IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Канада се съгласила след 1 месец кандърми да върне турбините на сиеменс, а той на СП1. Споко, на газа ще му падне цената. Другия път като гласувате, мислете малко че заради това да накажете руснаците всъщност изписахте вежди на путин и еб........ те ма...та на ЕС-то

    Коментар


    • Rodnok, имам познати българи в Лондон. Когато Борис Джонсън му беше кмет града е тотално превърнат от столица на Великобритания в едно голямо нищо, англичаните го напускат и става средище на някакъв микс от чужденци със странна култура. Този е вреден за Великобритания.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Точно такива пари ЕС трябва да вкара в икономиките на всички страни съобразени с техния размер, и България крещящо се нуждае от помощ от такива безвъзмездни пари. Някъде към 130 милиарда.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Просто трябва да преглътнат факта че Байдън им помогна да загубят още малко територия и да гледат да си оправят държавата.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Дават им 528 милиарда евро от ЕС, те са луди да не са спрели още тази война. Влязат ли такива пари в Украйна, съседна Полша става по бедната държава. Това е звездния час на Украйна и ако го изпусне, значи Зе е слуга не на народа си, а на глупости. Знаете ли какво е да влязат, да се инвестират много пари в една държава ? Те няма да са само половин трилион, покрай тях там ще влязат поне още два пъти по толкова частни инвестиции. Знаете ли в България преди 89-та как се е построила индустрия ? С пари от Русия, десетиления България получава петрол и газ и вместо да плаща за тях с парите се строят заводи с участие на СССР и освен че ти дават енергоносители, ти дават и машини и метали, защото по този начин се създавал пазар за тези неща които пък някъде в СССР се произвеждат.89 -та година Гърция беше изостанала страна в сравнение с България. Като влезеш през ноща в България навсякъде свети улично осветление, като влезеш в Гърция си мислиш - тук май няма хора, до сутринта като се развидели и видиш че всъщност си има хора.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
              ...И ко ша прай сега , малкото зелено човече , без бати . Ония ден го гледам с черна тениска , свалил е зелената за пране най накрая .
              Това означава само едно . Готов е да капитулира .
              Колко кинта сте готови да заложите на това си твърдение?

              Коментар


              • Борис Джонсън , стожерът , оръжейния гръб на Зеленския подава оставка . Ахахахааххахаахха.
                А искаше същата на Путин .
                Някой поговорки български са много показателни и верни . Форумните русофоби също се надяваха нещо или някой да премахне Путин .
                Е, стана .
                Но не ми е било Путин , най ми е било Борката Жонсън , мила моя майноле .

                И ко ша прай сега , малкото зелено човече , без бати . Ония ден го гледам с черна тениска , свалил е зелената за пране най накрая .
                Това означава само едно . Готов е да капитулира .

                Коментар


                • Tepxi, те се движат по въздушни коридори, един е свален но има много други които биха искали да минат от там..хората които вършат тези неща не са с високо интелектуално ниво. Разбира се авиокомпаниите могат да зарежат този въздушен коридор и да удължат пътя, което ще им коства изразходвано повече гориво и пари за него. Добре каква е логиката да похарчиш 5 милиарда долара за цветна революция, щом ще се дадат за нея пари, тези пари за какво са и необходими на революцията..няма друго освен за корупция и това нещо в последствие се заявява открито и без притеснения. Каква е логиката ?
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Tepxi, за откуп..За Украйна в онези времена когато СДС караше народа да подскача по митингите, единственното което бях чувал е че са почнали да преживяват от рекет. Някой много добре знае истината, защото със сигурност са му искали да плати. И това че в момента се продава оръжие от това което запада им доставя две мнения няма. Да не мислиш че с това оръжие не могат да се свалят самолети ? Вижте статистиката колко пътнически самолети биват сваляни с такова ръчно, преносимо оръжие и дори се е наложило да постовят на самолетите противоракетна система специално разработена за пътнически самолети. Тези ракети са с инфрачервен датчик за насочване, следват топлината на двигателя и са измислили с радар ракетата да се засича след което с инфрачервен лазерен лъч насочен към нея да се подведе в празното пространство, да се излъже. Няма друга причина да се свали пътнически самолет.
                    И какъв откуп може да вземеш, след като вече си свалил самолета? Това не го схванах.

                    Коментар


                    • Tepxi, за откуп..За Украйна в онези времена когато СДС караше народа да подскача по митингите, единственното което бях чувал е че са почнали да преживяват от рекет. Някой много добре знае истината, защото със сигурност са му искали да плати. И това че в момента се продава оръжие от това което запада им доставя две мнения няма. Да не мислиш че с това оръжие не могат да се свалят самолети ? Вижте статистиката колко пътнически самолети биват сваляни с такова ръчно, преносимо оръжие и дори се е наложило да постовят на самолетите противоракетна система специално разработена за пътнически самолети. Тези ракети са с инфрачервен датчик за насочване, следват топлината на двигателя и са измислили с радар ракетата да се засича след което с инфрачервен лазерен лъч насочен към нея да се подведе в празното пространство, да се излъже. Няма друга причина да се свали пътнически самолет.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение

                        Аз за Малайзииския самолет писах по рано.осколките в ракетите са с различна форма (звезди ,ромбове...) различни за различните фабрики и серии.Е показаха снимките от пораженията по корпуса навремето и осколките съвпадаха с ракета Украинска собственост ,това беше заровено с времето и темата умря.Мислите ли че ако беше наопаки нямаше да ни заливат с увеличени снимки всеки ден?
                        Въпроса е в мотива.

                        Каква файда имат украинците да свалят пътнически самолет, при това пълен с холандци?

                        Коментар


                        • С новия китайски изкуствен интелект за проверка на верността към ККП всичко ще си дойде на местата.
                          Понеже всички путинофили стискат палци Китай да вземе страната на Русия, е хубаво да се види какъв е живота в Поднебесната - ако не те зазидат в апартамента, ще трябва да минаваш изпит пред машина за ревност към комунизма.
                          Вероятно е страничен ефект от Ковида в Китай, който две години заразените не го предаваха и изведнъж пролетта на 2022 започнаха, та се наложи два месеца в Шанхай да ги държат под ключ...

                          ​​​​​​Учудващо, Китай още тупа топката по отношение на Тайван.И там не разбирам какво става и защо чакат.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                            Харесвам подписа Ви, но как го връзвате с лъжата която сте написали. Намирам за гротесктно, че за да го напишете, сте ползвали 99% американски технологии и иновации (от които технологии, вадят повече пари от оръжието си )
                            Живота на савецките говеда се състои ежедневно да се опитват да крадат американски технологии, музика, филми и какво ли не. Както и да плюят по американците от злоба и завист. Да не говорим какво окрадоха от Украйна. Това могат ли да бъдата хора?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                              ....

                              ​​​​​​Само за малайзийския самолет няма яснота, ама там май няма и да има.
                              Колко пък да няма: слушаем Шойгу
                              https://www.youtube.com/watch?v=CtG_wvcziv8

                              и хим. анализи на частите съвпаднаха, но мурзилажа и нотариална заверка от путлер да види, пак няма да му стигне...Хвалбата за свален от оплаченците самолет и до днес не е опровергана от тях самите...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                                Хах...
                                Същото се отнася и за американците, които са реалните съперници на руснаците във войната.
                                Американците са създали собствената си държава със заграбването на чужди територии и поробването на населението им.
                                Историята на американците се състои само от производство и продажба на оръжие в огромни размери, войни, и печатане на долари.
                                Харесвам подписа Ви, но как го връзвате с лъжата която сте написали. Намирам за гротескно, че за да го напишете, сте ползвали 99% американски технологии и иновации (от които технологии, вадят повече пари от оръжието си )
                                Last edited by satz; 08.07.2022, 14:35.

                                Коментар

                                Working...
                                X