IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • 21 година, можете да си го намерите, и предполагам това ще доведе до затишие в темата, до там че като отворите сайта тя въобще да не се вижда дред актуалните. Просто си губите времето. Байдън не е пророк, но нещата които казва с изпиления си мозък отменят всички възможни коментари - кой какво прави, какво ще случи или пък въобще защо се случва.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Tepxi, всъщност може да си сигурен че договор има, няма нужда дори да го показват. Това нещо - аз ще те подкрепя да си върнеш отцепените територи се каза и го имаше в пресата. Има едно интервю на Байдън при Такер Карлсън, то е 21 година и в него той казва - ще видите аз какво ще им направя на руснаците, журналиста го пита - те ли са виновни за кризата ? Той казва не, но ще видите какво ще им се случи. Байдън не е пророк, значи представлява тези които я сготвиха тази манджа.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Tepxi, защо си мислиш че аз пък вярвам в това. Но всички тези неща са истински лъжи и ковид също го имаше, за да блокира икономиката, а от това трябваше да се получи нулиране на дълговете..но те път си стоят и няма изгледи да се изплатят. Също така Русия я примамиха да агресира Украйна, дори те вземат решението на 22 и на 24 вече са там, но без залпова артилерия - това е истина, не са имали намерение да разрушават градове. Сега като разпитват военопленници, нали има един канал и хоп излиза че влизат без оръжие за разрушаване и то артилерийски части са без установките си за залпов огън. Защо ли ? И нещо друго има, те казват че са попаднали под добре прицелен артилерийски огън, някой го е навеждал, наблюдавал ги е. В резултат вкарват артилерията..ескалация.. Виж аз съм 90% сигурен че ще се стигне до тежките ракети, просто двете страни безумно си приличат и са еднакво неотстъпчиви и каквито простотии са си наумили ще ги свършат докрай. Резултата е ясен, няма да им хареса, но няма да се спрат.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Уффф, пак сте пропуснали разбирането в четенето. Бързоходски, за втори път хеликоптери атакуват в бердянско, чакаме ви да стоплите там онова де се написали с фазите
          факт за осмисляне: С300 е сниман наличен в лисичанско (ся питайте кво това Це300 )
          А ние се радваме за вас, дето сте го включили на пълна сила и са намъквате с 200.
          ...или "ви го намъкват с 200", по избор.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Tepxi, казват че за това което се появи като публикации, а именно че Байдън казва на Зе че ще го подкрепи да си върнат Крим и двете отцепили се има писмен договор. Путин е бил наясно че ще ги нападнат. Може би ще го публикуват. Това нещо да има война е било решено тогава. Кой мислиш в такъв случай подстрекава Путин да присъединява още и още територии ? Не ни беше достатъчна смотаната им пандемия, а вземат и решение за добавяне на война в Украйна. Хайде сега познай още какво са решили. ЕС много ясно им каза че не иска да им плаща по 2 процента от бюджетите да правят оръжия с които да го нападнат, обаче както се вижда всички в Европа се страхуват от САЩ . Вадят се скелети от гардероба за комунизма и великия запад.
            Умилително е как СВО мина от "денацифицираме Украйна", през "спираме биолабораториите и ковид-гълъбите", после "Украйна щеше да ни нападне", та до "Аз съм новия Петър Велики".

            Явно не си се ъпдейтнал и не знаеш, че "Украйна щеше да ни напада и войната беше просто изпреварваща" вече не е актуален рефрен и имаме нов - четвърти.

            Предните три отидоха при натовския генерал от Азовстал - просто никога не са съществували.

            Между другото този трети вариант беше най-абсурден - по-скоро бих повярвал, че Ковид-гълъби разпознават руснаци от въздуха и им кихат вируса от човките си, отколкото, че 40 млн. Украйна с 0 ядрени ракети ще нападне 140 млн. Русия с 6000 ядрени ракети.

            Не се сещам в природата заек да нападне гепард, ама щом е рекъл Вова, и на това вярвахте.

            Коментар


            • redcretin, хора които са конструктори, проектанти щом са отишли в Китай да работят и нещата които правят са на много високо ниво значи там са намерили реализация на уменията си. То кандидатстването в ай ти сектора е много лесно, например търсим уеб девелопър, който да кове код на ниво ейч ти ти ем ел, сайта ще бъде с екстри каквито не може да се генерират с разни готови софтуери, примерно ще има 3д или качване на информация - видеоматерил или каквото се иска. Да се кове такъв код е доста труд, може да бъде и примерно плащат заплата 15 к. евро на месец..да може и повече дори, не са много. Когато сайта се направи и заработи или дори все още не е..прекъсват договора с теб, не им трябваш защото ще наемат някой за 1500 евро да им то подържа. Търсиш си нова работа, влизаш в пауза в която пари не изкарваш и така, като си намериш средното заплащане за дълъг период се оказва че работиш за 1800 евро, ами по добре работи за 1500. Толкова за търсенето на квалифицирани кадри, и в други области е същото. Сега в Китай как е ? Казват че има много пари там, данъците са фиктивни и фирмите плащат само при търговски операции там колкото им вземат при експорт. Запада азиатците така го прецакват, казват ще сложим 30 % мито при внос от Китай, китайците отговарят - махаме експортната такса. Някой ги учи да правят тези неща и да успяват, той не е като теб ниско квалифициран - учил е много и на много панаири е бил, има опит с работа на терен. Сега глупците може и 1000 войни да си запалят, да се изпокарат помежду си за земя и каквото даже не можеш да се сетиш, но Китай вече държи спътници на супер ниска геостационарна орбита, коректорите им постоянно работят и явно са направени енергията им да не свършва, виждат се с просто око. Запада е гаубичар, нека да не я спират тази война, най важното нещо сега е да има на запад война.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                ... ще се стигне и до такава фаза, при която украински терористи, именувани партизани, ще се опитват да дестабилизират заетата от руснаците територия.
                Но това няма да продължи дълго. Справка Германия 1945г.
                Уффф, пак сте пропуснали разбирането в четенето. Бързоходски, за втори път хеликоптери атакуват в бердянско, чакаме ви да стоплите там онова де се написали с фазите
                факт за осмисляне: С300 е сниман наличен в лисичанско (ся питайте кво това Це300 )

                Коментар


                • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                  За да ви гледам СЕИРА как плюете по всичко и всички. .
                  Който има и малко акъл в мозъка ще прочете и ОЦЕНИ написаното. Ако успея да накарам НЯКОЙ И ДА СЕ ЗАМИСЛИ берекет версин.
                  И тролчетата , и нормалните има какво да научат, и умните да видят гледна точка ...
                  Мда, питаш го - оно троли и троли

                  Дори прост отговор не ще да даде. Приехме ви тезата че занулявате. Питаме ви коя/каква е нулата. Дори и за това ли нямате представа?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                    Англия подготвя нов ЕС и НАТО, две в едно. И икономически и военно.
                    Този нов съюз включва Прибалтика, Полша и Украйна. Тенденцията е в него да влязат още Румъния, Турция, за България не ми е ясно, защото мисля, че и на английското разузнаване не им е ясно дали България ще им трябва. Към този план са предвидени и Скандинавието, Финландия с водеща антируска роля.
                    Това е фактически английска завеса, която искат да спуснат от Балтийско до Средиземно море и не представлява нещо ново като геополитическа идея на Англия. Тази идея повтаря по точки действията на Англия за изолиране и блокиране на Русия от средата на 19 век и Кримската война. Новото днес е открития стремеж Англия да възвърне своето световно господство от ръцете на САЩ. Дали е недоволство от американския задкулисен елит, който не се справя вече, или е съвместен нов заговор между двете гнезда, още не мога да преценя. Но заявявам, Англия с този проект открито се надява да изземе водещата световна роля срещу Русия и Путин. Този план тактически повтаря Триморието, но с нови акценти, включването на Украйна като плацдарм на действия срещу Русия.
                    Именно на този план стъпва и намерението на Полша да вкара войски в Западна Украйна и да я присъедини посредством анексия. Която впрочем поне фиктивно вече е уговорена между Моравецки и Зеленски. Като подчертавам, че фактически Зеленски предаде западните части на Украйна на Полша, разбирай на Англия.

                    Вече имах възможността да говоря за сблъсъка на англите (Англия) и атлантите (САЩ) в ДД на територията на Украйна. Зеленски и украинските служби са с Англия. Армията е със САЩ. Това трябва да стане азбучно разбиране оттук нататък. За да се схваща събитийността. Двете гнезда на ДД в момента са в конфликт, това се доказа и в Давос. Сорос (Ротшилд) срещу Кисинджър (Рокфелер).

                    Действията на Англия бяха огласени от италианския вестник Кориере дела Сера, който озаглави статията си така – “Секретният план на Борис Джонсън по отделяне на Украйна от Русия и ЕС”.
                    Забележете, от ЕС!
                    Една от основните цели на този план е РАЗГЛОБЯВАНЕ НА ЕС.
                    Втора цел, изолиране на Франция и Германия от световните лидерски процеси.
                    Трета цел, скопяване на Германия, отделяйки я от всякакви възможности за взаимодействие с Русия (ГЛАВНА ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКА ЗАДАЧА НА АНГЛИЯ ОТ 500 ГОДИНИ НАСАМ).
                    Четвърта вечна цел, насъскване на Германия срещу Русия.
                    Фактически планът Джонсън предвижда изолация на Франция и Германия.
                    Между другото, това е реанимиране на английския военен план от първата и втората световни за съюз на Източна Европа срещу Русия. СЛАВЯНСТВОТО СРЕЩУ РУСИЯ – вечната цел на Англия!

                    Тук бързам да хвърля една бърза бомба.
                    По моето скромно мнение, Англия е против членството на Северна Македония в ЕС. За нея нашият национален въпрос и неговото решение в полза на Македония не е добре дошло. Ето още един пункт на противопоставяне вътре в ДД.
                    Причината е, че ако подкрепят Македония за членство, ще трябва да подкрепят и Украйна. А против членство на Украйна в ЕС вече се изказват открито държави членки. Освен това Англия работи против ЕС.

                    Европа отива на бунището на историята. Европа е опапана! И вече е заден двор на света, включително в плановете на ДД. Умилително е как не може това да се разбере от европейците и особено от българите европейци, но какво да се прави, слепи хора. Умилително е как продължава да си живее глупавото схващане, че Европа има разцвет на икономиката. Точно обратното е. И направо е потресаващо да се наблюдава как една Германия беше опоскана от глобалистите и остана от нея една гръбначна кост. Това ще се учи в бъдеще в учениците, Унищожението на Европа от задкулисния елит.

                    Всичко, свързано с военната операция на Путин в Украйна, има пряка връзка към световните процеси.
                    Тази война поставя началото на напълно нов световен ред, в който идват качествено нови неща.
                    В момента имаме зануляване не само на всички международни договори и организации. В момента имаме зануляване на капиталистическата икономика и доларовата система!
                    Още едно доказателство, че злото служи на доброто и това е вече факт.
                    Предвид кой си и откъде пишеш - нормално е да си "хвърляш бомби" На никой не му дреме, аланкоолу.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                      Детски приказки по телефона мислех са ги спрели....

                      До коя нула предлагате да се връщаме? Робството?

                      пп
                      защо Ви е срам да сложите името на автора, след като не сте Вие?
                      За да ви гледам СЕИРА как плюете по всичко и всички. .
                      Който има и малко акъл в мозъка ще прочете и ОЦЕНИ написаното. Ако успея да накарам НЯКОЙ И ДА СЕ ЗАМИСЛИ берекет версин.
                      И тролчетата , и нормалните има какво да научат, и умните да видят гледна точка ...
                      Last edited by aleks262; 14.06.2022, 12:32.
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        Пак крив извод, ама проблема е че и ТАСС мълчи, пък те днес шефа на ДНР с нещастен вид вика РФ на помощ Област донецка бързоходно щяха да превземат, пък в самия Донецк проблем... Ще местят столицата с Северодонецк?
                        Нека да разкажем и срамната част от историята! Вчера ВСУ-шниците с помоща на модерна западна, опредполагаемо М777, гаубица, шибнаха един снаряд в покрива на Родилната Болница в Донецк. Това естествено е типично бандеровска провокация, която се пропуска при преразказа на събитията.
                        Та Пушилин трябваше някак да реагира на случката и това е реакцията му. Естествено никой нищо няма да мести. А въпросната гаубица ще я "изчислят" и сед няколко дни ще я репортнат в сводката за унищожените украински оръдия и миномети.
                        Подобни обстрели са си чиста проба терористични актове, не само по отношение на целите, но и като цялостна технология. Прави се един единствен изстрел, който се подготвя дълго и в дълбока секретност, след което гаубицата или просто се жертва или при късмет бързо се "покрива", за следващия подобен золум.
                        Не казвам че небива да се прави така - алагер ком алагер. Но от подобни терористични ходове небива да се правят неправилни обобщения.
                        В случея това не показва ниво на украинската армия, по-скоро показва безпомощност, понеже се прави опит за водене на асиметрична война.
                        Разбирасе в края на конфликта ще се стигне и до такава фаза, при която украински терористи, именувани партизани, ще се опитват да дестабилизират заетата от руснаците територия.
                        Но това няма да продължи дълго. Справка Германия 1945г.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          ...

                          Всичко, свързано с военната операция на Путин в Украйна, има пряка връзка към световните процеси.
                          Тази война поставя началото на напълно нов световен ред, в който идват качествено нови неща.
                          В момента имаме зануляване не само на всички международни договори и организации. В момента имаме зануляване на капиталистическата икономика и доларовата система!
                          Още едно доказателство, че злото служи на доброто и това е вече факт.
                          Детски приказки по телефона мислех са ги спрели....

                          До коя нула предлагате да се връщаме? Робството?

                          пп
                          защо Ви е срам да сложите името на автора, след като не сте Вие?

                          Коментар


                          • Tepxi, казват че за това което се появи като публикации, а именно че Байдън казва на Зе че ще го подкрепи да си върнат Крим и двете отцепили се има писмен договор. Путин е бил наясно че ще ги нападнат. Може би ще го публикуват. Това нещо да има война е било решено тогава. Кой мислиш в такъв случай подстрекава Путин да присъединява още и още територии ? Не ни беше достатъчна смотаната им пандемия, а вземат и решение за добавяне на война в Украйна. Хайде сега познай още какво са решили. ЕС много ясно им каза че не иска да им плаща по 2 процента от бюджетите да правят оръжия с които да го нападнат, обаче както се вижда всички в Европа се страхуват от САЩ . Вадят се скелети от гардероба за комунизма и великия запад.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Англия подготвя нов ЕС и НАТО, две в едно. И икономически и военно.
                              Този нов съюз включва Прибалтика, Полша и Украйна. Тенденцията е в него да влязат още Румъния, Турция, за България не ми е ясно, защото мисля, че и на английското разузнаване не им е ясно дали България ще им трябва. Към този план са предвидени и Скандинавието, Финландия с водеща антируска роля.
                              Това е фактически английска завеса, която искат да спуснат от Балтийско до Средиземно море и не представлява нещо ново като геополитическа идея на Англия. Тази идея повтаря по точки действията на Англия за изолиране и блокиране на Русия от средата на 19 век и Кримската война. Новото днес е открития стремеж Англия да възвърне своето световно господство от ръцете на САЩ. Дали е недоволство от американския задкулисен елит, който не се справя вече, или е съвместен нов заговор между двете гнезда, още не мога да преценя. Но заявявам, Англия с този проект открито се надява да изземе водещата световна роля срещу Русия и Путин. Този план тактически повтаря Триморието, но с нови акценти, включването на Украйна като плацдарм на действия срещу Русия.
                              Именно на този план стъпва и намерението на Полша да вкара войски в Западна Украйна и да я присъедини посредством анексия. Която впрочем поне фиктивно вече е уговорена между Моравецки и Зеленски. Като подчертавам, че фактически Зеленски предаде западните части на Украйна на Полша, разбирай на Англия.

                              Вече имах възможността да говоря за сблъсъка на англите (Англия) и атлантите (САЩ) в ДД на територията на Украйна. Зеленски и украинските служби са с Англия. Армията е със САЩ. Това трябва да стане азбучно разбиране оттук нататък. За да се схваща събитийността. Двете гнезда на ДД в момента са в конфликт, това се доказа и в Давос. Сорос (Ротшилд) срещу Кисинджър (Рокфелер).

                              Действията на Англия бяха огласени от италианския вестник Кориере дела Сера, който озаглави статията си така – “Секретният план на Борис Джонсън по отделяне на Украйна от Русия и ЕС”.
                              Забележете, от ЕС!
                              Една от основните цели на този план е РАЗГЛОБЯВАНЕ НА ЕС.
                              Втора цел, изолиране на Франция и Германия от световните лидерски процеси.
                              Трета цел, скопяване на Германия, отделяйки я от всякакви възможности за взаимодействие с Русия (ГЛАВНА ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКА ЗАДАЧА НА АНГЛИЯ ОТ 500 ГОДИНИ НАСАМ).
                              Четвърта вечна цел, насъскване на Германия срещу Русия.
                              Фактически планът Джонсън предвижда изолация на Франция и Германия.
                              Между другото, това е реанимиране на английския военен план от първата и втората световни за съюз на Източна Европа срещу Русия. СЛАВЯНСТВОТО СРЕЩУ РУСИЯ – вечната цел на Англия!

                              Тук бързам да хвърля една бърза бомба.
                              По моето скромно мнение, Англия е против членството на Северна Македония в ЕС. За нея нашият национален въпрос и неговото решение в полза на Македония не е добре дошло. Ето още един пункт на противопоставяне вътре в ДД.
                              Причината е, че ако подкрепят Македония за членство, ще трябва да подкрепят и Украйна. А против членство на Украйна в ЕС вече се изказват открито държави членки. Освен това Англия работи против ЕС.

                              Европа отива на бунището на историята. Европа е опапана! И вече е заден двор на света, включително в плановете на ДД. Умилително е как не може това да се разбере от европейците и особено от българите европейци, но какво да се прави, слепи хора. Умилително е как продължава да си живее глупавото схващане, че Европа има разцвет на икономиката. Точно обратното е. И направо е потресаващо да се наблюдава как една Германия беше опоскана от глобалистите и остана от нея една гръбначна кост. Това ще се учи в бъдеще в учениците, Унищожението на Европа от задкулисния елит.

                              Всичко, свързано с военната операция на Путин в Украйна, има пряка връзка към световните процеси.
                              Тази война поставя началото на напълно нов световен ред, в който идват качествено нови неща.
                              В момента имаме зануляване не само на всички международни договори и организации. В момента имаме зануляване на капиталистическата икономика и доларовата система!
                              Още едно доказателство, че злото служи на доброто и това е вече факт.
                              Много интересн о обстоен, многопланов и многопластов анализ, дори постигащ нехарактерна за форум дълбочина. Поздравления!

                              Коментар


                              • Англия подготвя нов ЕС и НАТО, две в едно. И икономически и военно.
                                Този нов съюз включва Прибалтика, Полша и Украйна. Тенденцията е в него да влязат още Румъния, Турция, за България не ми е ясно, защото мисля, че и на английското разузнаване не им е ясно дали България ще им трябва. Към този план са предвидени и Скандинавието, Финландия с водеща антируска роля.
                                Това е фактически английска завеса, която искат да спуснат от Балтийско до Средиземно море и не представлява нещо ново като геополитическа идея на Англия. Тази идея повтаря по точки действията на Англия за изолиране и блокиране на Русия от средата на 19 век и Кримската война. Новото днес е открития стремеж Англия да възвърне своето световно господство от ръцете на САЩ. Дали е недоволство от американския задкулисен елит, който не се справя вече, или е съвместен нов заговор между двете гнезда, още не мога да преценя. Но заявявам, Англия с този проект открито се надява да изземе водещата световна роля срещу Русия и Путин. Този план тактически повтаря Триморието, но с нови акценти, включването на Украйна като плацдарм на действия срещу Русия.
                                Именно на този план стъпва и намерението на Полша да вкара войски в Западна Украйна и да я присъедини посредством анексия. Която впрочем поне фиктивно вече е уговорена между Моравецки и Зеленски. Като подчертавам, че фактически Зеленски предаде западните части на Украйна на Полша, разбирай на Англия.

                                Вече имах възможността да говоря за сблъсъка на англите (Англия) и атлантите (САЩ) в ДД на територията на Украйна. Зеленски и украинските служби са с Англия. Армията е със САЩ. Това трябва да стане азбучно разбиране оттук нататък. За да се схваща събитийността. Двете гнезда на ДД в момента са в конфликт, това се доказа и в Давос. Сорос (Ротшилд) срещу Кисинджър (Рокфелер).

                                Действията на Англия бяха огласени от италианския вестник Кориере дела Сера, който озаглави статията си така – “Секретният план на Борис Джонсън по отделяне на Украйна от Русия и ЕС”.
                                Забележете, от ЕС!
                                Една от основните цели на този план е РАЗГЛОБЯВАНЕ НА ЕС.
                                Втора цел, изолиране на Франция и Германия от световните лидерски процеси.
                                Трета цел, скопяване на Германия, отделяйки я от всякакви възможности за взаимодействие с Русия (ГЛАВНА ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКА ЗАДАЧА НА АНГЛИЯ ОТ 500 ГОДИНИ НАСАМ).
                                Четвърта вечна цел, насъскване на Германия срещу Русия.
                                Фактически планът Джонсън предвижда изолация на Франция и Германия.
                                Между другото, това е реанимиране на английския военен план от първата и втората световни за съюз на Източна Европа срещу Русия. СЛАВЯНСТВОТО СРЕЩУ РУСИЯ – вечната цел на Англия!

                                Тук бързам да хвърля една бърза бомба.
                                По моето скромно мнение, Англия е против членството на Северна Македония в ЕС. За нея нашият национален въпрос и неговото решение в полза на Македония не е добре дошло. Ето още един пункт на противопоставяне вътре в ДД.
                                Причината е, че ако подкрепят Македония за членство, ще трябва да подкрепят и Украйна. А против членство на Украйна в ЕС вече се изказват открито държави членки. Освен това Англия работи против ЕС.

                                Европа отива на бунището на историята. Европа е опапана! И вече е заден двор на света, включително в плановете на ДД. Умилително е как не може това да се разбере от европейците и особено от българите европейци, но какво да се прави, слепи хора. Умилително е как продължава да си живее глупавото схващане, че Европа има разцвет на икономиката. Точно обратното е. И направо е потресаващо да се наблюдава как една Германия беше опоскана от глобалистите и остана от нея една гръбначна кост. Това ще се учи в бъдеще в учениците, Унищожението на Европа от задкулисния елит.

                                Всичко, свързано с военната операция на Путин в Украйна, има пряка връзка към световните процеси.
                                Тази война поставя началото на напълно нов световен ред, в който идват качествено нови неща.
                                В момента имаме зануляване не само на всички международни договори и организации. В момента имаме зануляване на капиталистическата икономика и доларовата система!
                                Още едно доказателство, че злото служи на доброто и това е вече факт.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X