Защо DS системите за проектиране ще се усъвършенстват и ще стане - те другите са чеда на дявола, много ни изпревариха, това е дяволска работа..И ще ни превземат като стой та гледай..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Четиво за размисъл дАрАгие тАвариШи:
...И ако ти, драги ми читателю, сега служиш на новите комунистически лидери, чуй предсказанието ми: ще дойде време, и то много скоро, когато онези, на които служиш, ще заемат място в дългата колона на враговете на нашия народ. Не вярваш ли? Тогава лично се заеми със статистика. Разрови архивите на републиката, в която живееш, надникни в архивите на родния си град или село, на полка, в който служиш, на завода или колхоза, където работиш, и ще видиш, че всички, управлявали от Лениново време насам, са били врагове. Това личи от протоколите на техните събрания и конгреси....
- 1 like
Коментар
-
Жители Самары и Санкт-Петербурга недавно возмутились – первых младенцев в 2023 году родили не русские мамки, а киргизка и тувинка. Роженицам досталось сполна, предлагали даже «собрать эту шваль и в Макеевку». Ксенофобские настроения растеклись по всему рунета: "они плодятся на нашей земле как тараканы, а наши погибают", "первыми в Новом году погибли новые самарцы, хер знает где, и хер знает сколько... и тут же их на родине заместил рожденный таджиченок "
Чугуна започва да стопля,
отделно - за първи път в Русия се раждат за месец по-малко от 100х. деца...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеКой ще и помогне сега на Украйна, защото Европа както се вижда няма да може ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Турчин си явно , и се опитваш по глупав начин да се реабилитираш.
А с тоя ''амин'' , не знам как те търпят модитата. По напорист спамер , повтарящ едно и също на всяка страница , не съм срещал
Коментар
-
Истината ти казвам, не е да дрънкам глупости да се заяждам. Има нещо в тези хора. Кой друг народ ще има най мощното оръжие на планетата след 70 та година и няма да го е използвал срещу другите ? А на тази Украйна толкова много са и дали и без нито един изстрел разпаднаха бившя СССР. Няма друг съюз който да се е разпаднал мирно и тихо при това въоръжен до зъби. А за това че там се появиха крадливи олигарси е виновен Запада, те само дебнат за някой наивен да му се качат на главата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Това, за по-по-по-, кой ти го каза? Укр-Зе-информбюро?
- Така може. Те са достоверни. Аха.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Спецовете по клещи и чували бяха бързоходкото и вутинчо,
ако имат доблест, би трябвало да могат един списък да пуснат с прогнозите си,
не за друго, ами опровержения още не са мъцнали - значи все още настояват, че ще се случат
По всички личи, че все пак ще завоюват поне 12 кв. км. - това е площта на Соледар.По войник и половина на квадратен метър си е напълно в духа на руската военна традиция. За съжаление, с тоя темп за завладяване на цяла Украйна ще им трябват около 900 млн. войници, та ще трябва да мислят друг вариант.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Чувала беше при Лиман, много моля.
ако имат доблест, би трябвало да могат един списък да пуснат с прогнозите си,
не за друго, ами опровержения още не са мъцнали - значи все още настояват, че ще се случат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеЗа 100 години кочината руZия е причинила толкова злини на българите, колкото османците не е успели за 500.
края на москалите Е БЛИЗО.Амин
А с тоя ''амин'' , не знам как те търпят модитата. По напорист спамер , повтарящ едно и също на всяка страница , не съм срещал
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар