IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    Някои разправяха че, руската икономика, била под 2(ДВА) процента от световната. А сега, не могат да и насмогнат само на железата, реват за нефт и газ, че и за други работи... Да не се окаже, както го рече накой по един пропаганден канал, че не са 1,8 , ами 15%.
    Скоро ще почнете из Пуевен и Горна да цитирате и Работническо дело, само да свърши тоалетната хартия във външните ви тоалетни...

    Коментар


    • Pyramid, ние сме галеници на съдбата, смятаме че някой понеже е бил във властта и има голяма къща..леле..техните олигарси, направо човека си е построил копие на Белия дом, а народа марширува гладен под прозорците му. Верно че е много характерно за един етнос така да се държи като забогатее, трябва да си идеално прост да си строиш замък или бял дом. Та това нещо ги ръководи в революцията им. Сега ги пазарували за войници на фронтовата линия, бедни и безпарични се цанят за войници на първа линия.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Дали е истина? Интересно че не се споменава в медиите

        Коментар


        • Руснаците ще купуват коли, пълни са със западни таралясни, те така са направени че умират като винени мушици. Изкараха тези новите синтетични масла, всички си мислехме че да страхотни, рекламите казваха че износването е нулево, двигателите станаха вечни си викахме. На практика са с много нисък вискозитет, хлабините в двигателите се правят нищожни да се чудиш как се смазва, но маслото е тънко като вода и прониква. Това нещо живее колкото нормалните двигатели преди това живееха докато се разработят - 150 хиляди километра пробег и са много интересни че после почва да върви и с гориво плюс масло. Маслата са специални, дори минералните масла са същия боклук и си ги гори. Имаше си индикации, че нещо не е наред обаче кой да се усети. Шел е голяма фирма, маслото им за нормални двигатели беше абсолютен боклук, още като се смени с такова и чуваш двигателя как почва интензивно триене, та чак вдига температура и започва да грее, направо се източваше и се сменяше с друго. Така че ако си мислят че няма да купуват коли, жестоко се заблуждават. Ако си направят техни двигатели и масла за тях може новите им коли да изкарват повече километри, но ме съмняват.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Първо трябва да докаже че е негов завода, как го е придобил, построил ли го е или за колко го е купил, публична компания може да има такава огромна фабрика, но един човек как е спечелил тази собственост и то в Украйна където хората са без работа и доходи.
            С прихватизация, как. Пък и явно, е бил близък до властта, по това време. Не се става лесно олигарх, нали. Даже Матеев не е станал. Не го допускат, явно.

            Коментар


            • Първо трябва да докаже че е негов завода, как го е придобил, построил ли го е или за колко го е купил, публична компания може да има такава огромна фабрика, но един човек как е спечелил тази собственост и то в Украйна където хората са без работа и доходи.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                FMZK, политиката на Китай е такава, това нещо в Украйна те могат да го решат за нула време, не да ми ходят разни от Европа които нищо не могат да осигурят на украинците. На тях им трябват работни места и доходи, колко му е да изместят малщо индустрия в Украйна, тя е само 30 милиона, няколко китайски села сигурно, една шепа народ и украинците ще работят и ще имат бъдеще, не да се заблуждават с победи над Русия. На тях Русия им е виновна защото им спря кражбите, народа на Украйна казва - страната ни е разорена, живеем в крайна бедност и не лъжат, олигарсите им са от крадец и бандит нагоре. Ти как си го представяш един човек в тази обедняваща с голяма скорост страна да притежава това нещо което се наричаше Азовстал..то не е публична компания мисля, поне не знам какво е било, но е нещо което е толкова голямо че човека който го държи с решенията си може да клати държавата според собствената си лудост.
                Е, то преди време се чу че, Ринат Ахметов бил щял да съди Русия за разрушаването на Азовстал, нале. Уж.
                Last edited by Pyramid; 17.06.2022, 00:57.

                Коментар


                • Производството на автопрома в Русия - е паднало 5 пъти в Април
                  общия спад в продажбите на нови, е над 50% http://kremlin.ru/events/president/news/68666
                  Тоя съвсем се е сдухал, на такова съвещание е привикал шефката на централната банка....
                  Last edited by satz; 17.06.2022, 00:20.

                  Коментар


                  • Путин ако е човек ще намери начин да се изтегли, не му трябва да става Петър втори, тези хора много страдат от собствените си боклуци.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • https://www.youtube.com/watch?v=9SCGuconEjI , вижте този какво говори, той май не е пропагандист а просто се излива..казва каквото вземат от запад се краде, не се дава за фронта, оръжието е за частните армии на олигарсите които просто си стоят и въобще не припарват на фронта, хуманитарната помощ се продава на населението на безумни цени, а то няма работа и доходи. Много им е тежко на украинците.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • FMZK, политиката на Китай е такава, това нещо в Украйна те могат да го решат за нула време, не да ми ходят разни от Европа които нищо не могат да осигурят на украинците. На тях им трябват работни места и доходи, колко му е да изместят малщо индустрия в Украйна, тя е само 30 милиона, няколко китайски села сигурно, една шепа народ и украинците ще работят и ще имат бъдеще, не да се заблуждават с победи над Русия. На тях Русия им е виновна защото им спря кражбите, народа на Украйна казва - страната ни е разорена, живеем в крайна бедност и не лъжат, олигарсите им са от крадец и бандит нагоре. Ти как си го представяш един човек в тази обедняваща с голяма скорост страна да притежава това нещо което се наричаше Азовстал..то не е публична компания мисля, поне не знам какво е било, но е нещо което е толкова голямо че човека който го държи с решенията си може да клати държавата според собствената си лудост.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Pyramid, картите са сравнително точни, размерите не се променят чак толкова много, обектите са тримерни но се проектират и на лист - в плоскост с две измерения и грешката не е чак толкова голяма - изменението в размерите. Не ми се спори. Ти видя ли за каква карта става въпрос, в интернет всичко се среща и включително и че земята е плоска..ами те утре ще почнат и хора да горят, ако противоречат на това им твърдение. Някъде назад в постовингите е картата. То бива да се вярва на интернет понякога, но не за всички неща.
                          Говорим за брой измерения. 3>2

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                            En visite à Kiev, le Président de la République et ses homologues allemand, italien et roumain, se sont entretenus avec le Président Zelensky. Cette visite est une nouvelle illustration de l'unité européenne dans le soutien apporté à l'Ukraine.
                            Джуджака от Украине, по нисък от Драги и Макрона ли бе.
                            Та Путин е ВЕЛИКАН пред тоя с непраната фланелка. Още един мит на сороститутките е разбит на ''ни пуха ни пера''

                            Коментар




                            • En visite à Kiev, le Président de la République et ses homologues allemand, italien et roumain, se sont entretenus avec le Président Zelensky. Cette visite est une nouvelle illustration de l'unité européenne dans le soutien apporté à l'Ukraine.

                              Коментар



                              • Акценти от 16 юни: обнадеждаващото посещение на европейските лидери Макрон, Шолц, Драги и Йоханис в Зеленски, успехите на украинските въоръжени сили в две направления и бруталният въздушен удар на окупатора по Лисичанск

                                - ВСУ отблъсква вражеско нападение в посока Славянск и Бахмут. Значителните загуби на окупационните сили подкопават плановете на военното ръководство за бързо настъпление дълбоко в Украйна. Увеличава се броят на уволненията (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25922) на служители, - Генерален щаб.

                                - На срещата на Зеленски с лидерите на Франция, Германия, Италия и Румъния бяха обсъдени (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25881) укрепването на отбраната на Украйна, следвоенното възстановяване, продоволствената криза, санкциите срещу Рф и европейската интеграция на Украйна. Европейските лидери подкрепиха предоставянето на Украйна на статут на кандидат за членство в ЕС.

                                Това е много важно решение. Остава само да го оформим юридически. Украйна ще влезе в ЕС с цялата си територия, каквато беше на 24 август 1991 г. - с Крим и Донбас!

                                - Литовският Сейм признава отвличането и контрабандата на украинци в Русия за депортиране (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25864). Съответната резолюция беше приета единодушно.

                                - Трима души са убити, а седем са ранени при въздушните удари на окупаторите (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25914) по Лисичанск, съобщава ръководителят на Луганската областна администрация Сергей Хайдай

                                - Службата на Върховния комисар на ООН по правата на човека е регистрирала 4 481 смъртни случая и 5 565 ранени украински цивилни граждани след пълномащабната руска инвазия.

                                Никой не знае колко украински цивилни граждани са загинали в Мариупол. 5 000, 10 000, 20 000 или 50 000. Но със сигурност ще разберем колко още кръв на мариуполски украинци е в ръцете на Путин и неговата банда.

                                - Британският министър на отбраната заяви, че Украйна получава достатъчно оръжия, за да победи, и обеща (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25919) прехвърлянето на повече от 20 единици М-109 SAU на Украйна в близко бъдеще.

                                Трябва да добавя - какво разбира британският министър на отбраната под победа? Ако Украйна бъде напълно освободена от агресорите, малкото оръжия, които ни бяха предадени за 3,5 месеца война, едва ли ще са достатъчни, за да удържим ордите от въоръжени до зъби орки, при това окървавени до смърт.

                                - Украйна получи (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25818) от Словакия пет военни хеликоптера от серията "Ми" и снаряди за ракетни установки "Град" - министърът на отбраната Ярослав Над.

                                Благодаря на нашите словашки братя. Малка по територия и население, Словакия ни предостави така необходимите мощни системи за противовъздушна отбрана и много други тежки оръжия. Ако САЩ ни бяха помогнали по същия начин, както на Словакия, пропорционално на БВП и военния потенциал, Украйна щеше да бъде удавена в оръжия.

                                - ВСВ унищожиха (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25891) вражески хеликоптер със "Стингер" в Запорожка област.
                                "Не си прави майтап!"

                                - Осмият апелативен съд в Лвов забрани (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/25867) дейността на партията "Шариа". Всички нейни активи ще бъдат прехвърлени на държавата.
                                Last edited by barbaron; 16.06.2022, 21:27.

                                Коментар

                                Working...
                                X