IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
    Още нещо да допълня. Както фен на някой футболен отбор се става в детството, така и путинофил или путинофоб се става, когато човек си оформя възгледите за света. Тук трябва да се спомене и силата на пропагандата. Целта и е да те убеди докато си формираш възгледите, след това сам разбираш, че голяма част от от това в което си повярвал е било лъжа, но вече си вербуван и това което правиш при спор с другите е да убедиш себе си в правотата си. За щастие при мен, въпреки че детството ми е минало при комунизма, имах и други източници на информация, какво се случва в действителност и така си оформих мнението- антикомунистическо и антируско. Те самите комунисти са се погрижили за това. Дядо ми, свещеник и с медицинско образование е бил екзекутиран някъде в гората без съд и присъда, заедно с други интелектуалци. Та ако не знаех тези неща от първа ръка, едва ли щях да повярвам, все пак съветската пропаганда се вихрише с пълна сила.
    Има някакво противоречие при част от кхмерите - уж пишат интелигентно, грамотно, имат относително богат речник и с някои даже дискусия може да се води, хем грам не се впечатляват от факта, че средната заплата в Русия е малко над тази в България. Аз ако бях кхмер, щях да се
    Усъмня, че огромните приходи от природни богатства не достигат до домакинствата, т.е. че се крадат или разпределят несправедливо. Там обаче някъде нишката се къса и отвъд "Русия е най-велика на света" нищо не се поема. А не е да не им се обръща постоянно внимание на факта, че заплатите в една Словения са по-високи.
    Last edited by Tepix; 30.12.2022, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

викаш русия ни е виновна за медиците в Либия?
      Една от задържаните беше от СЛИВЕН. Родителите ми я познаваха мнооого добре. Имаше от 14 държави медици - САМО българските капути Иван костов и "хубавото наде" си бараха ушите. Всички си ги изтеглиха ДИПЛОМАТИЧНО преди да стане късно. Никога не сме имали международни дипломати.
      Я кажи една държава дето след като я е демоНкраДцирала ФАЩ са просперирали
      Абе Русия - не, но Кадафи все си мисля, че беше бая виновен за казуса с българските медици. Докато не дойде 2007-ма и Сейф Ал Ислям, сина на Кадафи не призна, че Либия е сгрешила и се е подвела.
      И най-накрая френската президентша ги спаси.

Толкова за прелестната Либия и прелестния Кадафи, мъчителя на български лекари.

Коментар

• Още нещо да допълня. Както фен на някой футболен отбор се става в детството, така и путинофил или путинофоб се става, когато човек си оформя възгледите за света. Тук трябва да се спомене и силата на пропагандата. Целта и е да те убеди докато си формираш възгледите, след това сам разбираш, че голяма част от от това в което си повярвал е било лъжа, но вече си вербуван и това което правиш при спор с другите е да убедиш себе си в правотата си. За щастие при мен, въпреки че детството ми е минало при комунизма, имах и други източници на информация, какво се случва в действителност и така си оформих мнението- антикомунистическо и антируско. Те самите комунисти са се погрижили за това. Дядо ми, свещеник и с медицинско образование е бил екзекутиран някъде в гората без съд и присъда, заедно с други интелектуалци. Та ако не знаех тези неща от първа ръка, едва ли щях да повярвам, все пак съветската пропаганда се вихрише с пълна сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          ..
          Бре поне пет пъти са изреждани тук в темата, вероятно не сте чували за Германия?
          тя е дребна една такава в центъра на Европа е,
          по-сложно е с дребната и незначителна Япония, разбирам че това е шоГ за вас,
          нооо, ако не се опитвате да лъжете и манипулирате, тоо другия вариант е безкраен по Айнщайн

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Да докажа нападение над кого?
            Либия, драги ми русолюби, държа 7 години български медици в затвор и ги осъди на смърт заради епидемия от СПИН, избухнала в африканска държава (шокираща новина).
            Сърбия, след като безуспешно се опита да изчисти словаци и хървати от лицето на Земята, почти успя с бошняците и вече с косоварите реши вместо да ги избива, да ги гони. Като говорим за геноцид, Сребреница е първият подобен случай след края на Холокоста. Разбира се, мътна и кървава е какви са ги вършили босненците, но факт - 8000 души са разстреляни за 3 дни с вързани зад гърба ръце.
            Дали САЩ трябваше да се намесват в съдбините на трети държави е една дълга, дълга тема и ролята им на "световен полицай" е меко казано спорна, но аз лично не тъжа нито за Кадафи, нито за Саддам, нито за Милошевич. Кел файда, че "обединявали племената" и "без тях било хаос". Щото много им бяха хубави държавите преди американските намеси...
            викаш русия ни е виновна за медиците в Либия?
            Една от задържаните беше от СЛИВЕН. Родителите ми я познаваха мнооого добре. Имаше от 14 държави медици - САМО българските капути Иван костов и "хубавото наде" си бараха ушите. Всички си ги изтеглиха ДИПЛОМАТИЧНО преди да стане късно. Никога не сме имали международни дипломати.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
              Също ги измъчва, нооо затова кадафи е пич, не е няква соросоидна мека китка къде лиже кравари, че и самолет с невинни им думна пича!

Вутинчо с Ирак е още по-смешен - анексията на Кувейт тотално я пропуска
              Да се спори с путинофилите е загуба на време и енергия. Тях с доводи и аргументи не можеш да ги убедиш. До смърта си ще защитават вожда. Все едно да убедиш един левскар да мине към друг отбор, непоправим случай (произволен пример, и другите фенове са така).
              Когато вожда засипе България с ракети, пак ще са виновни всички други. Това е положението.

Коментар

Либия, драги ми русолюби, държа 7 години български медици в затвор и ги осъди на смърт ..
                Също ги измъчва, нооо затова кадафи е пич, не е няква соросоидна мека китка къде лиже кравари, че и самолет с невинни им думна пича!

Вутинчо с Ирак е още по-смешен - анексията на Кувейт тотално я пропуска
                Last edited by satz; 30.12.2022, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Добре, ама нито за Сърбия, нито за Либия, не можеш да докажеш "нападение", нали така?

Ех, и ти!
                  Либия, драги ми русолюби, държа 7 години български медици в затвор и ги осъди на смърт заради епидемия от СПИН, избухнала в африканска държава (шокираща новина).
                  Сърбия, след като безуспешно се опита да изчисти словаци и хървати от лицето на Земята, почти успя с бошняците и вече с косоварите реши вместо да ги избива, да ги гони. Като говорим за геноцид, Сребреница е първият подобен случай след края на Холокоста. Разбира се, мътна и кървава е какви са ги вършили босненците, но факт - 8000 души са разстреляни за 3 дни с вързани зад гърба ръце.
                  Дали САЩ трябваше да се намесват в съдбините на трети държави е една дълга, дълга тема и ролята им на "световен полицай" е меко казано спорна, но аз лично не тъжа нито за Кадафи, нито за Саддам, нито за Милошевич. Кел файда, че "обединявали племената" и "без тях било хаос". Щото много им бяха хубави държавите преди американските намеси...
                  Last edited by Tepix; 30.12.2022, 14:55.

Коментар

• В россии умер генеральный конструктор новых ракет-носителей "Ангара" владимир нестеров

Все бы ничего, но всего 4 дня назад отправился "на встречу с жириновским" создатель носителей ракеты "Калибр".

Загадочный мор среди рашистов свирепствует

Коментар

Или толко си можете?
                      Как пък нито веднъж не съм имал проблем с качване на каквото искам в тоя сайт, сигурно е защото знам какво да искам
                      - Само разрешени от Генералната Линия на Чичко Паричко неща. Затова и нямаш проблеми.

Коментар

Като не си бюро "Справки", що вадиш тия чаршафи?

Били нападнали САЩ някой и друг пустинен арабски wanna-be Хитлер, затова Путин имал моралното право да превърне Източна Европа в гробище... брех и логика.

Имам бизнес план... влизам в Кауфланд, задигам две щайги с чери домати и на касата отказвам да платя, щото САЩ са свалили Кадафи. Ще е доста ефектно.
                        Добре, ама нито за Сърбия, нито за Либия, не можеш да докажеш "нападение", нали така?

Ех, и ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Помоли секретарката си да ти направи тази справка, аз не съм бюро справки. Относно хамериканците- публикациите са към зазката за да му покажа че има още за отмъщаване- например сърбите нападнаха миролюбивото нато и то си отмъсти. По същия начин и кадафито нападна натото и то си отмъсти, май забравиха да отмъстят за педала-посланник на който либийците разпраха г...... и след това убиха, но никога не е късно за отмъщение

На пръв поглед се набиват 2 щата- тексас и ню мексико за които е водена мексиканската война
                          Като не си бюро "Справки", що вадиш тия чаршафи?

Били нападнали САЩ някой и друг пустинен арабски wanna-be Хитлер, затова Путин имал моралното право да превърне Източна Европа в гробище... брех и логика.

Имам бизнес план... влизам в Кауфланд, задигам две щайги с чери домати и на касата отказвам да платя, щото САЩ са свалили Кадафи. Ще е доста ефектно.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            ...

За съжаление сайта не позволява ...
                            Или толко си можете?
                            Как пък нито веднъж не съм имал проблем с качване на каквото искам в тоя сайт, сигурно е защото знам какво да искам

Коментар

• А бе какво става с тези ракети- преди беше летяла руска ракета за да удари електростанцията. Укропите изстреляли насрещна ракета която се ошашавила от срещата с руската и поела курс към незнайна полянка в полша, ама попътно неб.......... един трактор , един кантар и 2 поляка. Сега си няма руска ракета, направо ракетка към беларус, ама онези взели че я свалили и сега се започва с теориите

Украйна заяви, че ракетата, свалена от Беларус над нейна територия, може да е ход на Москва, целящ да въвлече Минск във войната. Още за случващото се в Украйна – четете ту

"Украинската страна не изключва умишлена провокация от страна на Русия, прокарвайки такъв маршрут за своите крилати ракети, за да провокира прихващането им във въздушното пространство над територията на Беларус", се казва в изявление на Министерството на отбраната, цитирано от БГНЕС. Снимките на предполагаема паднала ракета на територията на Беларус се появиха в социалните мрежи, най-вече в канала на NEXTA. Според беларуската информационна агенция "Белта" ракетата е С-300, въпреки че редица западни агенции, среди които "Гардиън", все още не потвърждават информацията, както и все още липсват данни за това откъде е изстреляна и къде точно е попаднала.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/kiev...s_1872852.html © Actualno.com

За съжаление сайта не позволява да кача треакторията на ракетата и изявлението на белоруския командир на пво-то което я сваля

Коментар

На вас никакво уточнение няма да помогне, все още бъркате елементарни мерни единици, съответно все ще ви е сложно,
                                другото детенце пък бърка алгебрата

понеже обичате филмчета
                                - ето ви от бомбения според вас Донецк, какво правят там децата https://twitter.com/clashreport/stat...034055169?s=20
                                дали това е отмъщение знам че трудно ще се ориентирате
                                Е да де - отмъщение- ама като хванат и на вас да отмъщават започвате- ама на нас защо. Не ти ли е интересно какво стана с онези двамцата които разстреляха легналите руски войници?? Или с онзи който звънеше на жената на убития руснак?

Коментар

Working...
                                X