IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Даам, а може и по-лошо да стане за нас. Ако Русия завземе спорните територии, особено ако е с негласната подкрепа на САЩ. Ще се създаде много опасен за нас прецедент....
    От 24.02 го обяснявам - войната не е Русия/Украйна, войната е дали да има Трета световна война. Северна Корея, Иран и Китай със затаен дъх чакат демонтажа на досегашната световна система за сигурност, за да приключат Южна Корея, Израел и Саудитска Арабия и Тайван.

"Теория на счупените прозорци", само че в глобален мащаб, нищо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
      Бразилия и Аржентина ще започнат подготовка за създаване на обща валута, като страните от Латинска Америка ще бъдат поканени да се присъединят—Financial Times
      А ръшките поканени ли са?
      Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Оня DS66 си е руски професионален трол.По-скоро няколко човека пишат от един профил.
        А изброените от теб са русороби.
        И двамата са много повече от русороби.
        Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          .., т.е. в какво ще се изрази тази победа? ...l[/url]

Украйна си връща земите,
          влизат сини каски по границата с гаранция от НАТО и тва ще е. Дъртото джудже показа че няма топки срещу НАТО.
          Той го е казвал и в заседание години назад, кога дърпаше ушите на Рогозин.

Процедура по изваждането на Русия от СС скоро ще се гласува на ГА на ООН

Невъзможно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Не.
            Ахъм, вече нЕма денги и за анимации.

Коментар

Така поставено ли? Ми като сантимент и справедливост, разбира се, че подкрепям Украйна. Като геополитически последствия обаче, хич не съм убеден, че първо Украйна изобщо има някакъв шанс и второ, като какъв следва да е този шанс, т.е. в какво ще се изрази тази победа? Единственият шанс, който виждам за Украйна, е другарят Путин да пукне и изведнъж Навални или някой от сорта да поеме контрол върху Русия. Другарят Путин може и да пукне скоро, идея си нямам, ама заместникът му едва ли ще се различава много от него.

Затова и не считам тази война за нашата война и не ми пука, че се избиват. Искам да спре бързо, но и това не го виждам как ще стане. Общо взето е цугцванг и това хич, ама хич не е добре за нас. Това ми е мнението
              Даам, а може и по-лошо да стане за нас. Ако Русия завземе спорните територии, особено ако е с негласната подкрепа на САЩ. Ще се създаде много опасен за нас прецедент....

Коментар

Помня каква ти е гледната точка, не питах това. И не за политическата, а за личната ти позиция.
                Според мен, за тази война няма как да се правиш на умрял, поради много причини. Или подкрепяш Украйна, или Русия, или какво?
                Така поставено ли? Ми като сантимент и справедливост, разбира се, че подкрепям Украйна. Като геополитически последствия обаче, хич не съм убеден, че първо Украйна изобщо има някакъв шанс и второ, като какъв следва да е този шанс, т.е. в какво ще се изрази тази победа? Единственият шанс, който виждам за Украйна, е другарят Путин да пукне и изведнъж Навални или някой от сорта да поеме контрол върху Русия. Другарят Путин може и да пукне скоро, идея си нямам, ама заместникът му едва ли ще се различава много от него.

Затова и не считам тази война за нашата война и не ми пука, че се избиват. Искам да спре бързо, но и това не го виждам как ще стане. Общо взето е цугцванг и това хич, ама хич не е добре за нас. Това ми е мнението

П.С. Апропо, хубава статия - дългичка е, но на мен ми изглежда правдива - https://news.bg/int-politics/vazmozh...chne-prav.html
                Last edited by Грую Груев; 25.01.2023, 16:17.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                  Пак са започнали ядрените дрънкалки.Скука.

Драги путинофили, по официалната доктрина на Русия, повод за ядрено дум имаше поне три пъти
                  кога ще си отговорите на въпроса: Къде му е на вожда, поне едното подземно ядрено пръц

(дали пък украинците не са безразсъдно смели,а точно знаят ядрената импотенция на стария джуджак )
                  Толкова ли ти е мерак ядрена гъба да се извие някъде в Европа? Бил си "за Украйна ли? АМА СЕРИОЗНО? Не би плещил такива изродщини, ако би бил.

Коментар

Чибурашка, постни го това при вицовете...
                    Що бе? Мълчи като партизанин на разпит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аз разбирам че, от мен те е страх. Но, нека те успокоя: Вече нито ти си войник, нито аз съм на служба, а моето поделение, го закриха. Затова, няма нищо страшно са споделиш номера му и, евентуално, по кое време, си влязъл. Може пък, да си имал шанса да сме се разминали
                      Чибурашка, постни го това при вицовете...

Коментар

• Пак са започнали ядрените дрънкалки.Скука.

Драги путинофили, по официалната доктрина на Русия, повод за ядрено дум имаше поне три пъти
                        кога ще си отговорите на въпроса: Къде му е на вожда, поне едното подземно ядрено пръц

(дали пък украинците не са безразсъдно смели,а точно знаят ядрената импотенция на стария джуджак )

Коментар

Не разбрах въпроса, че гледам и контролата на любимия отбор? За мен войната е бизнес, ако не си от воюващите страни - ако плащат сега и без да се пазарят, ми е все тая на кой ще продават. Продажби на вересия или дарения - не, мерси. За дългосрочните ми притеснения, особено при влизане на украйна в ЕС (за НАТО ми е все тая, ама те тези неща вървят в комплект), знаеш - за на с е жизненонеобходима тези бедняци и скъсаняци да НЕ влизат в ЕС, щото това е смърт за реципиенти като нас. Това ми е мнението, ако съм разбрал правилно въпроса ти
                          Помня каква ти е гледната точка, не питах това. И не за политическата, а за личната ти позиция.
                          Според мен, за тази война няма как да се правиш на умрял, поради много причини. Или подкрепяш Украйна, или Русия, или какво?

Коментар

• Штирлиц стоял на своем. Такова была тяжелая кара Мюллера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Хвана ни , митю . Сега какво ще правим , не знам . Другите може и на Владимир Владимирович да пишат , че са разконспирирани , но аз ще те поканя , на мен да ми го преместиш от дясно на ляво
                              Аз, когато им чета..."разкритията", сам си го местя. По-здравословно някак, не попада в мръсни ръце, дори за секунда. А, че ме били одумвали...Вярно е,знай: По-добре на хората в устата, вместо в краката

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Оня DS66 си е руски професионален трол.По-скоро няколко човека пишат от един профил.
                                А изброените от теб са русороби.
                                Аз разбирам че, от мен те е страх. Но, нека те успокоя: Вече нито ти си войник, нито аз съм на служба, а моето поделение, го закриха. Затова, няма нищо страшно са споделиш номера му и, евентуално, по кое време, си влязъл. Може пък, да си имал шанса да сме се разминали

Коментар

Working...
                                X