IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

    [ATTACH=CONFIG]n3933341[/ATTACH]
    Какво каза преди време Путин, като го питаха за ядрената война, между другото:
    В ядерной войне, победителей не будет но, ечли что, мы попадем в рай, а они - они просто сдохнут.

    Коментар


    • national power, не е смешно въобще, НАТО не ни гарантира сигурност, защо една война между Гърция и Турция ще ни го покаже. А дяволите които копаят дупки в земята за газ ЛЪЖАТ яко, че имало много газ между тях. Това пък го правят за да вдигат цената на дупките които копаят и въобще не им пука че ще направят война.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • [QUOTE=Dragodanov;n3933302]
        Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение


        Ти след като си готов да капитулираш и да си изоставиш недвижимото имущество, вместо да се противопоставиш на разните там изрожденци и так. далее русоробска скволоч,...това си е твой идзбор и твоя работа....Но е страхливо...

        Видля ли какво стана с Хер Мустафа? Умен човек си сещаш се защо я отзовават...Защото се провали главозамайващо в България../за съжаление/. САЩ няма да го допуснат това, България да бъде директно заета от Русия. Не мисля, че и самата русия го иска..Дори напротив. За Руската федерация е далеч по-изгодно да има една страхуваща се от русия България със силно корумпиран от руснаците елит и бизнес, но член на ЕС, така щото да може тук руснаците да усвояват пари от фондовете на ЕС, чрез местни юридически лица...
        За нас, за България Русия е зло! Враг! Особено в момента е враг!.
        Да имаш нещо, за което да се биеш, да останеш. Тука за какво да оставам? Ако случайно спрем руснаците, да минат 5 години и пак да се говори за "братушките", руския газ и "те ни мразят, защото много сме ги предавали, иначе нямат лоши чувства".
        Страхливо, нестрахливо, аз г*за си за неблагодарници и мрънкачи няма да дам. Щом като ЕС не е социална кухня и това не ги устройва, да ходят да молят Вова за заплати.

        Аз такова чудо да се махаш от съюз с 2000 евро заплати, за да отидеш при съюза с 400 евро заплати не бях виждал, ама ето и това ще видя. Сакън да не си вдигнем случайно стандарта на живот. И гледат клипчета, и гледат влогове, и руснаците бягат с 200, и нашите *** пак не вярват. Сина на Медведев в САЩ, има иначе гнилия капитализъм умира, пък руснаците вече ще живеят до 65, ура!

        Колкото до втория абзац - Херо ми е черна от много време. Много мислила, мислила, пък накрая се удавила ... имаше такава приказка за една бяла птица. Не можаха 3 години да наемат една социологическа агенция, трима политолози, трима културолози и да кажем 3 интернет фирми да запрат малко руските лъжи и дезинформации.
        А сега - отваряш фейса, американската социална мрежа, и от групата "Фенове на Лили Иванова" - рептили, соросоиди, ковид-гълъби.
        Отвориш "Аз обичам лятото" - кемтрейлс, в Русия всички са милионери, Германия остава без ток.
        Отвориш "Официална група на Бела Слатина" - Путин е велик, САЩ умират, руснаците готови да си дадат бъбрека за българите.

        Ами когато това нещо го проспиш, наистина си патка. Тъпа патка. И повличаш един глупав, но добър народ със себе си.
        Last edited by Tepxi; 09.06.2022, 21:19.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

          ткзс-то с шеф някой шапкар на руска каишка

          това ако се сбъдне мечтата русите да ни освободят от ЕС,НАТО и собствеността ни разбира се.
          "Шапкарят на руска каишка", Берти, е много по-безобиден, от едно про100правителство без национална духовна идентичност.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

            Класикът го е казал ясно:
            Click image for larger version

Name:	FUzxXMKWYAAOSYb.jpg
Views:	1
Size:	34.3 КБ
ID:	3933341

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

              Ти кога за последно си бил в УКрайна? А недей се изказва така, без да знаеш реала на място.
              ЯСно ми е, че задачата ти е да рецитираш кремълските опорки, признавам ти, правиш го с интелигентен тона, но това не променя по никакъв начин факта, че тезата ти е такава, че обслужва държавата-агресор
              За последно, бях през 1993-та. За малко. А, относно агресията...Много ще е сложно да обориш убеждението ми (ничии "опорки" не рецитирам, тук някой те е подвел) че, Украйна се изяви като васална страна-маша и инструмент за дърпане опашката на Мечока, за което, сега и страда. Тя беше И Е ИЗПОЛЗВАНА от същия този Запад дето, през 1991-ва май беше, с устата на Мадлин Олбрайт, възропта срещу многото ресурси, които, "несправедливо" се били намирали в руски ръце. Използват я да ударят Русия, ама нещо някой зле е учил история, география, физика, и още редица науки. Както и да е, да не се увличаме. А, тезата за обслужване интересите на "врага"... аз не усещам Русия и гражданите и като врагове. Враговете, както и приятелите, са според поведението на субекта. България сама се вре в шамарите, с думите и делата на управляващите. ТЕ са моите И НАШИТЕ СЪЩО непосредствени и най- близки врагове.
              ОСТАВКА!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                И кой ще го вземе ти ли?Благодаря за гарсониерата ама не ми трябва...Ти мисли къде ще бягаш щото ме напушва на смях
                ткзс-то с шеф някой шапкар на руска каишка

                това ако се сбъдне мечтата русите да ни освободят от ЕС,НАТО и собствеността ни разбира се.
                Last edited by bertram; 09.06.2022, 21:14.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                Коментар


                • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                  Класикът го е казал ясно:
                  Най-важното за дресирането на един роб, е да го научиш да се страхува, от свободата

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                    Направо като дойде дядо Иван...
                    Класикът го е казал ясно:

                    Събка извика звънливо:

                    — От гръцко робство избави българите цар Асен, от турско робство ни избави цар Александър, а от Американско ще ни избави Путин!

                    Коментар


                    • Dragodanov, да се налива оръжие в този конфликт е чиста проба убийство на хора и то ей така заради самото убиване и харчене на пари за оръжие.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Dragodanov, никой не е роден враг на някой друг, враговете се правят. Светците на запад създадоха руската олигархия от по ново време, играта е такава - парите да се натрупат в банките на запад и после се създава повод да се вземат. Да го обясня по просто, хващаш се да играеш на борсата и се случва да спечелиш, твоята печалба е фалит за брокера ти и той просто за 0.01% от стойността на печалбата ти хваща някой и го изпраща - наема да те гръмне, защо да ти ги даде тези пари ? Той и не може, защото когато ти си спечелил той не е. Те парите много умно ги наливаха на едно място където много се печели, познай кои са неговите географски координати ? Как се нарича то ?
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
                          .
                          Успехите на рашистите в момента са локални, а не стратегически.Твърде бавно е руското настъпление...Задава се класическа патова ситуация, а малко след това и неизбежната оперативна пауза /втората такава, в рамките на настоящата война/.
                          Полша няма да получи украински територии, а ще получи съюз с Украйна.
                          Та, последният опит на руската армия да обкръжи в котел ЗСУ не успя...
                          Ако искаш да се ориентираш по-добре в ситуацията, чети не само руските сайтове, а и други военни експерти..Аз пък, ти ако не четеш блядски сайтове няма да можеш да си изпълниш плана за спамене и да си получиш кинтажа.
                          Том Купър, например. Доста е обективен и не прикрива нито недостатъците на украинските военни, нито загубите на ЗСУ..
                          Заради безумствата на Путкин през март и началото на април месец, а именно да използва войната за чисто вътрешнополитически ПиАр цели, доведе до това, че в първите два месеца от войната, руската армия загуби значителни количества материална част и много личен състав от първоешелонни съединения. Това бяха войници, получили добра и много добра военна подготовка, обучени в спокойна мирновременна обстановка. В момента рашките вкарват все по-масово резервисти, преминали опреснителна подготовка в рамките на 4-7 дни и вкарвани в бой.
                          Русия се задъхва, откъм 122 мм боеприпаси, например.Руските "колеги" от състава на ракетите войски и артилерията на сухопътните сили на въоръжените сили на руската педерация /Да не се бърка със Стратегическите ракетни войски/, оценяват като грешка насищането на въоръжените си ли на т.нар ЛНР и ДНР със 122мм гаубици. По-конкретно, оценяват като грешка, че са им дадени значителни количества 122мм цевна артилерия, защото това е довело да огромен преразход на 122 снаряди. Получава се интересни ситуация, сега руснаците вадят от складовете за дългосрочно съхранение 152 мм САУ 2С3 "Акация" и 152 мм буксируеми гаубици, просто защото трябва да се включат в бой незабавно, за компенсиране на 122 мм артилерийски системи, за които снарядите са изчерпани.
                          Благодарение само на това, че руската федерация превъзхожда в пъти по отношение на количеството артилерийски системи и бронетанкова техника, руснаците имат някакъв бавен напредък в момента.
                          Сега например вкарват на трейлери разконсервирани 152 мм САУ 2С3 "Акация" и 220мм РСЗО "Ураган". Специално 2С3 "Акация" я вкарват, не за да допълнят използваните към момента 122 мм гаубици, т.е. не като усиление на артилерийските батареи и дивизиони, а като замяна на 122 мм артилерийски системи за съответната операция, основно породи изчерпване на количествата 122 мм снаряди от мобилизационния резерв./оперативните резерви от 122мм снаряди на руснаците отдавна са изразходени/..В момента, руснаците струлат по украинските градове и по ЗСУ, използвайки масово мобилизационна материална част и боеприпаси он базите за мобилизационен резерв.
                          Преди войната, УКрайна не успа да милитаризира икономиката си, въпреки, че можеше да стори това. Това е една от основните причини в момента да не им достига въоръжение от квидове и категории

                          Сега е момента НАТО яко да насища ЗСУ с артилерия и боеприпаси за нея.
                          Ха ха ха ха бе да не е обявен конкурс за Генерален секретар в НАТО.Готов си тамън България ще даде на алианса един блестящ ум

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                            Нищо не са си осигурили, най-много да стане като с тракторите Джон Дийър.

                            Русия носи глад, мизерия, власт на неуките и наглите. Ама имала газ ... някои хора ще дадат да бъдат изнасилени с бутилка, само и само да имат точно руска газ и никоя друга.

                            Нищо де, първо ще страдаме тия, които ще бягаме. После ще страдат тия, дето са останали да видят как хем сме с Русия, хем и с ЕС върви алъш-вериша. Ще има много неприятно изненадани.
                            Като гледам ти вече си много неприятно изненандан.Вече почна да осъзнаваш какво те чака...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                              Като ти вземат житото, слънчогледа, царевицата и добитъка ще те питам какво ще правиш.
                              Те яхти в Монте Карло и Челси не се купуват току така.

                              Нищо де, ще ядеш елда - вносна. Гледай да не решат, че си от кулаците,че тогава и това няма да имаш.

                              Направо като дойде дядо Иван, се пиши активен интернет борец. Може да ти дадат гарсониера в Сторгозия.
                              И кой ще го вземе ти ли?Благодаря за гарсониерата ама не ми трябва...Ти мисли къде ще бягаш щото ме напушва на смях

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение

                                А аргати, които да ти помагат да обработваш и да поддържаш това стопанство си си осигурил, нали? Щото и механизираната техника има нужда от оператори.
                                Съвсем скоро ще се бият да ми пасат овцете и да копат градината.За поддръжката на техниката си има фирми..Не е толкова трудно да стопанисваш трактор сеялки плугове и брани...Комбайн нямам наемам си.

                                Коментар

                                Working...
                                X