон, Крим, Донбас, Луганск...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Снощи един от нашите форумни нацисти путинсти ми обясняваше, че не можело да бъде

          "Стингър" свали "Су-25", управляван от 63-годишен руски генерал https://www.segabg.com/hot/category-...-ruski-general
          По-добре да ме броят за нацист отколкото за наивник дето вярва на в. СЕГА.
          Ако се прочете материала внимателно и с разбиране, ведага се вижда, че заглавието е подвеждащо.
          Правилно би било "63 годишен руски пенсионер пилотиращ СУ 25 се разби след обстрел с ракета Стингър".
          Незнам дали познаваш някой 63 годишен? В повечето случаи ако такъв човек се качи на щурмови самолет няма нужда да го свалят със Стингър, и сам ще си падне. Освен това описания генерал вече е разбил един изтребител СУ 27 когато е бил само на 54 години и то при учебен полет с инструктор. Така че девет години по-късно и в бойни условия едва ли е имал проблем да повтори "подвига" си.
          И най-накрая да те питам, не те ли притеснява факта, че в статията на в. СЕГА се позовават на БиБиCи но не дават линк към нея?
          Едно бързо търсенев нета показва, че БиБиСи не е публикувала нищо по въпроса.

          Коментар


          • Близо 4 млн. руснаци са напуснали страната от началото на годината
            Сред тях основно са млади хора - ИТ специалисти, журналисти, учени, анализатори
            разпада ще е прикезен!

            Коментар


            • Здравейте,
              Много рядко отговарям, обаче не мога да Ви разбера защо ме изкарахате тук путинис и идиот ?(Лично на мен ми е през оная работа за Русия - дали ще им се разбият корабите, ще им измрат генералите и прочие, тези новини само ми минава през ушите- абсолютно не ме интересува.)
              Затова ще си позволя да си задам въпрос и да си отговоря.
              Защо купих рубли преди 2 месеца?
              Защото най-добрият централен банкер остана на поста си - "мачканият лак" до сега успя да контролира и да изведе Русия от три кризи(тази ако успее ще е четвърта) - кризата с Крим, Кризата със Сирия(+сваленият самолет - дори тогава се озъби публично на Путин и настоя да намали за няколко години военният бюджет - и Путин го направи), кризата с Короната. Всеки път рублата пада като талпа и всеки път мадамата(перфектно като по учебник) успява да укроти нещата като вдига лихвите до небесата и след това почва леко да ги намаля до нива преди започване на кризите. Като всеки път работи простно против инфлацията(независимо че вкарва икономиката си в рецесия и всички специалистите я плюят яко за това). Всеки път тя заявява че икономиката ще се оправи сама, стига инфлацията да се стабилизира. И досега успявя- вече само времето ще покаже дали ще успее с тази криза или не.
              Е видях "актива" в сложната ситуацията и закупих рубли.
              Щом мога да продавам при 61 рубли за евро през посредници, ама въобще не ме интересува какъв е курса на черно, червено , зелено и прочие. Дори не ме интересува към какви активи е вързана. Важното за мен е накрая е да съм на направил печалба от цялата тази ситуация.

              ПП: Може да няма абсолютно нищо общо и всичко да е проста случайност, но колкото е поскъпнала рублата спрямо еврото, приблизително с толкова се е увеличила цената в моята потребителска кошница за последните два месеца. Надявам се тази корелация да е съвпадение и инфлацията в България да вземе да се укроти, че почвам да изпитвам усещане за дежаву(нямам си никаква идея това как се изписва това).
              Лек и успешен ден.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                Лъжата може да е и от Руснаците, че уж са наградили жив генерал, а не посмъртно.

                Нали знаеш, че още с първия изстрел при всяка една война умира първо истината, и чак след това започват да умират и хората. Та така и в случая - след безкрайните лъжи на Путин и с-ие, как очакваш да им вярваме, дори и ако по случайност вземат, че наистина кажат истината за нещо дребно. Ами няма как да вярваш на изпечени, дърти и нагли хронични лъжци, които лъжат не само народа си, но и целия свят, при това от дълги години.
                ...Как съм пропуснал този бисер? Човек, започнал бизнеса си с измама на публиката на Пловдивския технически панаир, да съди други? Несравним.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                  Европа вече си внесе газ Ватата да се оправя - на разменна търговия се върнаха, отпреди Средновековието
                  ОТКЪДЕ ВНЕСЕ ГАЗА ЕВРОПА ?

                  Гърция плаща на Русия за газ по новата схемаВсички гръцки вносители (DEPA Commerce, Mytilineos, Prometheus Gas) са преминали към схемата за плащане на руски газ, предложена от Русия

                  https://glasove.com/novini/gartsiya-...o-novata-shema

                  Австрия прие новата схема за плащане на руски газ с рубли
                  https://www.expert.bg/macroview/ener...i-1745307.html

                  Унгария възнамерява да плаща за руски газ в евро през Газпромбанкhttps://www.expert.bg/macroview/fina...i-1738152.html

                  На 12 май "Блумбърг" съобщи, като се позова на неназован източник, близък до "Газпром", че към оня момент вече 20 европейски компании са открили сметки, необходими за сетълмент с Русия
                  .
                  https://business.dir.bg/pazari/rwe-o...ashtane-na-gaz


                  Словакия е готова да плаща газа на Русия в рубли, ако се наложи
                  https://www.expert.bg/macroview/ener...i-1734429.html

                  пп. ватите се оправят ,а ние ?!

                  Коментар


                  • redcretin, не думай, те петрол няма откъде да купуват, а с газта е още по сложно. Варианта за Европа е да си ги произвеждат от въглища, може и имат залежи.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • redcretin, имат производство на коли, правят БМВ и Мерцедес и Порше. Внясят се някои части за тях, но поначало тази индустрия работи така, и немците внасят компоненти от други страни за тези коли.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        redcretin, те няма какво да ги правят тези евра и долари , забраниха им да купуват с тях и да внасят. Чудя се докога ще ги приемат, като продават за пари правят подарък стоката. Тях единственно бартер ги устройва - дават стока, получават друга стока, иначе пият една студена вода за стоката а правят и разходи там по нея за да я придобият - добият. Колко време ще издържат на благотворителност ? Европа да му мисли, остава без газ и петрол. Да не се окаже България най добре ориентирана, като гледам само нашите се напъват да спазват санкциите. В тази обстановка най добрия вариант е тези неща да се осигурят от други места, това е че няма откъде пусто.
                        Европа вече си внесе газ Ватата да се оправя - на разменна търговия се върнаха, отпреди Средновековието

                        Коментар


                        • За тях има вариант - да искат плащане в злато, ще го трупат докато му дойде времето да го сменят със стоки.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • redcretin, те няма какво да ги правят тези евра и долари , забраниха им да купуват с тях и да внасят. Чудя се докога ще ги приемат, като продават за пари правят подарък стоката. Тях единственно бартер ги устройва - дават стока, получават друга стока, иначе пият една студена вода за стоката а правят и разходи там по нея за да я придобият - добият. Колко време ще издържат на благотворителност ? Европа да му мисли, остава без газ и петрол. Да не се окаже България най добре ориентирана, като гледам само нашите се напъват да спазват санкциите. В тази обстановка най добрия вариант е тези неща да се осигурят от други места, това е че няма откъде пусто.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Нима? Като са я "завзели", дали са я задържали? Да, има и хитлеристи, минали по улиците на Москва...под строй и в плен. А във ВСВ, не са били само руси, имало е от всички народи жертви. По много линии и по много причини. Устояли ли са?
                              - Да. Е, какъв е проблемът?
                              Захуй ли им е да я държат? Наполеон се връща, като вижда рашката кал и мизерия именно. Не е случайност, че никой от Запад не напира да превзема Рашастан, все едно някой да тръгне да се мести от София в Горна Оряховица доброволно... е, ако живота го е принудил като теб без бачкане и пари, нататък знаеш

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                better, 140 милиона си живеят там, имаха възможност да ходят навсякъде по Света и не се махнаха от там. Явно не е чак толкова лошо там за тях. Те имат наука, четат много, развиват се..а нигерия без сняг няма. Има интернет който е информационно поле, в него има голямо присъствие на Русия, а Нигерия със същия стандарт я няма..тя няма присъствието на малка България дори.
                                Къде по света бре, навсякъде е с визи за тях Науката им не стигна една кола сами да произведат, един компютър, смартфон дори. Затова и БВП им е на нивото на Нигерия хахахаха и не само то !

                                Коментар

                                Working...
                                X