Според бившият шпионин на КГБ Сергей Жирнов,който е служил заедно с Путин,то Путин бил педераст. Което се знаело в средите на КГБ.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, Крим е автономен отдавна, със собствен парламент, правителство и само на хартия е украински, повече е кримски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ей те тази опорка да я забравите, защото според нея излиза, че целият свят принадлежи на Китай, защото огромно кличество китайци са се пръснали във всяка една страна.
Има си международно признати граници, и всеки един опит от някой агресор за тяхната промяна трябва да се наказва. Това че някъде било имало или нямало руснаци е поредната простотия, измислена от болните мозъци на руската пропаганда и русоробите по света. Тези русороби вече са се превърнали в терористи и садисти, само и само да си измислят оправдание, че имат божественото право да прекрояват световните граници посредством убийства, терор и леене на невинна кръв.
Твоето оправдание ми прилича за оправданието на един сериен убиец, който в съда се защитава с тезата "ама те жертвите ми ме гледаха накриво".
Як доктор си трябва в твоя случай.Last edited by Pyramid; 20.01.2023, 17:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Верно си много зле. Ама много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеРусофобите сте болни хора, и за болеста ви лекарство няма открито!
И коий си ти, че да казваш чий е Крим?!
Крим принадлежи на жителите му, и само те могат да казват чий е.
Иначе според вашата извратена логика някой Кримчанин може да каже, че България принадлежи на османската империя.
Има си международно признати граници, и всеки един опит от някой агресор за тяхната промяна трябва да се наказва. Това че някъде било имало или нямало руснаци е поредната простотия, измислена от болните мозъци на руската пропаганда и русоробите по света. Тези русороби вече са се превърнали в терористи и садисти, само и само да си измислят оправдание, че имат божественото право да прекрояват световните граници посредством убийства, терор и леене на невинна кръв.
Твоето оправдание ми прилича за оправданието на един сериен убиец, който в съда се защитава с тезата "ама те жертвите ми ме гледаха накриво".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За оръжие и суровини за СССР, ако изпраща някой, това са Щатите. Ленд-лийз, заем-наем. Лихви, печалби, стимули за СОБСТВЕНАТА икономика. А ингилизите, аа измежду тежко пострадалите от швабите, ако не знаеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеPyramid, народа, руснаците не ги искат, там са останали само пенсионери и изпаднали хора които няма къде да избягат. Русия само ще трябва да ги издържа и изгледи да се населят няма, дори суровините които има там са трудни за добиване и без това и ще трябва да плащат много за добива им, за който и пазар няма. Ако си уреди въпроса за Крим по този начин за Русия е идеалния вариант и ще си върне и европейския пазар, защото те сега горят руския газ и се бият в гърдите - виждате ли как издържаме, но той разбира се ще свърши. Тази технология с втечнения газ физически не може да се реализира и за Европа газ няма да има.
Коментар
-
Pyramid, народа, руснаците не ги искат, там са останали само пенсионери и изпаднали хора които няма къде да избягат. Русия само ще трябва да ги издържа и изгледи да се населят няма, дори суровините които има там са трудни за добиване и без това и ще трябва да плащат много за добива им, за който и пазар няма. Ако си уреди въпроса за Крим по този начин за Русия е идеалния вариант и ще си върне и европейския пазар, защото те сега горят руския газ и се бият в гърдите - виждате ли как издържаме, но той разбира се ще свърши. Тази технология с втечнения газ физически не може да се реализира и за Европа газ няма да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Тия числа как тъй се случват с толкова малко човешки загуби (пак според путлерските источници десетки хиляди)?
Ако влючиш мозъка, как тълкувате факта - във всяка машина е имало по 1,5 човека?
Известен ли ви е факта, че дори путлерите не са се хвалили с изцяло унищожена украинска БТГ ? Нито пък с убит украински генерал...
Официалните руски загуби още ли са под 7000 калпака ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Специално за теб отговарям - сефте чувам, че Дунав разделя Северна Добруджа от Южна Добрудба - по средата ли минава? Щото в Добруджа знам за едни КПП-та около Кардам, ама може да са речни, де да знам - не ти отива на знанията да пишеш подобни глупости, а лайкналите те са ъъъ, такова, те си знаят.....
дунавската ни граница е практически гола към Румъния, за разлика от сухопътната,
другия ни граничен проблем е Росенец. Новости за поставянето му под контрол не съм срещал, ще се радвам да ме изненадаш.
Заподозрения шпионин с обвинение, получаващ награда от путлер през главата на прокурора ни е най-големия проблем по Шенген.
Да ти напомня че към 200 холандеца са мъртви пряко от путлер,
като пак се замислиш ама защо така с нас Холандия...Last edited by satz; 20.01.2023, 16:50.
- 1 like
Коментар
Коментар