Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
За какво надупване става дума- моля не пренасяй личните си щения във форума. Става дума да се спазват договореностите- толкова
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е.Ама от Лвов до позициите на руската армия има над 1000 км разстояние .Та кога ще ги превземат тия територии?
Не знам, когато тогава, путин каза докогато е нужно дотогава ще продължи войната- най вероятно докато сринат лвов със земята
Така е.Ама от Лвов до позициите на руската армия има над 1000 км разстояние .Та кога ще ги превземат тия територии?
Кое не разбра- или и ти си боооооооттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеизпрати ми на лични адреса си, ще ти подаря една клавиатура
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Не разбират.Прости са.Вместо да накарат украинците да се надупят на чеченците и бурятите,западняците им дават оръжия .А тия оръжия бледният пред безаналоговите руски оръжия.
Коментар
-
Не знам, когато тогава, путин каза докогато е нужно дотогава ще продължи войната- най вероятно докато сринат лвов със земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Два бота си гугукат. Колко миловидноТинче, кажи му за падналия мост у немско и как се гърчат фашагите...
Коментар
-
Кога да очакваме доблестните чеченци и буряти да освободят Киев от лошите нацисти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Откога пропагандата е мнение? Все още чакаме видеото за внезапно падналия немски мост? Голямата групировка руска ли ще бъде или от нещастни беларуски войничета? Затова ли отровиха външния им министър? А, че Лукавия може да нахлуе в Украйна до Коледа, за да спаси кожата от Путлер е възможно. Но дали ще я спасиМоже би ти знаеш нещо повече по въпроса
Коментар
-
Защо никой не отговаря на няколко прости въпроса-какво струват споразуменията подписани с колективния запад, кой трябва да носи отговорност за подписани, но неспазени договори. Не разбират ли лидерите на западните държави че даването на оръжия само удължава агонията и разрушенията
Никой, никой никой не пита тези неща/ или поне аз не съм чул/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеЗащото нямам нови компютри, всичките са втора ръка от части си ги сглобявам, хората ги изхвърлят или продават така някой да ги използва за части. Пък мога от части всичко да си сглобя, но букви нямам и не им слагам, не ми се занимава, това че нямат е дребна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Тези, полковника и друтия яко мешат оркестъра с публиката, не им се осланяй. За енергията, проблем е в момента и то голям, защото ако спрат всичко което отделя въглерод няма какво друго да ползват. Учените последно слушах пак са изцепили, че няма проблем с въглерода..не е вярно, защото има. Поврежда се механизма който управлява климата от него, въглерода го елиминира. Това е много голям проблем и ще има голяма война на Планетата срещу паразитите които са я нападнали - хората. Точно война не, но онази приказка за това което сам си направиш, цяло село да се мъчи не може да ги го направи. Занимават се с глупости, доминации, победи един над друг, богатства и тази работа ще излезе накриво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнениеНатан Шарански е съветски евреин, правозащитник и дисидент, министър и вицепремиер в четири израелски правителства. Пред ДВ той говори за грешките на Путин и за това как гледа на него Западът. Обяснява и как Украйна се превръща във водеща нация в Европа.
ДВ: Очаквахте ли Путин да нахлуе в Украйна?
Никой, никой никой не пита тези неща/ или поне аз не съм чул/
Коментар
-
Доколкото разбирам оправията при теб е само от попа, доктора не помага. Върви в темата за атомния ток и погледни мои мнения отпреди поне месец назад, ще намериш статии и видеа до къде са стигнали руснаците. Мисля че нямат 120% , но за сметка имат доста други неща които са мечта на говедарите.
https://www.youtube.com/watch?v=zIIM043x_FI&t=1s - на 34 минута хората си говорят интересни неща- киев е напълно изолиран, а руснаците правят голяма групировка в беларус. Най краткия път до западната граница е................. и така нататък. Цитират се интересни цифри за тази групировка
Работата май може и да стане- полски трактор пашол на хуй
Коментар
Коментар