IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    fon, те го казват почти открито. 30 трилиона дълг прави невъзможни лихвите, също банкерите не го крият. Не криеха и защо занулиха лихвите, пак защото не могат да се плащат освен с пари от нови заеми. Единственно това че за да се закрепи инфлацията няма как защото хората нямат пари да купуват на по високи цени е нещо ново. Пари в Европа имаха немците и при тях нещата с инфлацията се получават, но Германия е с положително търговско садо..колко са държавите в Европа като нея ?
    И докога ще е с положително, ако "някаква си" Русия, я прави сама да си говори.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

      е това ко не е ФАШИЗЪМ здраве му кажи.
      Евреите замърсяваха арийската раса, сега руснаците замърсяват европа.
      Алонкоу РУСИЯ е европа - 1/3 от европа.
      Чернилките, арабите, дръпнатите не замърсяват ейропа ма европейците я замърсяват ?!?!?!?
      Аланкоолу, Рашастан е мизерната част от континента Европа - по-мизерна в момента дори и от вас, което само по себе си е постижение. Но Рашастан дори не може да си позволи да е в ЕС, защото по всички критерии се намира някъде насред Монголия... да, по-долу са и от чернилки , и от араби, и от дръпнати - ха сега познай защо

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение


        Точно защото руските служби са знаели за готвения удър от украинска страна , нанасят превантивно и бързо първи удара .
        Интересно, звучи точно като едни събития между Германия и СССР в зората на ВСВ Аре малко повече фантазия следващия път, а?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

          Русия има право да нападне Украйна защото беше готова да влезе в съюз с врага на Русия и да стане плацдарм за разполагане на войски и снаряжения за нейното унищожение . Избиваше рускоезично население в Източна Украина , като провокация и търсеше именно това което се случи . Е, случи се
          Само че беше излъгана и подведена от целокупния ти запад . Никой не може да спаси Украйна .
          Украйна ще влезе в границите на Русия .
          Харесва ли се или не на 10 000 българи предатели .
          Част от украинците започнаха да се усещат вече че са пушечно месо . Но , сорри късно е чадо .
          Олексей пак ще стане Алексей .
          Приеми го .
          Обичам свещената ти простота - сега разбираш защо светът има право да разкъса Рашастан на 22 парченца, нали?
          За нейно добро е, както стана и със СССР О да, Украйна ще влезе не само в границите на Рашастан, а и в границите на Москва. Приемаш не приемаш, късно е чадо

          Коментар


          • fon, те го казват почти открито. 30 трилиона дълг прави невъзможни лихвите, също банкерите не го крият. Не криеха и защо занулиха лихвите, пак защото не могат да се плащат освен с пари от нови заеми. Единственно това че за да се закрепи инфлацията няма как защото хората нямат пари да купуват на по високи цени е нещо ново. Пари в Европа имаха немците и при тях нещата с инфлацията се получават, но Германия е с положително търговско садо..колко са държавите в Европа като нея ?
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

              Същата мръсна война беше и тази в Либия.Една добре поддържана държава се върна в племенния строй.Но тогава умнокрасивите не ревахте.
              Много поддържана държава беше наистина. Мине се, не мине месец и хоп - избухне някой СПИН скандал в болница (поради мизерия и лоша хигиена) и поостанат нечии медицински работници за заложници.

              И после ...

              https://www.youtube.com/watch?v=ogK4LtN3V1M


              Много ли ви беше кофти, като медиците ни се прибраха след години изтезания, но все пак живи?
              Разстроихте ли се, че нямаше обесени българи насред Бенгази?

              Доживях българи да оплакват Кадафиева Либия след всичко, което ни причини ...


              Коментар


              • Липсата на лихва на централната банка означава че тя не емитира никакви нови свежи пари, всички пари които дава в заем тя си ги връща според условията при които са дадени. Варианта тези пари от заемите да се обезценят чрез инфлация би сработил само при комунизъм, раздаване на пари на всеки според нуждите му и то подарък, за да има пари с които да се подигнат цените на стоките, защото иначе няма кой да купува тези по скъпи стоки, може пандемията и войната да са създали стоков дефицит и логично цените на стоките да се повишат, но няма кой да ги купува защото който има нужда няма парите за по високите цени..значи просто ще се лиши да потребява стоки, и без това на хората им е писнало от боклуците които купуват. Та как ще стане голямото нулиране на огромните дългове, става в главите на някакви мениджъри които управляват десетки трилиони, но с празните джобове на потребителите няма как да стане. Разбирате ли че и парите които са и блокирани на Русия всъщност ги няма, те са инвестирани, сменили са си собствениците и банките които ги блокират прегърнаха идеята, защото и без това пандемията беше ги ударила и постъпленията с които се връщат тези пари от новите им собственици са към нулата. От време на време големите босове трябва да вземат под рента някое обикновенно магаре, да му пълнят дисагите с кюмюр и сред народа за да научават каква е реалната ситуация. Иначе скъсали с реалността почват да си мислят за нулирания и единственното което могат да си докарат с тези свежи мисли, е да си занулят бизнесите.
                Last edited by supertrader; 04.07.2022, 23:44.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  А и големите босове в Америка няма да тръгнат да си жертват бизнесите заради Украйна, една война която да им докара големи лихви и бизнесите им трябва да се изпотяват да изкарват пари за лихви, няма да стане..я колко добре си бяха на евтини пари от банките без лихви.
                  Добре, че влязох тук за да ми обяснят какво мислят и правят големите босове в Америка, нашенците със скъсаните гащи най-добре знаят това.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                    ...
                    Абе , вие някакви деца ли сте вярно , та само задавате въпроси на които и шестокласник знае въпросите .
                    ..... .
                    Вярно, ама отговорите Ви липсват, петокласнико?

                    Коментар


                    • А и големите босове в Америка няма да тръгнат да си жертват бизнесите заради Украйна, една война която да им докара големи лихви и бизнесите им трябва да се изпотяват да изкарват пари за лихви, няма да стане..я колко добре си бяха на евтини пари от банките без лихви.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • бай Митьо, каквото и да четеш украинците губят територия и войната, те не печелят от военните действия и никаква победа за тях на хоризонта не се очертава. Ще пускат лилавия лъч накрая и който е обвързан с режима ще трябва да се изнася на бегом. Подходяща дестинация е Австралия или САЩ за тези които имат финансовата възможност, Европа със сигурност не и Великобритания не е вариант. Някакво НАТО щяло да се намеси, ако се разрази над 50% инфлация таргета за САЩ е ударен, не мисля че на тях им пука въобще за Украйна. Ще кажат - Вижте сега ние с Русия няма да се бием, защото да не стане голяма беля и са до там, имат извинителна причина.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • satz, те нямат граница освен на картата, ако минеш не по пътищата не може да разбереш в коя държава си казват войниците.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Белчо Дончев

                            ЧЕТЕТЕ БЕ, ХОРА!

                            Всички, които защитават по някакъв начин Русия точно в този момент, просто не са българи! Русия убива не една държава, убива един народ, който ни е наистина страшно близък, просто не знаете колко ни е близък, бил съм в Украйна! Там всичко ухае едновремено и на Украйна, и на България! Русия убива този народ не за първи път! Прочетете за Голодомора, за Кръстю Раковски, племеник на Георги Сава Раковски (Учи в гимназиите във Варна и Габрово. През 1890 г. започва да следва медицина в Женева, Швейцария, където попада под влиянието на социалистическите идеи. По-късно следва в университетите на Берлин и Цюрих и защитава докторска дисертация по психиатрия в университета на Монпелие, Франция), бил министър председател на Украйна, не на Русия, което еднопосочно означава, че тогава такава държава Украйна има, разстрелян по т.нар. сталински списъци на 11 септември 1941, четете, бе хора! И ще разберете - защо Русия мрази България така безкомпромисно!

                            И защо аз, като правоверен българин, мразя Русия така безкомпромисно!
                            Защото чета!
                            Тук повечето са "писатели".....не са читатели...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                              Любопитно, ама за Литва, Естония, Швеция и Финландия няма проблем да са в "съюз с врага на Русия и да станат плацдарм за не знам си кво си".

                              Що такива двойни стандарти?
                              Ами защото са въшки . Икономически , военни и т.н. На един шамар живот са . И не представляват трудност . Нека се заиграват , ако само ще е игричка .
                              Но Украйна е друга бира .
                              Най голямата държава в Европа - територия , население , обша история , развитие на фашизъм , издевателство над рускоопределящи се .
                              Абе , вие някакви деца ли сте вярно , та само задавате въпроси на които и шестокласник знае въпросите .
                              Започвам да клоня към тезата че всеки инфантилен въпрос е няколко цента в касичката .

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                                Любопитно, ама за Литва, Естония, Швеция и Финландия няма проблем да са в "съюз с врага на Русия и да станат плацдарм за не знам си кво си".

                                Що такива двойни стандарти?
                                Защото са пред портите на ЛЕНИНГРАД а батюшка иска топло моренце, е двореца пазен от ФСБ не е в студовете

                                Коментар

                                Working...
                                X